Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:15, 15 Maj '08
Temat postu: Re: Bush kontra Lauer ( Bush w defensywie )
XTC88 napisał:
1:38.. już myślałem, że mu przy***bie...
Na pewno miałby ochotę ale jako Pan Prezydent nie byłoby to najlepsze posunięcie na wizji czy nie. Jednak stał twardo na ziemi, nie unikał kontaktu wzrokowego, face to face, a na dodatek miał dużo do powiedzenia
Wysłany: 02:20, 17 Maj '08
Temat postu:
Łukasz555 wytłumacz mi co on takiego powiedział? Dużo gadać to nie znaczy mieć duzo do powiedzenia. Ja tylko słyszałem że Bush w sumie powiedział tylko jedno zdanie, że chronią amerykę i to usprawiedliwia wszystko, powtarzane w kółko przez cały wywiad nie dopuszczając reportera do głosu. A to że koleś utrzymuje kontakt wzrokowy to ci każdy specjalista od kształtowania wizerunku powie że to "uwiarygadnia" wypowiedź. Jak ty się łatwo nabierasz na te PR-owskie sztuczki.
Wysłany: 10:03, 17 Maj '08
Temat postu:
EL BISKUP napisał:
Łukasz555 wytłumacz mi co on takiego powiedział? Dużo gadać to nie znaczy mieć duzo do powiedzenia. Ja tylko słyszałem że Bush w sumie powiedział tylko jedno zdanie, że chronią amerykę i to usprawiedliwia wszystko, powtarzane w kółko przez cały wywiad nie dopuszczając reportera do głosu.
właśnie o to chodzi
EL BISKUP napisał:
Jak ty się łatwo nabierasz na te PR-owskie sztuczki.