Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:49, 28 Sty '08
Temat postu: Po co się rozmnażać? Depresja poporodowa.
Propagandy ciąg dalszy. Czy oni myślą, że znajdą głupich, którzy to kupią? A może myślą.......Propaganda nakłaniająca do zaprzestania dalszej reprodukcji, bo taki jest prawdziwy cel tego tekstu.
Wysłany: 12:46, 28 Sty '08
Temat postu:
misiek nie igraj ze mną, jeśli nie chcesz nagle odkryć, że twój limit wynosi jeden.
chcesz się rozmnażać - ulżyj sobie. jak dla mnie możesz mieć i trzydzieścioro, z tą samą lub inna kobietą - jak tam wolisz.
ale nie indoktrynuj nas tu swoimi zboczonymi poglądami, bo to nie forum radia rodzina czy innego ma ryja, tylko prawdy o świecie.
trzymaj się faktów i oszczędź nam swoich rad moralnych. każdy z nas doskonale sam wie skąd się biorą dzieci, kiedy powinien je mieć oraz w jakiej ilości.
Wysłany: 14:16, 28 Sty '08
Temat postu:
To artykuł z The Sun i wszystko jasne.
Z doświadczenia i obserwacji w wielu rodzinach w których pielęgnowane były uczucia pomiędzy małżonkami/dziećmi - deprechy nie spotkałem twarzą w twarz.
Gdzie brakowało szeroko rozumianej miłość - była co krok.
_________________ Zapytał Go znowu Piłat: ''A cóż to jest prawda?''
Wysłany: 15:56, 28 Sty '08
Temat postu: Re: Po co się rozmnażać? Depresja poporodowa.
the end napisał:
Propagandy ciąg dalszy. Czy oni myślą, że znajdą głupich, którzy to kupią? A może myślą.......Propaganda nakłaniająca do zaprzestania dalszej reprodukcji, bo taki jest prawdziwy cel tego tekstu.
Ja to bym nawet siłą nakłonił do zaprzestania reprodukcjii w krajach 3 swiata.
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 16:07, 28 Sty '08
Temat postu:
Lepszych dwóch biednych czarnych w afryce niż kolejny przygłupi amerykaniec. 40kobiet rocznie ? Tyle można poświęcić dla kilku tysięcy dzieciaków i zdrowych matek, o czym oni piszą
Wysłany: 18:00, 28 Sty '08
Temat postu: Re: Po co się rozmnażać? Depresja poporodowa.
gnosis napisał:
the end napisał:
Ja to bym nawet siłą nakłonił do zaprzestania reprodukcjii w krajach 3 swiata.
A to kuźwa dlaczego? W Afryce duże rodziny są uwarunkowane tradycją i zwyczajem. Ci ludzie mają takie samo prawo do reprodukcji co Europejczycy. Dla mnie czlowiek nie może decydować o tym, kto bardziej zasługuje na życie i ewentualne potomstwo; adwokat z Londynu, czy Afrykanin z buszu.
gnosis, ty coraz bardziej pasujesz do wyśnionego świata NWO.
Wysłany: 19:17, 28 Sty '08
Temat postu:
Ttroche dziwnie natura zaprojektowała rozmnażanie. Działa na tej samej zasadzie co ekonomia czyli jak funkcja wykładnicza. Problem tylko jest taki że Ziemia nie powiększa się w ten sposób.
Wysłany: 20:07, 28 Sty '08
Temat postu:
Heh racja
Jednak troche teoretyczne podstawy nidoinformowanym da wpisanie w goglach:
"pulapka maltuzjanska"
Swoja droga nie jestem z nwo a mysle zeby zostawic afryke sama sobie-niech robia co chca ale od mojego kraju wara-nie po to pracuje zeby chcoby deportowac jakiegos obcokrajowca bo mu sie dzieci zachcialo robic i nie ma jak ich wyzywic.Wiem ze w Polsce jest to samo-nie maja co do garnka wlozyc a 8 dziecko w drodze- no takich to bym wysterylizowal jak maja takie sprane berety i nie dawal ani zlotowki z zasilku
Wysłany: 21:53, 28 Sty '08
Temat postu:
Gdyby zostawili Afrykę samą sobie i pozwolili się rozwijać tak, jak pozwala na to ich potencjał to Afryka byłaby teraz równa Europie. A tak poza tym do naszego kraju i tak mało kto sie pcha, bez obaw są lepsze drogi.
Wysłany: 01:43, 29 Sty '08
Temat postu:
Racja mandarck. Europa wykorzystuje Afrykę materjalnie, tworzy fikcyjne satelitarne rządy. Jednak przy takim obrocie sprawy, większość z mieszkańców czarnego lądu najzwyczajniej by wygineła. Kontynent ten jest od nas zależny. Twórcom nowego porządku świata marzy się pozbycie zbędnego balastu - Afryki.
Nie możemy być egoistami, wszelakie akcje humanitarne mają sens. Jeżeli chodzi o życie ludzkie, to ja nie patrzę, jak kiedyś hitlerowcy na słupki i statystykę, tylko na konkretnych ludzi. Spójrz w oczy dla człowieka i powiedz, że jest niepotrzebny, jest zbędny, z racji swojego niskiego stanu, ubóstwa, czy chorób.
Na Afrykanach testuje się wiele niebezpiecznych wirusów, które mają na celu wytępienie ich co do jednego.
Do bimiego. Ja nie używam moralności katolickiej, tylko ponadpodziałowej moralności ludzkiej, obowiązującej od zawsze.
Wysłany: 01:48, 29 Sty '08
Temat postu:
Ja nie twierdze ze trzeba ich eksterminowac wrecz przeciwnie tym ktorzy zyja pomagac-ale powiedz czy nie wqrwia cie wypowiedz matki ze nie ma z czego zyc i wychowywac bo ma 8 dzieci i kolejne w drodze( a na to ida nasze podatki qrwa mac )???
Wysłany: 01:53, 29 Sty '08
Temat postu:
pete- znam takie rodziny w Polsce, które mają 12-ścioro dzieci, jednak jakoś wiążą koniec z końcem. Pewnie mają nieraz ciężko, jednak nie narzekają. Więc nie wszystkich trzeba wrzucać do jednego worka.
_________________ ... ludzi światłych i inteligentnych,
od ludzi prymitywnych i głupich,
odróżnia mądrość, czyli wiedza o
przeszłości ...
Wysłany: 02:13, 29 Sty '08
Temat postu:
To co byś wprowadził? Przymusową aborcję dla rodzin wielodzietnych, chyba nie. To ich wolny wybór, że mają taką liczbę potomstwa, a nie inną. Jednak zgodzę się w sprawie darmozjadztwa ze strony niektórych z takich ludzi. Państwo nie powinno dotować pasożytów.
_________________ ... ludzi światłych i inteligentnych,
od ludzi prymitywnych i głupich,
odróżnia mądrość, czyli wiedza o
przeszłości ...
Wysłany: 10:21, 29 Sty '08
Temat postu:
Czarną robote robi tu K.Katolicki i uczy ich zakazu stosowania prezerwatyw.
Ja bym ich na siłe nauczył jak sie używa kondomiki.
@the end
Jak mają taką tradycje to niech na siebie zarobią.Tam niejednokrotnie nawet żródeł wody nie ma.
Oni zyja i myślą jak zwierzeta.A jak zwierzat jest za dużo to sie je wybija...
Dla dobra natury.
Co do NWO to nie wszystkie ich pomysły są złe , powiem więcej pomysł wsólnego panelu do dysputu jest szlachetny i mądry.Tragedią jest to co chcą i co robią z tym pomysłem.Rządy bogatych , pieniądza i coraz mniejsza rola środowisk lokalnych.
Natomiast kwestia przeludnienia jest oczywista.
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 11:32, 29 Sty '08
Temat postu:
Przypomniał mi się animowany, amerykański serial "Kapitan Planeta", w którym dzielny bohater przestrzegał małe dzieci słowami: pamiętajcie, kiedy będziecie chcieli mieć dzieci, czy ziemia zdoła je wyżywić, pamiętajcie o tym planetarianie"
Wysłany: 23:04, 16 Lut '08
Temat postu:
Voltar napisał:
czy to forum to forum o prawdzie czy o rodzeniu dzieci???!!!
Forum jest o prawdzie,a w tym temacie prawda jest taka że depresja
poporodowa stała sie w ostatnich czasach elementem czarnej propagandy
W rzeczywistości przypadki depresji są rzadkie.Fizjologiczna funkcja
adrenokortykotropin powoduje wzrost prolaktyny-hormonu regulującego
laktacje a takze odpowiedzialnego za instynkt macierzyński.
Wysłany: 06:50, 01 Wrz '22
Temat postu:
Cytat:
W temacie depresji poporodowej - nie tyle u matki - a u nas,
w sumie dobry filmik : Spotkaj się ze ze swoim cieniem
koleżka prelegent popuścił wodze fantazji ulegając wizji swego cienia
ten cień wyjaśnił mu czym jest trauma poporodowa
on wie
bo rodził, jak każda kobieta.
A gawiedź siedzi i słucha pogrążając się w coraz ciemniejszym cieniu.
Ale, jest szansa by z cienia wyjść, jest możliwość i sposób a nawet alternatywa...trzeba ten cień złapać i dupy mu skopać, lub przestać słuchać cieniastych prelegentów.
Wysłany: 08:53, 01 Wrz '22
Temat postu:
oko napisał:
bo rodził, jak każda kobieta.
Nie idioto, - bo czuł ból własnego porodu.
Cytat:
A gawiedź siedzi i słucha pogrążając się w coraz ciemniejszym cieniu.
uhmm, a teraz my mamy ciebie posłuchać ,co nie ?
Cytat:
Ale, jest szansa by z cienia wyjść, jest możliwość i sposób a nawet alternatywa...trzeba ten cień złapać i dupy mu skopać,
Opowiadaj ..
Albo nie ....po co w ogóle otwierasz kniapę jak NIE MASZ w temacie nic do powiedzenia oprócz podbijania własnego ego, hmm?
Cytat:
koleżka prelegent popuścił wodze fantazji ulegając wizji swego cienia
to raczej ty znowu - swoim sposobem - popuściłeś w gacie .
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2