Matka Dominiki zauroczyła się w Andrzeju na obozie harcerskim później gdy się okazało że dziewczyna jest ze zbyt "słabej" rodziny doszło do wymuszenia na niej zgody na oddanie dziecka rodzicom Andrzeja.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:20, 22 Sty '17
Temat postu:
p4lm napisał:
ten Stonoga ma poważne uszkodzenie mózgu
Nie , Stonoga przełamuje tabu. Ma pewne załamanie nerwowe i ujawnia pewne rzeczy poprzez prowokacje , ale przy tym wszystkim wbija kij w mrowisko czyli w system. Raz w PO , a raz w PIS i przy okazji wycieka prawda.
Wysłany: 03:27, 23 Sty '17
Temat postu:
Po pierwsze :
Stonoga oczyścił pole . Jeśli on wie , że ta kobieta jest córką a nie siostrą , to pewnie wiedzieli to inni . Być może ci inni trzymali to jako haka na dudusia . Stonoga klepnął ryjem – haka nie ma
Po drugie :
Żeby właściwie ocenić sytuację , trzeba by się wczuć w rolę dziecka , które nagle dowiaduje się że tata nie jest tatą lecz dziadkiem , brat nie jest bratem lecz ojcem , matki właściwie nie znam ….. Nie ma możliwości , by w psychice dziecka takie trzęsienie ziemi nie spowodowało jakiegoś zaburzenia
Po trzecie :
Jeśli ktoś jest w stanie skutecznie oszukiwać swoją córkę grając rolę brata , to kim jest faktycznie grając rolę troskliwego prezydenta ?
Po czwarte :
Słyszę opinie , że Stonoga to cham . Używa brzydkich wyrazów itd . Wrażliwi ludzie nie tolerują takich zachowań . Otóż chciałby spytać wszystkich wrażliwców : a co sądzicie o opłacanych z budżetu najemnych trepach , którzy za kasę mordują ludzi w Afganistanie , Iraku i innych krajach nie będących z Polską w konflikcie ¬¬¬? Wasza wrażliwość trawi to , a nie trawi określenia „ MENDA „ ?
Po piate :
Stonoga chyba faktycznie ma coś z głową . Zamiast położyć na wszystko laskę lub mówić że nie da się nic z tym zrobić – działa . To w tchórzliwym społeczeństwie straszny odmieniec ! Jego zachowanie odbiega od zachowania reszty stada , od normy .
………………………………………………………………………………………………………….
Chcecie ulizanych , słodkoustych ? No to ich macie . Pasują Wam ? Jeśli tak , to nie mruczcie pod nosem , nie kwękajcie .
Przypomina mi się rechot tego ulizanego bydła , tych mend ( menda=wesz=pasorzyt) , gdy Lepper pytał o talibów w Klewkach .
Ale cóż - jaki naród , tacy wybrańcy .
Wysłany: 07:21, 26 Sty '17
Temat postu:
Być może cała ta niezdrowa sytuacja odbiła się także na psychice dudusia ?
Bo jak wytłumaczyć fakt , że mając do wyboru tyle pięknych polek , wybrał koszerne dziewczę ?
No , chyba że zrobił to w celu robienia kariery . Wiadomo nie od dziś , że kto trzyma z żydostwem , ten może liczyć na jego wsparcie . A mogą naprawdę dużo .
To , co pcha żydów do przodu to umiejętność wzajemnego wspierania się .
Jest to umiejętność nieosiągalna dla nas od wieków .
Słynne polskie piekło ma się dobrze . Od wieków .
Wysłany: 10:09, 26 Sty '17
Temat postu:
Ciekawa dyskusja by była... - ale chciałbym zobaczyć Wasze dziewczyny, kochanki, żony - to bym sobie... - , gusty to rzecz indywidualna - natomiast skąd pochodzi i co sobą reprezentuje to już inna rzecz - 'merytoryka' i konstruktywna polemika zaczyna zanikać na ty forum.
_________________ Ludzie są gotowi uwierzyć we wszystko, tylko nie w prawdę.
— Carlos Ruíz Zafón
Cień wiatru
Wysłany: 09:55, 18 Lut '17
Temat postu:
Tańcząca napisał:
p4lm napisał:
ten Stonoga ma poważne uszkodzenie mózgu
Nie , Stonoga przełamuje tabu. Ma pewne załamanie nerwowe i ujawnia pewne rzeczy poprzez prowokacje , ale przy tym wszystkim wbija kij w mrowisko czyli w system. Raz w PO , a raz w PIS i przy okazji wycieka prawda.
