Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:08, 22 Maj '11
Temat postu: Jaki automat do pieczenia chleba?
Witam. Jaki automat do pieczenia chleba polecacie? Zwracam się głównie o rady od osób posiadających jakieś automaty tego typu i mogący podzielić się doświadczeniami, ale oczywiście rady od każdego mającego jakieś sugestie w temacie będą mile widziane. Od jakiej ceny warto szukać takiego automatu, na co zwracać uwagę przy wyborze, itp. Na początku myślałem, że wystarczy mi miska i piekarnik ale nie wiem czy na dłuższą metę taki automat nie będzie bardziej oszczędny od piekarnika nie tylko energetycznie ale też zaabsorbuje mniej czasu podczas wyrobu chleba.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:34, 22 Maj '11
Temat postu:
ja używam Panasonica model SD256WXC i naprawde nie moge narzekac,super chlebek za kazdym razem,przejzyste i dzecinne menu to napewno atut tej marki, robiąc wczesniej swoisty research pomogłą mi opinia ludzi polecająca szczególnię tą markę. Za ten model w Londynie zapłaciłem 80 funtów