Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:33, 22 Kwi '23
Temat postu:
Ja to z cyganami mam spore rzyciowe doświadczenie .
jeden taki na środku jeziora groził mi wiosłem....
inny , naplułem mu na ryja ,to doniczką kurw mnie obrzucił.....
huj ,krew się lała,ale rzyję a koczkodan nie.
z innej beczki,jak poznać demona?
napluj mu w ryja ,zobaczysz jaki głodny.....
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 14:23, 23 Kwi '23
Temat postu:
Z cyganami najwiecej przykrych doswiadczen mialy i maja wsie na swiecie. Okrzyk "cyganie we wsi" uzbraja kazdego w co tylko mozliwe, aby przegonic a nawet pozabijac bandy rozpruwaczy i zlodziei ! Z cyganami nie ma zartow. Dawno przekonala sie o tym Rosja, Polska, Czechy, Austria i inne kraje w Europie. Wegry, Rumunia, Bulgaria ucierpialy najbardziej i to dawno. cyganie wyzynali wszystkich i zajmowali ich miejsce wyposazone w jedzenie, ubrania, pieniadze, zloto, zwierzyne hodowlana. Uczta cyganska trwala poki nie ogolocili wszystkich i wszystkiego. Pieniadze i zloto zbierali na kupno broni czy podroze. W "cywilnych" ubraniach wygladali ludzko i tym nabierali roznych ludzi pracy i czasem nawet urzednikow. Przyszedl czas, ze starali sie zdobyc Kielce czy Radom !!! W innych krajach zdobywali nawet stolice !
cygan pochodzi z Indii. Nikt nigdy nie podzielil Indii na panstwa, bo bylo za pozno. Indyjskie narody zbieraczy poszly w swiat i ida dalej. Mnoza sie niesamowicie. Azja, juz sa w zasadzie Idochiny !!! Jest to dla calego swiata bardzo niebezpieczne. Rozmnozone ponad miare zje konia z kopytami. Kto pomaga cyganom w jakikolwiek sposob podlega karze smierci na calym swiecie !!! cyganie roznosza rozne straszne choroby. Straszne choroby !!!! Duzo ich siedzi pod ziemia i sie mnozy, jak ma co jesc. cyganie sa kanibalami wiec czasem kogos pod ziemie wciagaja na mieso. Jak maja mozliwosc, to organizuja sie z tubylcami za pieniadze. Wtedy powstaja nawet ich nielegalne rzady. Partie, masonerie, koscioly, ponadnarodowe organizacje, fundacje sa pelne narodowych uzurpatorow z cyganami w ochronie.
Kto chce rzadzic ten sie organizuje. Z chama na pana !!!
Wysłany: 22:03, 27 Kwi '23
Temat postu:
oczywiście że tak może być. Morawiecki się kurde jeszcze zdziwi jak wyląduje z dupą w rosyjskim więzieniu
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #