XTC88 napisał: |
iar0 napisał: | XTC88 napisał: | iar0 napisał: | Radośnie...pokolenie cyborgów.
Ale i tak uważam,że zanim to nastąpi to świata już nie będzie.(wiem,jestem "nawiedzony" ). |
yhy. Masz całkowitą racje. Jesteś brzydki i upośledzony. Brawo za szczerośc i nie pisz ogólnikami, bo ktoś pomyśli, że jesteś inteligentny |
Widać,że karmią cię kitekatem i jesteś od małego oszukiwany przez rodziców ("jestem twoim tatą i mogę ci to robić").Spadaj oglądać taniec z gwiazdami zamiast siedzieć na tym forum i ludzi wkur*iać bo nic innego tu nie robisz.Albo znajdź sobie jakieś zajęcie,które wyleczy ten ból z dzieciństwa.Bo naprawdę mam wrażenie że umiesz tylko ludzi wkurzać,prowokować,ciekawe tylko czy w realu jestes taki "mądry".Bo podejrzewam,że zawsze byłeś rzucany,popychany i odzierany z godności.W sumie to nawet ci współczuję ...w pewien sposób cię lubię,to taka forma litości z Mojej strony . |
hehehehehehhehee 10/10 !! p.s P.S Nie bulwersuj sie.. trafiłem poprostu w twój czuły punkt, a ty wylewasz się na Mojej skromnej, życzliwej osobie. Mam nadzieje, że nie szukasz we Mnie kolegi na real ? Przecież w zoo masz ich nadmiar . I napewno nie jestem taki całuśny jak oni. A ty napewno wolisz takich od takich zniewieściałych jak np. Ja.. co nie ? |
Ty to masz poważnego downa...nie obrażając ludzi z tym schorzeniem.
Dziwię się że masz limit 8 postów,który i tak zużywasz w najlepszym przypadku na konfabulacje,w gorszym wpienianie ludzi...
Cóż,debile są wśród nas,a kolegów w zoo to ty sobie szukaj,bo innych nie masz...
Chcesz wypisywać farmazony-to wypier****** na forum o2.pl albo inne zamiast zaniżać poziom tego.Naprawdę nie wszystkim chce się czytać twoje wynaturzenia skrzywdzonego psychicznie człowieka.Ile ty masz lat????Wydoroślej!
Bo to co wypisujesz od dawna już nie jest śmieszne.
A co do chipa w mózgu,to będzie niemal doskonałe narzędzie na filtrowanie mózgów oraz nastawianie myślenia już od małego...
Ciekawe czasy się szykują,ja jednak uważam,że do niektórych planowanych przez rząd światowy rzeczy nie dojdzie,ze względu na koniec świata,który ich ubiegnie.