W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kloaka mocno ssie w szachy  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 115
Strona: 1, 2, 3, 4   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:43, 23 Paź '24   Temat postu: Kloaka mocno ssie w szachy Odpowiedz z cytatem

No więc ja mam 1453 punktów w szachach a kloaka zaledwie 1633
zaznaczam że kloaka gra w szachy ponad 20 lat ja 4 miesiące Surprised
no coś chyba nie tak ? patologicznie słaby wynik i co gorsza w ogóle mu nie rośnie nic dziwnego że nie pisze na forum ani nie chce ze mną nagle grać npo boi się że jednak przegra
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:46, 23 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po 20 latach to powinien mieć 2000+ punktów mówi się że co pół roku, co rok ranking rośnie o 100 punktów no jemu rosną tylko pryszcze na dupie
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:14, 27 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak to czytasz przymule to mam w szybkich i klasycznych ponad 1500 punktów i ostatecznie kończę znaczy robię sobie przerwę bo i tak ciołku nie chcesz nawet grać ani się nie odzywasz ale mam więcej niż jak zakładałeś 1200 diluj bo aż 1575, 47 gierek łącznie
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:58, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ranking: 1575.56. Grasz lepiej niż 53.1% graczy (Klasyczne).

no i co zatkało kakao po 4 miesiącach gry gram lepiej niż ponad połowa ludzi tam grających a przecież większość to gra latami i to od małego
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:40, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No raczej ty ssiesz, z jakiej liczby gier te statystyki? .. Przecież ja w klasyku mam 1919 , no ale tylko 68 gier więc MAŁO MIARODAJNE, lol kto gra klasyczne w sieci Laughing .. w szybkich 2005 a w blitzu 1930 , więc co ty pierdolisz bita pało, rozumiesz w ogóle że są różne tajmingi i różne rankingi?? No chyba nie rozumiesz, czym ty się szczycisz bita pało??? Shocked

Cytat:
no i co zatkało kakao
No zatkao że w ogóle z czymś takim tu wyjeżdżasz.. Podaj konkret złotko - NA ILU GRACH wbiłaś te swoje "monumentalne" 1575 -uwaga- w...KLASYCZNYCH (Laughing) ???? Eh?
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:04, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zagraj kurwo 80 gier blitza - i się wtedy pochwal .. A do tego czasu w ogóle nie zawracaj dupy bo szkoda słów i nie mamy o czym gadać.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:54, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

blitz to jakieś gówno dla zjebów żal dupę ściska jakaś gierka 3 minutowa WTF właśnie nienormalni są ci co grają w takie krótkie gówniane gierki gdzie nie ma czasu na rozkminę normalną własnie ty sie wykułeś ruchów na pamięć to ssiesz w chess960

no tu moje kontoo: 49 gierek przez tydzień jest miarodajne 29 wygranych 19 przegranych 1 remis, poza tym muszę najpierw wszystkie taktyki ogarnąć i maty i dopiero wtedy więcej grać na chooj mam grać niezliczoną liczbę gier jak nawet nie wiem że coś istnieje że można się tak i tak ruszyć, ludzie grają po 10 tysięcy gier i mają dalej ranking 1400-1500 więc samo granie gówno daje

https://lichess.org/@/Panucek/all
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:58, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no pierdoliłeś coś że będę mieć ranking 1200 czy niżej a mam powyżej 1500 w klasycznych i szybkich i 1451 w chess960

ty się nad sobą zastanów dlaczego masz tak chujowo niski w chess960 heloooł coś z tobą nie tak
no i mam wyższy ranking niż z zadań bo ciągle się uczę robie nowe tematy od zera więc mam masę ujemnych punktów więc wcale robienie zadań nie koreluje z graniem
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:12, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dla zjebów to są te twoje klasyczne ,można się zesrać z nudów , jeżeli nie rozumiesz czym jest blitz i sądzisz że tu chodzi o jakieś "rozkminki nad każdym ruchem" to znaczy że to ty ssiesz . ile masz choćby w rapidzie? 1300 ??? Laughing Przecież ty jesteś zjebana z tym swoim "wielkim osiągnięciem w klasycznych" ŚLĘCZĄC po kilka minut nad każdym posunięciem (*,) jak paczka GWOŹDZI !!! Helou ] .. No ale czemu się dziwić u spierdoliny z deficytem uwagi ?? Rolling Eyes
Schowaj te swoje wymiociny mądrościowe do torebeczki bo pieprzysz totalnie jak potłuczona .

Cytat:
muszę najpierw wszystkie taktyki ogarnąć i maty i dopiero wtedy
No właśnie CHUIA OGARNIESZ jeżeli nie będziesz grać blitzów .. ogarnij to . Ty myślisz że jak się ogarnia ??? To tak jakbyś nie wchodziła do basenu i pierdoliła że najpierw musisz się w wannie nauczyć pływać... Shocked .. TY JESTEŚ PIERDOLNIĘTA PO CAŁOŚCI BITA PAŁO ... i SSIESZ.

