W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Blog Alexa W. Barszczewskiego...  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 923
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łukasz555

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 12:31, 04 Maj '08   Temat postu: Blog Alexa W. Barszczewskiego... Odpowiedz z cytatem

Blog Alexa W. Barszczewskiego co o tym myślicie?
http://alexba.eu/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gnosis

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 17:28, 04 Maj '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawy blog ,ale nie związany w ogóle z tematyka forum.
Cortez

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:19, 11 Maj '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Łukaszu, ten blog czytam od około 1.5 roku. Zacząłem się w niego wgłębiać jeszcze przed obejrzeniem Zeitgeista, The Corporation, a głównie wejściem na to forum.

Po "poznaniu mniejszych i większych prawd" (9/11, działania korporacji), zacząłem patrzeć na to co wypisuje ten gość trochę inaczej... Wydawało mi się to troche dziwne, węszyłem spisek w tym, że pokazuje ludziom jak wydajniej, lepiej pracować, jak zaplanowac kariere (dopatrywałem się w tym tzw. prania mózgu czy jak to nazwać, wiecie o co chodzi, tresuje trochę ludzi, aby byli posłuszni $$).

I tak było przez pewien czas.

Ale niedawno znów tam wszedłem i zacząłem czytać jego wypociny z pewną dozą dystansu. I on wprawdzie piszę jak być szczęśliwym, ale nie tylko przez prace, praca, własny biznes, rodzina, dzieci itp. itd. to jedne z wielu dróg życiowych, dla każdego z nas jest ona inna według własnych, odmiennych potrzeb, pragnień.

Jestem ciekawy co Wy o tym myślicie. Strona narazie nie wiem czemu, ale nie działa, więc -> link do kopii.

P.S @Łukasz, sam myślałem nad tematem o tamtym blogu. Wbrew niektórym, podobają mi się Twoje tematy i Twój sposób myślenia (pamiętam, że sie rozpisałeś bardziej w hakimś temacie o swoich rozmyśleniach). Tak dalej Smile
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:23, 11 Maj '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co mam myśleć?
w sumie bloga nie czytałem, ale na link kliknąłem...
Rozwój osobisty, kariera, zarządzanie i marketing dla młodych menedżerów - od razu widać, że to nie dla mnie Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Łukasz555

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 14:39, 12 Maj '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cortez napisał:
Wbrew niektórym, podobają mi się Twoje tematy i Twój sposób myślenia (pamiętam, że sie rozpisałeś bardziej w hakimś temacie o swoich rozmyśleniach). Tak dalej Smile

dziękuje za dobre słowo Smile chętnie bardziej udzielałbym się na tym forum, ale brak czasu, limit postów również Smile robi swoje

P.S. w tym "śmietniku" czasami można znaleźć interesujące tematy i posty Smile chociaż często jak czyta się niektóre wypowiedzi to dosłownie ręce opadają Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: