Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku. Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:23, 05 Cze '20
Temat postu: KFA Polska
Pozdrawiam Towarzyszy!
Prowadzę od kilku miesięcy portal kfapolska.org by walczyć o prawdę ostatniego kraju socjalistycznego, który oparł swoje istnienie o nieprawdopodobne idee kimilsungizmu-kimildzongizmu. Kraju, który mimo przygniatającego embarga właśnie dzięki wspomnianym ideom politycznym oraz wykreowanej przez Wiecznego Prezydenta Kim Il Sunga, Dżucze, rozwija się pomimo przeciwnościom rzucanym przez kraje kapitalistyczne.
Przez wiele lat obserwowałem jak kłamliwe obrazy były wysyłane w eter dotyczące wydarzeń w tamtym kraju. Nie mogłem tego znieść i szukałem ludzi podobnie trzeźwych umysłowo, którzy nie uwierzą w papkę medialną serwowaną przez marionetki imperialistów z Waszyngtonu.
Zainteresowanych zapraszam do współpracy w zarejestrowaniu Stowarzyszenia KFA Polska, które będzie walczyć z kłamliwym obrazem przedstawianym przez p. Nicalasa Levi i jego faszystowski portal pukhan.pl
No, to tyle ode mnie ...miłego solidaryzowania się z awangardą walczącą o lepsze życie i postęp, i owocnego tropienia dezerterów z frontu pracy.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #