Ordel napisał: |
zibimark napisał: |
Informuje więc oficjalnie administora strony internetowej -prawda2.info że w dniu dzisiejszym tj. 24.03.2017 roku prosze o usunięcie mojego konta które posiadam na prawda2.info jako zibimark.
|
, czyli pierwszego lutego to nie było "oficjalne" , następnym razem błagaj na kolanach i łkaj jak niedorozwinięte dziecko , może to pomoże , i zwolni się miejsce w wyższych partiach naszego "piekła" by cię tam przesunąć . Ale nigdy go nie opuścisz , możesz tylko o nim zapomnieć , albo chociaż spróbować zapomnieć .
Cytat: | Wobec powyższego będąc tu zarejestrowany jako zibimark uważam się za osobę która zlikwidowała swoje konto w dniu 24.03.2017 roku ktorą to informacje przekazuje administratorowi strony prawda2 |
nigdy nie zlikwidujesz swojego konta , śnij dalej . Ale możesz wysłać administracji hasło do swojego konta . |
Oczywiście, że może marzyć dalej o usunięciu własnego konta wraz ze wszystkimi postami.
Osobiście nie mam nic przeciwko, człowiek wyraża oświadczenie woli - usuwamy treść jego postów, pozostawiamy tylko ostatni post z prośbą o usunięcie konta.
Kto chce ten archiwizuje.
Zresztą myślę, że powyższe powinno stać się psim obowiązkiem każdego kto prowadzi jakiekolwiek forum lub inną formę działalności internetowej polegającej na pośrednictwie w publikowaniu treści których nie jest autorem.I znając życie - zapewne już niedługo stanie się.
Z zaznaczenie, że nie powinno to dotyczyć treści powielonych/ zalinkowanych etc.
Co w praktyce oznacza, że jeśli @Ordel zarchwizował sobie treści @zibimarka to może je sobie publikować do usranej śmierci - pod swoim nickiem oczywiście.