Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku. Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:41, 17 Gru '23
Temat postu: Salon Ludzi Wolnych - Bestia - Chodorowski
Podoba mi się Pan Marek Chodorowski. Taka szurska wersja Grzegorza Brauna jeśli chodzi o umiejętność wypowiedzi, a nawet lepiej przekazuje wiadomość bez zbędnych zabiegów językowych. Udana forma przekazu informacji na temat, który najprawdopodobniej łączy w całość wszystko co omawiamy na tym forum i podobnych. Warto wysłuchać, przestudiować o czym mówi. Nie wiadomo w którym momencie naszego życia to nam się przyda. Wygląda na to, że rodzi się jakaś inicjatywa, w ramach której będzie dochodzić do działania a nie tylko mówienia na dany temat. Polecam kanał i przejście całej playlisty. Umieszczam linka do pierwszego wideo.
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:28, 25 Gru '23
Temat postu:
W tym dłuższym odcinku Chodorowski wspomina o swojej chęci edukowania agentów służb, którzy są świadomi a jednocześnie zablokowani okolicznościami swojej pracy, poprzez tę serię filmów. Ciekawa myśl.
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info