|
Autor
|
Wiadomość |
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 17:43, 23 Paź '24
Temat postu: Kloaka mocno ssie w szachy |
|
|
No więc ja mam 1453 punktów w szachach a kloaka zaledwie 1633
zaznaczam że kloaka gra w szachy ponad 20 lat ja 4 miesiące
no coś chyba nie tak ? patologicznie słaby wynik i co gorsza w ogóle mu nie rośnie nic dziwnego że nie pisze na forum ani nie chce ze mną nagle grać npo boi się że jednak przegra
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 17:46, 23 Paź '24
Temat postu: |
|
|
po 20 latach to powinien mieć 2000+ punktów mówi się że co pół roku, co rok ranking rośnie o 100 punktów no jemu rosną tylko pryszcze na dupie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 13:14, 27 Paź '24
|
|
jak to czytasz przymule to mam w szybkich i klasycznych ponad 1500 punktów i ostatecznie kończę znaczy robię sobie przerwę bo i tak ciołku nie chcesz nawet grać ani się nie odzywasz ale mam więcej niż jak zakładałeś 1200 diluj bo aż 1575, 47 gierek łącznie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 11:58, 31 Paź '24
|
|
Ranking: 1575.56. Grasz lepiej niż 53.1% graczy (Klasyczne).
no i co zatkało kakao po 4 miesiącach gry gram lepiej niż ponad połowa ludzi tam grających a przecież większość to gra latami i to od małego
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 13:40, 31 Paź '24
|
|
No raczej ty ssiesz, z jakiej liczby gier te statystyki? .. Przecież ja w klasyku mam 1919 , no ale tylko 68 gier więc MAŁO MIARODAJNE, lol kto gra klasyczne w sieci .. w szybkich 2005 a w blitzu 1930 , więc co ty pierdolisz bita pało, rozumiesz w ogóle że są różne tajmingi i różne rankingi?? No chyba nie rozumiesz, czym ty się szczycisz bita pało???
Cytat: | no i co zatkało kakao |
No zatkao że w ogóle z czymś takim tu wyjeżdżasz.. Podaj konkret złotko - NA ILU GRACH wbiłaś te swoje "monumentalne" 1575 -uwaga- w...KLASYCZNYCH ( ) ????
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 14:04, 31 Paź '24
|
|
Zagraj kurwo 80 gier blitza - i się wtedy pochwal .. A do tego czasu w ogóle nie zawracaj dupy bo szkoda słów i nie mamy o czym gadać.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 14:54, 31 Paź '24
|
|
blitz to jakieś gówno dla zjebów żal dupę ściska jakaś gierka 3 minutowa WTF właśnie nienormalni są ci co grają w takie krótkie gówniane gierki gdzie nie ma czasu na rozkminę normalną własnie ty sie wykułeś ruchów na pamięć to ssiesz w chess960
no tu moje kontoo: 49 gierek przez tydzień jest miarodajne 29 wygranych 19 przegranych 1 remis, poza tym muszę najpierw wszystkie taktyki ogarnąć i maty i dopiero wtedy więcej grać na chooj mam grać niezliczoną liczbę gier jak nawet nie wiem że coś istnieje że można się tak i tak ruszyć, ludzie grają po 10 tysięcy gier i mają dalej ranking 1400-1500 więc samo granie gówno daje
https://lichess.org/@/Panucek/all
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 14:58, 31 Paź '24
|
|
no pierdoliłeś coś że będę mieć ranking 1200 czy niżej a mam powyżej 1500 w klasycznych i szybkich i 1451 w chess960
ty się nad sobą zastanów dlaczego masz tak chujowo niski w chess960 heloooł coś z tobą nie tak
no i mam wyższy ranking niż z zadań bo ciągle się uczę robie nowe tematy od zera więc mam masę ujemnych punktów więc wcale robienie zadań nie koreluje z graniem
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:12, 31 Paź '24
|
|
dla zjebów to są te twoje klasyczne ,można się zesrać z nudów , jeżeli nie rozumiesz czym jest blitz i sądzisz że tu chodzi o jakieś "rozkminki nad każdym ruchem" to znaczy że to ty ssiesz . ile masz choćby w rapidzie? 1300 ??? Przecież ty jesteś zjebana z tym swoim "wielkim osiągnięciem w klasycznych" ŚLĘCZĄC po kilka minut nad każdym posunięciem (*,) jak paczka GWOŹDZI !!! Helou ] .. No ale czemu się dziwić u spierdoliny z deficytem uwagi ??
Schowaj te swoje wymiociny mądrościowe do torebeczki bo pieprzysz totalnie jak potłuczona .
