Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:09, 05 Cze '08
Temat postu: Jak się wyrwać ze szponów palenia
Dlaczego nigdzie nie napisza o zybanie czy tabeksie (tabex) tylko ciagle o gumach, ktore tak naprawde dostarczaja ci nikotyne w innej postaci ?
Jak zwykle chodzi o zysk. WSZEDZIE.
Wysłany: 11:18, 05 Cze '08
Temat postu:
Mnie udało się rzucić palenie za pierwszym razem. Nie palę od 3lat i nie zanosi się, abym ponownie zapalił. Nie potrzebowałem żadnych wspomagaczy, które próbują nam sprzedać i czarować o ich skuteczności. Siłą woli skończyłem z nałogiem. Dosłownie, z dnia na dzień, a paliłem 9lat.
Wysłany: 13:49, 06 Cze '08
Temat postu:
Andy, tu chyba nie tylko o nikotynę chodzi, ale o całą masę szkodliwych i rakotwórczych substancji, które w papierosie są, a w gumie nie ma.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko nielogiczne i mało prawdopodobne.
GG 7434411
Wysłany: 14:51, 06 Cze '08
Temat postu:
@Mijak: chodzi o to, ze nikotyna nie uwalnia cie z nalogu, tylko go podtrzymuje w obojetnie jakies postaci ja przyjmujesz; to jest celowe nabijanie kasy koncernom farmaceutycznym.
_________________ pl,Technologia.Niewolnictwa-opis.pdf