Z góry mówię, że wiem, że jestem debilem, impertynentem, mocherem i agentem, i nie obrażam się, będę to pisać za każdym razem, kiedy się będę do Ciebie zwracać. Chcę Ci zabrać przyjemność z wyzywania innych, bo niby po co mam być wyzywany -.-. Sama pisałaś, że przez to forum zaczęłaś przeklinać, więc na dobrą sprawę pomagam Ci w odwyku
.
Cytat: |
W Polsce nie można rozmawiać normalnie o toaletach i seksie. |
Gdzie?! W Polsce?! Ja tam mieszkam w Toruniu, mieście Rydzyka i wydaje mi się, że ludzie nie są jakimiś pruderyjnymi odludkami. W dodatku co się ludziom wciska ten autor w życie. Widocznie żyjemy w innych środowiskach, ale to nie zmienia faktu, że autor tego tekstu już na początku kłamie.
Toalety się buduje i udostępnia za darmo. |
Jeśli to jest meritum problemu toalet, to współczuję autorce. Na prawdę sądzisz, że Polska nie ma nic innego do roboty tylko tych inżynierów, których jest i tak mało, zatrudniać do budowy kibli. W dodatku może widziałaś te pojemniki na ubrania? Przypuszczam, że hoolsi nie mieliby skrupułów niszcząc w ten sam sposób kible.
A o seksie uczy się dzieci i młodzież w szkole |
W Polsce od 4 kl SP uczeń ma jakąś dawkę wiedzy o seksie. Niby niewcześnie, ale kto powiedział, że im wcześniej tym lepiej. Mnie się zdaje, że 4 kl. to akurat.
A Polska jako kraj jeszcze wiele lat nie będzie przyjazna dla swych obywateli. |
Niby niegłupie, ale autorka wywnioskowało to z braku kibli w Polsce, więc ma raczej wąskie spojrzenie na świat. Ciekawe co sądzi o Somalii. Tam nawet w domach nie mają kibli. Powinno się zabić tego prezydent za brak kibli i śmietników w miastach i domach. -.-
Sex i śmiech to zdrowie. Exclamation Smile |
Można się z Ciebie pośmiać, ale sexu to ja tu nie widzę.
Ps. Czyżby zawitały na to forum "moherowe berety" o. Rydzyka? Shocked Laughing |
Ja tam bym mocherów o normalność jaką przedstawia większość użytkowników forum nie oskarżał, ale jak wolisz.
Lepiej pomyślmy jaki temat wspólnie stworzyć na tym forum Wink wypełnionym po brzegi mężczyznami Razz |
Nie łatwiej by się żyło bez takich uprzedzeń. Domyślam się, że to na żarty, ale Lara może napisać kolejny temat o dyskryminacji czarnych kobiet, w którym to oskarży wszystkich ministrantów o noszenie białych(czyt. rasistowskich) sukienek -.-.
Przyrzekam że już więcej nie bedę siać zgorszenia. Twisted Evil |
Może się nie zorientowałaś, ale to nie o to chodzi w tej całej niepotrzebnej dyskusji. Z tego co ja zrozumiałem, to zakładanie takiego tematu jest absolutnie bezcelowe i tylko zaniża poziom forum.