Cytat: | muszę najpierw wszystkie taktyki ogarnąć i maty i dopiero wtedy |
No właśnie CHUIA OGARNIESZ jeżeli nie będziesz grać blitzów .. ogarnij to . Ty myślisz że jak się ogarnia ??? To tak jakbyś nie wchodziła do basenu i pierdoliła że najpierw musisz się w wannie nauczyć pływać... .. TY JESTEŚ PIERDOLNIĘTA PO CAŁOŚCI BITA PAŁO ... i SSIESZ.
W 960 masz 20 gier - miarodajne jak twoja miesiączka...
a poza tym nawet ten "wielki"
Cytat: | Ranking: 1451.32. Panucek gra lepiej niż 26.7% graczy Chess960. |
LOOOL ... lepiej niż 26 % .Przecież ty się nawet w średniej dla klasycznych lemingów (50%) nie mieścisz... to jest totalna porażka , nie wspominając o tym że w 960 panują inne wymagania i każdy punkt liczy się inaczej i jest inna skala !!! ty masz kurwa pojecie o tych rankingach jak świnia o gwiazdach. ....26% .. lol - czyli grasz GORZEJ niż 74% graczy...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 15:24, 31 Paź '24
|
|
jesteś upośledzony umysłowo i żałosny jak można czegoś się nauczyć grając łącznie 3 miniuty na całą grę ??
KTO TAK GRA ? jakieś pojeby twojego pokroju ? bo normalne gry to przynajmniej 20 minut trwają
chuja cokolwiek umiesz dlatego ssiesz w chess960 i masz 300 punktów mniej niż w normalnych szachach bo nie możesz wyuczyć się otwarć na pamięć tylko trzeba myśleć więc w nie ssiesz, głupi jesteś trudna rada dosyć mamy darmozjada, gry po 2-3 minuty to jakiś przedwczesny wytrysk szachowy dla zaburzonych męskich płodów, dziękuje nie skorzystam
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:28, 31 Paź '24
|
|
Cytat: | jesteś upośledzony umysłowo i żałosny jak można czegoś się nauczyć grając łącznie 3 miniuty na całą grę Laughing ?? |
No ty jesteś upośledzona sądząc że wiesz coś o czymś czego nie próbowałaś... Urodziłaś się z podejściem życzeniowym - czy padło ci na mózg w trakcie życia?
Każdy kto chce się czegokolwiek naprawdę nauczyć i ruszyć naprzód.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 15:32, 31 Paź '24
|
|
Wytłumacz logicznie dlaczego w blitz masz 1930, szybkich 2005 a uwaga w ches960 które różni się tylko tyle że nie można wyuczyć się otwarć i ruchów na pamięć masz ZALEDWIE 1633, to nie jest normalne wskazuje na głębokie zjebanie umysłowe. To byłoby zauważalne u wszystkich no ale to tylko u ciebie bo obczajam czasem ludzi i tak mają zazwyczaj niższy ranking w chess960 ale o 50-100 punktów przeciętnie nie kurwa ponad 300. Albo napieprzałeś maszynką w normalnych szachach stąd ten wysoki wynik, albo wyuczyłeś się ruchów na pamięć z przyzwyczajenia i zwyczajnie już nawet nie myślisz tylko lecisz z automatu innego wytłumaczenia nie ma . Diluj
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:32, 31 Paź '24
|
|
Będzie mi tu kurwa pierdoliła że wie coś o podejściu do szachów więcej ode mnie , po tym jak gra od roku i się mądrzy jakby wszystkie rozumy pozjadała co do czego służy . Trochę więcej pokory dziwko bo jak narazie ciągle TO TY jesteś tu tylko BITYM PIONKIEM .
Cytat: | to nie jest normalne |
No ty jesteś nienormalna kurwo , sprawdź sobie / porównaj / jakie rankingi w tym względzie mają inni gracze - a POTEM PIERDOL ŻE COŚ NIBY KUMASZ I MASZ PRAWO OCENIAĆ . Bo - powtarzam - masz pojęcie o tym jak świnia o gwiazdach trolico.
W szachach liczy się szybkość .. a jak ty chcesz się nauczyć / wytrenować / szybkości liczenia bez grania w blitze ŻEŃSKI PRZYCHLAŚCIE?? no jak??
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 15:47, 31 Paź '24
|
|
kto normalny pierdoli takie farmazony w szachach liczy się szybkość hahaha kurwa co za zjeb
no liczy się mat/posaiadanie lepszj wiedzy bądź pomysłu od przeciwnika ?
co to za za niedorozwój pierdoli że w szachach liczy się szybkość WTF?? o kurwa co za idiotyczne zdanie gratulacje wygrałeś konkurs na najbardziej zjebane zdanie roku w szachach
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:50, 31 Paź '24
|
|
Aha - czyli naprawdę gówno wiesz w temacie..
No każdy debil znajdzie najlepszy ruch jeżeli będzie ślęczał nad daną pozycją dostatecznie długo..żadna filozofia .
