Azyren napisał: |
LOL czemu mój post w temacie został skasowany? Nie był żadnym spamem, których - przyznaje - czasem się dopuszczam w luźniejszych tematach, wyłożyłem całkiem obszernie i merytorycznie moje stanowisko nie obrażajàc nikogo a tu coś takiego 😮
Ja nie wiem, czy kogoś zabolała moja opinia czy co, ale można było normalnie z otwartą przyłbicą podjąć wyzwanie a nie po tchórzowsku usuwać. Jeśli to ty @Ordel zrobiłeś, a to twój temat autorski i do ciebie między innymi piłem, więc jesteś głównym podejrzanym, to powiem ci że mocno się na tobie zawiodłem bo choć w wielu sprawach się nie zgadzamy to nie spodziewałem się po tobie tak tchórzliwej i podłej zagrywki jak usunięcie merytorycznego posta przeciwko twojemu stanowisku, zamiast podjęcia dyskusji.
EDIT: Sorry @Ordel za bezpodstawne oskarżenie, teraz dopiero zauważyłem że to nie ty jesteś autorem tematu. Teraz jestem już prawie na 100% pewny jaka podła kreatura się tego dopuściła. Od siebie dodam tylko że tchórze tak mają, że jak dostają merytoryczne bęcki od silniejszego zawodnika, to posuwają się do tchórzliwych i niegodziwych zabiegów takich jak ignore czy usuwanie/cenzurowanie czyichś postów w autorskich. |
Z racji że spodziewam się usunięcia posta postanowiłem utworzyć specjalny temat do zachowywania niewygodnych opinii.
@one1 szczerze mnie nie cierpi (heh, nie on jeden) po tym jak kilkukrotnie na forum upokorzyłam go i wytarłem nim podłogę w merytorycznej dyskusji, ale stanowczo potępiam takie tchórzowskim i niegodziwe praktyki jak ignore i cenzura czyichś merytorycznych wypowiedzi, tylko dlatego że autor czy sama opinia wadzą wielce pokrzywdzonemu. Ja wiem że ta tchórzliwa kreatura nie stanie ze mną z otwartà przyłbicą do merytorycznej dyskusji, bo i tak by przegrał, ale nie pozwolę mu i jemu podobnym by takie praktyki uszły im na sucho. Wszystko będzie dokumentowane.