W jednych częściach świata pogoda lepsza, w innych gorsza, bywa i tak, że infrastruktura rozjebana łącznie z domami.
Życzyłbym sobie, by w podobnych syutuacjach informowano mnie smsem kiedy prąd zostanie przywrócony np.
Cytat: |
Tu Grupa Enea
rozpierdoliło nam linie wysykiego napięcia, usuwanie awarii potrwa ok 36 godzin, za utrudnienia przepraszamy
uprzejmie informujemy, że jeśli państwa dochód nie przekracza 800 zł na osobę, to otrzymają państwo odszkodowanie w wysokosci 360 zł |
Mam pewną teorię, czemu Bimi zawitał do Polski
Wszyscy dobrze pamiętamy ostatnie dwie dekady, nie muszę nikomu mówić kim byli Robin van Persie, Ruud van Nistelrooy, Patrick Kluivert i wielu innych, którzy błyszczeli na tle europy, Holandia była scisłą czołówką.
Obecnie tragedia. Nie cieszę z tego, wrecz przeciwnie, jak byłem małym dzieciakiem to nielegalnie wszedłem w posiadanie pomarańczowej koszulki z Dennisem Bergkampem.
Niestety ostatnie lata to pasmo klęsk tej drużyny, dziś ostatnia kolejka meczy,
Holandia (16 Pkt, Br 19-12) bedzie podejmować Szwecję (19 Pkt, Br 26-7), żeby zakwalifikować się do baraży, Holendrzy musza wygrać 7 bramkami - takiego cudu jeszcze nie było. Cuda nie istnieją, to tak samo jak powiedzieć, że
sz6sc bedzie dziś wieczorem posiadał trzeźwy umysł, 0% szansy na takie coś.
O Polsce nie muszę nic chyba mówić?
Ostatnie 30 lat byliśmy popychadłami Europy, a teraz? Lewy jest królem europy, dziś pokonamy Czarnogórę i wywalczymy bezpośredni awans, a potem już tylko zlać tyłki Ruskom na mundiualu.
Uważam, że Bimi zatęsknił za dobrym futbolem, jego drużyna dostaje baty od słabeuszy to wrócił do kraju, żeby sprawdzic jak Czrnogórcy i Armeńczycy (6-1) dostaja wpierdol? Nie no zartuję, Bimi nie lubi piłki nożnej, tak tylko was podpuszczam.
Oby tylko nie wyłączyli dziś wieczorem prądu