Lepiej już niech pozostanie pan Tarkowski przy tworzeniu poezji.
Cytat:
„Smugi geoinżynierii zawierają zazwyczaj ciężkie metale, jak aluminium, bar, stront, arsen, ołów, rtęć, miedź, mangan, uran, które mogą gromadzić się w organizmie i mózgu z niszczącym skutkiem. Wraz z rosnącą świadomością zacząłem myśleć o sposobach ochrony przed szkodliwymi skutkami chemtrails – i oto kilka suplementów zdrowia, którymi chciałem się z tobą podzielić.”
Ponieważ 4 lata temu doznałam zmasowanego ataku kleszczy ( po 30 zdjętym z ciała przestałam liczyć ) zajęłam się studiowaniem informacji w sieci, aby dowiedzieć się kiedy i w jakich męczarniach umrę.
Po przeczytaniu niezliczonej ilości tekstów, których treść powinna mnie była doprowadzić do śmierci z przerażenia, trafiłam na informację, że ukąszenia kleszczy mogą powodować wzrost inteligencji.
Ta informacja okazała się dla mnie zbawienna- WIERZĘ w nią do dziś.
I dlatego w ŻADNĄ informację o zarazkach, chemtrailsach, biologicznej broni, niosącą PRZERAŻENIE I STRACH, NIE WIERZĘ. I – usiłuję ją ZWERYFIKOWAĆ.
Zweryfikować można tylko informacje związane z nauką. Czyli związane z PRAWAMI: FIZYCZNYMI, CHEMICZNYMI I BIOLOGICZNYMI.
Osobiście jestem zadowolona obserwując smugi chemtrails.
Samoloty wyrzucają pierwiastki w postaci nanocząsteczek, a one POWRACAJĄ do środowiska z którego były zabrane - z Ziemi.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Skorupa_ziemska
Wchodzą one w kompleks sorpcyjny i uczestniczą w przemianie materii.
Lepiej, że nie są gromadzone w jednym miejscu jako odpady. Choć nawet wtedy, kiedy trafia się katastrofa ekologiczna, taka jak np. na Węgrzech (W wyniku wypadku w hucie aluminium, po pęknięciu tamy zbiornika z chemikaliami doszło do uwolnienia około 700 000 m³ "czerwonego szlamu"[2], powstałego w procesie Bayera, a składającego się w większości z odpadów poprodukcyjnych zawierających głównie tlenki żelaza i żrący wodorotlenek sodu ) dziś nie ma po niej śladu.
Dlaczego ? Dlatego, że istnieją PRAWA wg. których toczy się życie na Ziemi. Jest krążenie materii i odradzanie życia.
W środowisku są mechanizmy i organizmy. Które się tym zajmują.
I nawet o tym jest mowa w tekście, z którego cytat jest na początku mojego postu. A tekst jest z OPUBLIKOWANO LIPIEC 19, 2016PRZEZ A303W ZDROWIE
WOLNEJ POLSKI
(Lance Schuttler
Źródło:
http://wakeup-world.com/2016/07/18/3-eff.....rotection/
tłum. Mamb)
Jednym z nich jest np. kwas fulwowy, który występuje NATURALNIE w glebie:
Cytat: „Kwas fulwowy
Kwas fulwowy tworzony przez mikroorganizmy w glebie jest ekstremalnie zdrowy zarówno dla roślin jak i dla zwierząt. Kwas fulwowy jest najsilniejszym antyoksydantem, gdyż ma 14 tryliardów (14 i 21 zer za nią) elektronów do oddania i pobrania. (Sam fakt, że może zarówno oddawać jak i pobierać elektrony jest unikalny).
Jest również jednym z najbogatszych źródeł elektrolitów, co pomaga utrzymać równowagę chemiczną, równowagę pH i przewodnictwa elektrycznego w organizmie.”
Miliardy bakterii, promieniowców, grzybów zajmują się „obrabianiem” materii organicznej i nieorganicznej. I dzięki temu istnieje równowaga procesów syntezy i rozkładu ( bo na nich opiera się życie organiczne)
W skład skorupy ziemskiej wchodzą pierwiastki w różnych ilościach.
Śladowe ilości pierwiastków biorą udział jako katalizatory reakcji chemicznych.
Kiedy pomyślę sobie, że mojej ulubionej bakterii Borrelia burgdorferi mogłoby zabraknąć w metabolizmie manganu ( a jest ta mykobakteria ewenementem biologicznym, gdyż wszystkie organizmy mają w budowie żelazo) serce mi się kroi.
Dzięki niej, być może, mam ją wszczepioną (utajona borelioza) i mogę myśleć INACZEJ.
I nie bać się chemtrailsów, zarazków, raka, promieniowania itp.
A tu pan profesor z prawdziwego zdarzenia – Stanisław Karpiński mówi o reakcji komórek liścia na INFORMACJĘ. Rośliny operują informacją- przekazują ją w sposób kwantowy, zapamiętują, reagują…
https://www.youtube.com/watch?v=PycwHxwpxaQ
Mam zawsze nadzieję, że jakaś część mojej informacji pozwoli wyrwać się komuś z chaosu, który ma w głowie.
Świat w którym żyjemy na planecie Ziemia funkcjonuje wg. praw – matematycznych, fizycznych, chemicznych i biologicznych. Wszystkie są kompatybilne. Boskich praw.
Co do Żydów/żydów – to wg. mnie wszyscy już dawno nimi jesteśmy. Przeszło 2 000 lat prania mózgów swoje zrobiło.
Mentalność żydowska jest zaraźliwa i wszyscy (wg. mnie) zostali nią PORAŻENI. Strachem.
PS.Zmarł dr Hamer. Już nie odczyta nikomu TK mózgu, aby pomóc zidentyfikować konflikt biologiczny i poradzić.
Biologia człowieka:
www.learninggnm.com