Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:56, 04 Paź '15
Temat postu: życie po śmierci i egzystencja codzienna
witam nie wiem czy wam się to spodoba ale mi się bardzo spodobało pan Jackowski w zwykłej rozmowie nie wycinane ani nie aranżowanej opowiada co myśli o dzisiejszym świecie o życiu po śmierci i o swoich umiejętnościach niewątpliwie ma on kontakt ze zmarłymi bo odnalazł już około 800 zwłok i i dziesiątki tysięcy przedmiotów i pupili i rozwiązywał różne zagadki resztę pozostawiam wam do dyskusji i rozważań
filmy mają po kilka godzina ale nie jest to czas stracony
(pierwsza część jest z początku nudnawa!)
odcinki są dodawane na bieżąco więc można śledzić kanał ale postaram się tutaj wrzucać nowe odcinki dla tych co nie mają kont
jeszcze tutaj wam daje ciekawą sprawę która Jackowski przewidział czyżby przyszłość była zdeterminowana ?? zapisana już w nas ?
Wysłany: 17:14, 04 Paź '15
Temat postu: Re: życie po śmierci i egzystencja codzienna
konbie napisał:
Zacząłem oglądać od powyższej części, dotarłem do 12:13 ...
Skuszę się na całość, minusem który zawsze mnie zniechęca w jego przypadku, to przepowiednie wojen, tych mniejszych i globalnych, każdego roku przepowiada wojnę, już od jakichś hmmmm może piętnastu lat, tyle mniej więcej korzystam z internetu.
Wysłany: 00:09, 05 Paź '15
Temat postu:
panowie nie chodzi o to czy dobrze przepowiada przyszłość chodzi tutaj o tym co ten człowiek mówi jeśli chodzi o logikę że ludzie dążą za niczym że chcą coraz więcej mieć a i tak przecież potem to wszystko zostawimy jego rozważania o duszy i o życiu po śmierci o tym jak miał wizje trupa który gdzie indziej zmarł a gdzie indziej leżało jego ciało co wskazuje że musimy żyć po śmierci bo przecież inaczej widział by miejsce tylko śmierci itp itp mówi mądre logiczne rzeczy a te przepowiednie na przyszły rok to onet go dręczy i dobrze płacą więc gość robi na żeby dali mu spokój dla tego proszę go nie oceniać jako jasnowidza przewidującego co się stanie za rok tylko jako jasnowidza kontaktującego się ze zmarłymi i jako człowieka i jego poglądy na świat i na to wszystko co nas otacza TO NIE SĄ ŻADNE PRZEPOWIEDNIE TO SĄ ROZMYŚLANIA O ŻYCIU I O TYM GDZIE TEN ŚWIAT PĘDZI z mojej strony polecam każdemu obejrzeć te odcinki całe naprawdę mało jest tak mądrych rzeczy na youtubie no i ma kwity na te trupy więc wiadomo że nie zmyśla z jasnowidzeniem