Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:02, 17 Kwi '08
Temat postu: Za szeroko
W niektórych wątkach tekst niemiłosiernie się "rozszerza" co powoduje powstanie poziomego paska przewijania, co z kolei jest bardzo niewygodne, bo trzeba po przeczytaniu każdej linijki przesuwać pasek. Mam 17" monitor i daje się to we znaki dość mocno. Nie każdy przecież ma 19" czy 20". Bimi czy nie mógłbyś coś z tym zrobić? Poprawiłoby to wygodę przeglądania forum.
Wysłany: 19:06, 17 Kwi '08
Temat postu:
nie da rady.
okno rozszerzają zazwyczaj zbyt duże obrazki, albo zbyt długie linki.
raczej zaapeluj do ludzi żeby takich nie wklejali w posty.
albo dodaj sobie do ignora tych co wklejają
Wysłany: 15:57, 11 Maj '08
Temat postu:
A nie dałoby się zrobić tak, że np. link się "rozciąga" na kilka linijek, albo, gdy obrazki są za duże pokazuje się tylko miniatura i "kliknij, aby zobaczyć w pełnych rozmiarach"?
Może byłoby z tym sporo kombinowania, ale to naprawdę wkurza.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko nielogiczne i mało prawdopodobne.
GG 7434411
Wysłany: 17:02, 13 Maj '08
Temat postu:
Ej a ja znalazłem na p2mforum.info tak jest, że obrazki za duże (czyli te o których mowa) zmniejszają się automatycznie, a na górze obrazka jest info że został zmniejszony i aby go powiększyć trza kliknąć. To jednak nadal nie rozwiązuje problemu za długich linków.