W 960 masz 20 gier - miarodajne jak twoja miesiączka... Rolling Eyes
a poza tym nawet ten "wielki"
Cytat:
Ranking: 1451.32. Panucek gra lepiej niż 26.7% graczy Chess960.
LOOOL ... lepiej niż 26 % .Przecież ty się nawet w średniej dla klasycznych lemingów (50%) nie mieścisz... to jest totalna porażka , nie wspominając o tym że w 960 panują inne wymagania i każdy punkt liczy się inaczej i jest inna skala !!! ty masz kurwa pojecie o tych rankingach jak świnia o gwiazdach. ....26% .. lol - czyli grasz GORZEJ niż 74% graczy... Neutral
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:24, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesteś upośledzony umysłowo i żałosny jak można czegoś się nauczyć grając łącznie 3 miniuty na całą grę Laughing ??
KTO TAK GRA ? jakieś pojeby twojego pokroju ? bo normalne gry to przynajmniej 20 minut trwają
chuja cokolwiek umiesz dlatego ssiesz w chess960 i masz 300 punktów mniej niż w normalnych szachach bo nie możesz wyuczyć się otwarć na pamięć tylko trzeba myśleć więc w nie ssiesz, głupi jesteś trudna rada dosyć mamy darmozjada, gry po 2-3 minuty to jakiś przedwczesny wytrysk szachowy dla zaburzonych męskich płodów, dziękuje nie skorzystam
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:28, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
jesteś upośledzony umysłowo i żałosny jak można czegoś się nauczyć grając łącznie 3 miniuty na całą grę Laughing ??
No ty jesteś upośledzona sądząc że wiesz coś o czymś czego nie próbowałaś... Urodziłaś się z podejściem życzeniowym - czy padło ci na mózg w trakcie życia?

Cytat:
KTO TAK GRA ?
Każdy kto chce się czegokolwiek naprawdę nauczyć i ruszyć naprzód.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:32, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wytłumacz logicznie dlaczego w blitz masz 1930, szybkich 2005 a uwaga w ches960 które różni się tylko tyle że nie można wyuczyć się otwarć i ruchów na pamięć masz ZALEDWIE 1633, to nie jest normalne wskazuje na głębokie zjebanie umysłowe. To byłoby zauważalne u wszystkich no ale to tylko u ciebie bo obczajam czasem ludzi i tak mają zazwyczaj niższy ranking w chess960 ale o 50-100 punktów przeciętnie nie kurwa ponad 300. Albo napieprzałeś maszynką w normalnych szachach stąd ten wysoki wynik, albo wyuczyłeś się ruchów na pamięć z przyzwyczajenia i zwyczajnie już nawet nie myślisz tylko lecisz z automatu innego wytłumaczenia nie ma . Diluj
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:32, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Będzie mi tu kurwa pierdoliła że wie coś o podejściu do szachów więcej ode mnie , po tym jak gra od roku i się mądrzy jakby wszystkie rozumy pozjadała co do czego służy . Trochę więcej pokory dziwko bo jak narazie ciągle TO TY jesteś tu tylko BITYM PIONKIEM .

Cytat:
to nie jest normalne
No ty jesteś nienormalna kurwo , sprawdź sobie / porównaj / jakie rankingi w tym względzie mają inni gracze - a POTEM PIERDOL ŻE COŚ NIBY KUMASZ I MASZ PRAWO OCENIAĆ . Bo - powtarzam - masz pojęcie o tym jak świnia o gwiazdach trolico.

Cytat:
KTO TAK GRA ?
W szachach liczy się szybkość .. a jak ty chcesz się nauczyć / wytrenować / szybkości liczenia bez grania w blitze ŻEŃSKI PRZYCHLAŚCIE?? no jak?? Rolling Eyes Brick wall
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:47, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kto normalny pierdoli takie farmazony w szachach liczy się szybkość hahaha kurwa co za zjeb
no liczy się mat/posaiadanie lepszj wiedzy bądź pomysłu od przeciwnika ?

co to za za niedorozwój pierdoli że w szachach liczy się szybkość WTF?? o kurwa co za idiotyczne zdanie gratulacje wygrałeś konkurs na najbardziej zjebane zdanie roku w szachach
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:49, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha w seksie też liczy się szybkość dlatego żadna dupa nie chce się z tobą bzykać bo parę sekund i już Confused Pray
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:50, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha - czyli naprawdę gówno wiesz w temacie.. Rolling Eyes

