Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:56, 18 Gru '18
Temat postu:
Dziwne to jest to, że osobnik 'budzi się' po 3 latach z 'hibernacji' żeby napisać jednego posta.
_________________ "Uwielbiam good why'a" - chemicloo
"Aj waj, wypunktował mnie. Lecę po ratunek do gei" - chemicloo vel WZBszambo alias szeklan itp.
Wysłany: 06:36, 19 Gru '18
Temat postu: Re: Pożary w Kalifornii
hunab-ku napisał:
Dziwne Anomalie w trakcie pożarów
Oj tam zaraz dziwne , dziwne jest jedynie to że ludzka wiedza jest poważnie zagrożona . Na początek polecam ci dokument z Bald TV o "drewnie" o którym pisałem tu : viewtopic.php?t=25965 ( dowiesz się z niego że drzewo ścięte w odpowiednie fazie Księżyca się nie zapali) , To wiele wyjaśnia .
"pięknie" to wygląda , ale to nie czary , nic dziwnego , płonie martwe próchno . Reszta drzewa jest żywa i zawiera wodę . Ech tam , trochę fizyki i chemii .
Cytat:
Pożar samochodu
Co tak intensywnie może się palić w tylko w kabinie pasażerskiej?
plastikowa tapicerka , fotele z tworzyw sztucznych , lakiery , to wszystko są materiały ropopochodne i świetnie się hajcują .
Wysłany: 14:57, 19 Gru '18
Temat postu:
Azyren napisał:
good why napisał:
Dziwne to jest to, że osobnik 'budzi się' po 3 latach z 'hibernacji' żeby napisać jednego posta.
Trzy posty
W chwili pisania tamtego komentarza, był tylko jeden post Zresztą niechby nawet było 10, to i tak trochę podejrzana sprawa Zwł. że takich nagłych pobudek z hibernacji było już kilka search.php?search_user=1379 _________________ "Uwielbiam good why'a" - chemicloo
"Aj waj, wypunktował mnie. Lecę po ratunek do gei" - chemicloo vel WZBszambo alias szeklan itp.
Wysłany: 16:01, 20 Gru '18
Temat postu:
hunab-ku napisał:
Jak sobie przypominam ogniska, nawet które w lesie u leśniczych paliliśmy to nic takiego nie widziałem ...
do czego ty to porównujesz . Pożar do ogniska w lesie z leśniczym . Daj spokój , ty dobrego ognia nie widziałeś .
Wiesz kiedyś w dzieciństwie za dzieciaka człowiek dużo bawił się zapałkami i saletrą . Za dzieciaka shajcowałem typowi działkę latem . Więc wiesz , ja fizykę doświadczałem osobiści i nie widzę w twoich obrazkach czegoś dziwnego .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M