Stonoga żadnego tabu nie przełamuje, kolejny agent i dezinformator; zrobił wywiad, w którym słodzi Wałęsie i wychwala jego wielkość na kolanach, jak zauważyli na stronie http://wolnosc24.pl/2017/02/17/komedia-s.....iej-video/ :
Cytat:
Zbigniew Stonoga przez cały wywiad słodzi Wałęsie i wychwala jego wielkość. Wałęsa tradycyjnie wszystkie pochwały przyjmuje i gdzie może to podkreśla, że ja walczyłem i ja zwyciężyłem.
Już od pierwszych sekund jest zabawnie. Stonoga porównuje Wałęsę do świętości, do chleba, który w polskiej tradycji trzeba podnieść kiedy upadnie na ziemię. W jego słowach Wałęsa to Polska.
– Plucie na pana prezydenta to jest plucie na polską flagę, plucie na Rzeczpospolitą – mówi Stonoga do Wałęsy.
Za chwilę jest jeszcze śmieszniej.
Stonoga: – Historia nie zna tak wielkiego człowieka, kopanego przez tak małych ludzi.
Wałęsa: – Piłsudski też był kopany.
Stonoga: – Myślę że nie aż tak.
Wałęsa: – Oj nie! Tu rozmawiam z panią profesor, ona ma 95 lat i pracuje u mnie to ona opowiada, że jeszcze chyba był czasami gorzej jak ja.
Stonoga sugeruje Wałęsie, że Jarosław Kaczyński jest homoseksualistą i pyta go o akta z akcji Hiacynt i Buś. Wałęsa nic na ten temat nie wie. Ale Stonoga drąży dalej.
Stonoga: – To Jarosław Kaczyński współpracował z SB. Mam jego lojalkę. Czy to jest możliwe pana zdaniem?
Wałęsa: – Trudna sprawa ale jest to prawdopodobne. Problem polega na tym jakimi hakami oni go dostali bo on z przyjemnością tam nie poszedł, ochoty na to nie miał. On został przez jakieś haki wmontowany.
Stonoga: – Obyczajowe.
Wałęsa: – No prawdopodobnie. I to może człowieka pokonać i zmusić do pewnych działań. (..) Ja poznałem ubecje, otarłem się o to wszystko ale otarłem się po to żeby wiedzieć, żeby się szkolić jaki będzie następny ruch, żeby wiedzieć jak się zachowywać. Więc znam ich metody i jednocześnie też nieskuteczność. Ja z nimi przecież wygrałem!
Ma nie tyle poważne uszkodzenie mózgu, co po prostu jest to wyrafinowany "gracz". W co gra, to już każdy sam niech sobie odpowie.
"Wywiad z Panem Prezydentem Lechem Wałęsą
Zbigniew Stonoga":
Wysłany: 20:00, 16 Sty '21
Temat postu:
Prezydent RP Andrzej Duda wręczył Krzyż Wielki Orderu Zasługi Rzeczypospolitej Polskiej dla Georgette Mosbacher - ambasador USA w Polsce.
Order został nadany w uznaniu wybitnych zasług w rozwijaniu polsko-amerykańskich przyjaznych stosunków i współpracy, za zaangażowanie w działalność na rzecz bezpieczeństwa międzynarodowego. _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 04:47, 09 Kwi '21
Temat postu:
Teraz to można w sumie zadawać sobie to pytanie każdego dnia. Z czasem doszło kolejnych kilkunastu pretendentów do tego miana, w tym oczywiście premier kraju.
Wysłany: 14:49, 09 Kwi '21
Temat postu:
kyoumass napisał:
Teraz to można w sumie zadawać sobie to pytanie każdego dnia. Z czasem doszło kolejnych kilkunastu pretendentów do tego miana, w tym oczywiście premier kraju.
Nie doszło tylko się odkryli przy tej swojej pandemii. Pokazali swoje prawdziwe oblicze i to wszyscy włącznie z tzw. opozycją. Toczy ich mentalność i moralność obwoźnego sprzedawcy aluminiowych garnków z blachy falistej. Nędza moralna i intelektualne skundlenie za szekle .