Mówi się że NIEOBECNY NIE MA RACJI. Niejaki użytkownik de93ial podobno dał mnie do ignorowanych i olewa wszystko co piszę, co w sumie działa TYLKO I WYŁĄCZNIE na jego niekorzyść, nie na moją, bo jego postawa jest analogiczna jak gdyby na rozprawie sądowej jako oskarżony, obraził się na prokuratora/oskarżyciela i stwierdził, że będzie go ignorował i milczał na jego słowa, nie próbując się nawet bronić [no bo perm ignore]... Sprawa przegrana z marszu
Ja jednak nie zamierzam odpuścić przy atakowaniu i obnażaniu jego kłamstw, manipulacji, debilizmów i bzdur, tylko dlatego że mnie ignoruje, a fakt że tak robi działa na moją korzyść, gdyż daje to osobom postronnym szansę zapoznać się z moimi argumentami i oskarżeniami, on sam natomiast pozbawia się jakiejkolwiek linii obrony... A nieobecny, jak wiemy, NIE MA RACJI. To nie jest tak że jak kogoś ignorujesz, to wygrywasz, bo to zwykłe tchórzostwo. To nie jest tak że jak zamkniesz uszy, oczy i usta, to oponent przegra. Wręcz przeciwnie. Sam wywieszasz białą flagę, sam spuszczasz gardę, sam rzucasz ręcznik na ring, a ja temu de*ilowi nie odpuszczę tylko dlatego że zadeklarował ignorowanie mnie.
Postronni zapoznają się z moją linia i ocenią co to za osobnik, a on jak zmądrzeje i zmieni zdanie, to może podejmie się merytorycznej obrony swojego stanowiska
https://rukminim1.flixcart.com/image/832......jpeg?q=70