Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:53, 26 Paź '07
Temat postu:
Bimi napisał:
stare ale jare
Tylko tyle "argumentów". Już Ci wielokrotnie mówiłem, że nie masz żadnych argumentów, prócz wyświechtanych przymiotników. Nie rozumiesz co te obrazki przedstawiają?
Wysłany: 14:55, 26 Paź '07
Temat postu:
a ja juz ci wielokrotnie mówiłem, że nie przemiawia do mnie twoje pseudonaukowe wodolejstwo.
więc oszczędź mi swoich dalszych komentarzy, chyba że masz jakiś dowód na to, że misje apollo faktycznie były na księżycu.
Wysłany: 15:38, 26 Paź '07
Temat postu:
Miłośniku propagandowych "dowodów"! Dorośnij wreszcie. Twoi Właściciele jeszcze tolerują tak haniebne chamstwo? Chyba że tylko o to tu chodzi.
Dałeś ostateczny popis osobistego prymitywizmu.
Od dziś "Bimi", jest dla mnie ostatecznie skończonym bucem.
Serdecznie pozdrawiam moich solidnych przyjaciół, do poziomu wiedzy i kultury których, Ty Bimi nigdy nie dorośniesz. Cześć chłopaki.
Wysłany: 17:32, 26 Paź '07
Temat postu:
ocochodzi napisał:
Bimi ja sie obawiam ze Tyniedlugo sam zostaniesz na tym forum:) ah z XTC do pary
byli już tacy co tak mówili
potem mnie zwyzywali od kłamców i sobie poszli
ja tu byłem pierwszy i żadnego z was nie zapraszałem, więc serce mi też nie pęknie jak sobie z moońkiem wrócicie na forum onetu, albo założycie swoją stronę gdzie bez skrępowania będziecie mogli dyskutować o wszystkich moich wadach. wtedy obiecuję nie przeszkadzac
Wysłany: 17:34, 26 Paź '07
Temat postu:
mooniek, jacy moi właściciele?
coś ci się na mózg rzuciło od tych misji księżycowych?
myślisz, ze kazdy ma "Właścicela"? przykro mi cie rozczarować, ale ja nie mam - reprezentuje wyłącznie siebie samego.
Wysłany: 18:53, 26 Paź '07
Temat postu:
Przeglądam te forum i widzę:
Bimi napisał:
Bardzo wam dziękujemy za cenny wkład w nasza stronę.
Dla formalności dodam, że nie podzielamy dowodów, które znaleźć można pod podanymi linkami. Dla spokoju sumiena dodam z kolei, że nie odwiedziłem żadnego z tych linków
Gdyż tego, że lądowanie na Księżycy to ściema jestem przynajmniej tak samo pewny, jak wy tego, że człowiek tam faktycznie był. Więc nie zamierzam tracić swojego cennego czasu na odwiedzanie jakiś gównianych stron z propagandą.
Wysłany: 16:28, 27 Paź '07
Temat postu:
Ale czemu nie chcesz sie zapoznac z argumentami przeciwnika? To bie boli . Ja przez długi czas łaziłem po różnych stronkach typu screwloosechange i dzieki temu mam spokojne sumienie.
Wysłany: 23:48, 29 Paź '07
Temat postu:
Bimi napisał:
stare ale jare
tobie ktoś płaci grubą kase
kużwa obejrzałem jeden film (ten co nie chodzi-topic OK!)
he he
film Bimigo tez obejrzałem
czy tylko ja mam odwage powiedziec że to stek pierdół pomieszane z ględzeniem?
moońka nie licze