Tak, w szachach liczy się czas i szybkość - - każdy ci to powie...oczywista oczywistość, i toermat każdego szachisty. Właśnie udowodniłaś i pokazałaaś jaką bitą pałą jesteś , drodzy państwo, to przeszło moje najśmielsze przypuszczenia
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:58, 31 Paź '24
|
|
https://www.uschess.org/index.php/June/M.....under.html
.. A więc - wracając i podsumowując - pokaż swój ranking Z BLITZA , jebana w ucho ściero - a potem może pogadamy co kto i dlaczego... DO TEGO MOMENTU NIE WYCHODŹ Z JASKINI .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 16:44, 31 Paź '24
|
|
ale ja nie zamierzam tracić życia na to gówno szachowe 2 minutowe zrozum to, tylko pierdoliłeś że mam ranking 1200 to ci pokazuje że mam wyższy a ty za to masz w chooj niski w chess960 czego nie możesz logicznie wytłumaczyć i tyle
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 16:50, 31 Paź '24
|
|
Ależ oczywiście że nie zamierzasz tracić czasu - BO TWOJA METODA UCZENIA SIĘ /TRENINGU / SSIE MOTZNO ... więc zajęłby ci ze 200 lat żeby cokolwiek udowodnić . Jakoś mnie to nie dziwi...
Cytat: | czego nie możesz logicznie wytłumaczyć i tyle |
Ależ oczywiście że mogę to logicznie wytłumaczyć.. NATURALNA sprawa: proszę bardzo , np. ten koleś - niby mistrz 2400 - a na 960 "tylko" 1900 https://lichess.org/@/prawiarwac .. Można? można. I to jest zwykła tendencja - a nie nic nadzwyczajnego . Więc ODPIERDOL SIĘ PARÓWO SKORO NICZEGO NIE ROZUMIESZ.
kolejny: https://lichess.org/@/OlehNovoselsky .. więc CZEGO jeszcze kurwo nie rozumiesz hmmm??
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 16:50, 31 Paź '24
|
|
W moim ciele nie ma potężnej dawki testosteronu która powoduje spierdolenie umysłowe niską empatię walenie konia co chwilę i patologiczną chęć rywalizacji i zainteresowanie od małego jakimiś maszynami zatem sram na to lubię sobie czasem zagrać w szachy 20 minutowe i dłuższe i tyle nie mam potrzeby grać w turniejach z jakimiś pojebusami. ROZUMIESZ ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 16:58, 31 Paź '24
|
|
Nie nie rozumiem twojego neandertalskiego..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 17:07, 31 Paź '24
|
|
Gdyby istniała ta magiczna różnica 300+ punktów między klasycznymi a chess960 to byłaby i u mnie widoczna nawet jak gra się niewiele no a u mnie jest 100 punktów różnicy jedynie także nice try
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:10, 31 Paź '24
|
|
To również naturalne że u początkujących NIE ma tej różnicy - bo nigdy nie grałaś ani w jedne ani w drugie.. Jeżeli np. będziesz grała tylko w 960 - to będziesz robić progres w jednych w i "w drugich" -- ALE DALEJ tej różnicy nie będzie . Jeszcze jakieś pytania zdziwko?? ... Przecież to logiczne więc nie wiem czemu się dziwisz... .. Ty faktycznie jesteś jakaś cofnięta w rozoju że tego nie potrafisz zrozumieć..
Znajomość klasycznych debiutów - a więc otwarć / wariantów / wynikających z ustalonej pozycji startowej - TO ELEMENT i CZYNNIK TEJ GRY . Pogódź się z tym.
Ale ja nie muszę grać w klasyczne szachy - rozpierdolę cię w każdym wariancie ,w dowolnym miejscu i o dowolnej porze . DILUJ.
Cytat: | lubię sobie czasem zagrać w szachy 20 minutowe i dłuższe |
i dlatego ZAWSZE będziesz ssać.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 17:17, 31 Paź '24
|
|
wow co za osiągnięcie koleś grający 20+ lat wygra z osobą co gra 4 miesiące NIESAMOWITE i jeszcze się tym chwali hehehe typowy zaburzony męski płód, ssiesz na osobę co gra 20 lat kiedy wygrałeś jakaś nagrodę pocieszenia w turnieju chociaż 3 miejsce czy coś jakiś keto batonik może ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:19, 31 Paź '24
|
|
Ja się nie chwalę - tylko stwierdzam fakty.. to ty się do mnie pultassz jak ujadający zza krzaka ratlerek do Mastifa
Powiem więcej - ty mogłabyś trenować i 40 lat - ale dalej będziesz gówno warta w tej dziedzinie z takim podejściem : ...a więc mam czekać aż się łaskawie nauczysz pływać w wannie ??
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|