Witam myślę, że warto. Zamieściłem ten post na nowym-horyzoncie.org gdzie "teoretycznie" prezentują bardziej aktywistyczną postawę na rozszerzanie świadomości o NWO
Propozycja jest taka:
Plan polegałby na tym aby użytkownicy serwisu prawda2.info założyli także konta w serwisie wykop.pl i aby wzajemnie "wykopywali" zamieszczone linki do stron, bądź filmów informujacyh o zagrożeniu NWO. Dzięki temu przy skoordynowanych działaniach mielibyśmy szansę na szybkie opublikowanie anty NWO odnośników i dzięki temu zauważenie ich przez innych "wykopowiczów".
Obecnie to staram się robić. Usiłuję dodawać treść demaskującą NWO oraz promować linki innych. Jednak jak mówię przy bardziej zoorganizowanym podejściu promocja takich odnośników byłaby dużo skuteczniejsza i mogłaby uruchamiać viralny efekt. Jest to również dobra metoda na przebicie się samego forum, gdyż można wykopać również i link prowadzący do niego
Przy 500 użytkownikach prawda2.info niech tylko 1/10 postąpiłoby w ten sposób i mamy linki na stronie głównej serwisu wykop. Myślę, że WARTO!