No każdy debil znajdzie najlepszy ruch jeżeli będzie ślęczał nad daną pozycją dostatecznie długo..żadna filozofia .
Tak, w szachach liczy się czas i szybkość - - każdy ci to powie...oczywista oczywistość, i toermat każdego szachisty. Właśnie udowodniłaś i pokazałaaś jaką bitą pałą jesteś , drodzy państwo, to przeszło moje najśmielsze przypuszczenia Laughing
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:58, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://www.uschess.org/index.php/June/M.....under.html

.. A więc - wracając i podsumowując - pokaż swój ranking Z BLITZA , jebana w ucho ściero - a potem może pogadamy co kto i dlaczego... DO TEGO MOMENTU NIE WYCHODŹ Z JASKINI .
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:44, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale ja nie zamierzam tracić życia na to gówno szachowe 2 minutowe zrozum to, tylko pierdoliłeś że mam ranking 1200 to ci pokazuje że mam wyższy a ty za to masz w chooj niski w chess960 czego nie możesz logicznie wytłumaczyć i tyle
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:50, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ależ oczywiście że nie zamierzasz tracić czasu - BO TWOJA METODA UCZENIA SIĘ /TRENINGU / SSIE MOTZNO ... więc zajęłby ci ze 200 lat żeby cokolwiek udowodnić . Jakoś mnie to nie dziwi... Rolling Eyes

Cytat:
czego nie możesz logicznie wytłumaczyć i tyle
Ależ oczywiście że mogę to logicznie wytłumaczyć.. NATURALNA sprawa: proszę bardzo , np. ten koleś - niby mistrz 2400 - a na 960 "tylko" 1900 https://lichess.org/@/prawiarwac Rolling Eyes .. Można? można. I to jest zwykła tendencja - a nie nic nadzwyczajnego tongue . Więc ODPIERDOL SIĘ PARÓWO SKORO NICZEGO NIE ROZUMIESZ.

kolejny: https://lichess.org/@/OlehNovoselsky .. więc CZEGO jeszcze kurwo nie rozumiesz hmmm?? Shocked Laughing
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:50, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W moim ciele nie ma potężnej dawki testosteronu która powoduje spierdolenie umysłowe niską empatię walenie konia co chwilę i patologiczną chęć rywalizacji i zainteresowanie od małego jakimiś maszynami zatem sram na to lubię sobie czasem zagrać w szachy 20 minutowe i dłuższe i tyle nie mam potrzeby grać w turniejach z jakimiś pojebusami. ROZUMIESZ ?
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:58, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie nie rozumiem twojego neandertalskiego..
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:07, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdyby istniała ta magiczna różnica 300+ punktów między klasycznymi a chess960 to byłaby i u mnie widoczna nawet jak gra się niewiele no a u mnie jest 100 punktów różnicy jedynie także nice try
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:10, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To również naturalne że u początkujących NIE ma tej różnicy - bo nigdy nie grałaś ani w jedne ani w drugie.. Jeżeli np. będziesz grała tylko w 960 - to będziesz robić progres w jednych w i "w drugich" -- ALE DALEJ tej różnicy nie będzie . Jeszcze jakieś pytania zdziwko?? ... Przecież to logiczne więc nie wiem czemu się dziwisz... Rolling Eyes.. Ty faktycznie jesteś jakaś cofnięta w rozoju że tego nie potrafisz zrozumieć..

Znajomość klasycznych debiutów - a więc otwarć / wariantów / wynikających z ustalonej pozycji startowej - TO ELEMENT i CZYNNIK TEJ GRY . Pogódź się z tym.

Ale ja nie muszę grać w klasyczne szachy - rozpierdolę cię w każdym wariancie ,w dowolnym miejscu i o dowolnej porze . DILUJ.

Cytat:
lubię sobie czasem zagrać w szachy 20 minutowe i dłuższe
i dlatego ZAWSZE będziesz ssać.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:17, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wow co za osiągnięcie koleś grający 20+ lat wygra z osobą co gra 4 miesiące NIESAMOWITE i jeszcze się tym chwali hehehe typowy zaburzony męski płód, ssiesz na osobę co gra 20 lat kiedy wygrałeś jakaś nagrodę pocieszenia w turnieju chociaż 3 miejsce czy coś jakiś keto batonik może ?
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:19, 31 Paź '24   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja się nie chwalę - tylko stwierdzam fakty.. to ty się do mnie pultassz jak ujadający zza krzaka ratlerek do Mastifa Laughing

Powiem więcej - ty mogłabyś trenować i 40 lat - ale dalej będziesz gówno warta w tej dziedzinie z takim podejściem :tongue ...a więc mam czekać aż się łaskawie nauczysz pływać w wannie Laughing ??
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2, 3, 4   » 
Strona 1 z 4

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach