|
Autor
|
Wiadomość |
Rabarbarowy Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 11:24, 13 Lut '15
Temat postu: do urzydkownika goral |
|
|
,,A Polska graniczy z Ukrainą i to ta zachodnią czyli bardzo nacjonalistyczną - i co w razie ataków przy granicy? Sikorski wyśle wojsko na Ukrainę? Nic z tego! NATO nie pozwoli. Mało, być może Azowy i Ajdary dogadają się z Polskimi utrasami i kibolami. Wówczas będzie w Polsce kolorowo...
No ale jak pisałem, utrzymuje się bandy kiboli - bo to bojówki rządowe. Nie z przypadku w szeregach PO, PiS czy innych prawic znajdziecie byłych/obecnych kiboli!
Doprawdy dziwi mnie nonszalancka postawa Polskiego rządu, który staje murem za nacjonalistami, którzy prędzej czy później dadzą się we znaki Polakom."
Odnosząc się do Twojej wypowiedzi z całym szacunkiem ,ale jako jeden z ,,kiboli" stanowczo zaprzeczam ,że któraś z kibolskich ekip dogada się kiedykolwiek z MORDERCAMI Polaków na Kresach .To ,że kibole są anty-systemowi nie oznacza ,że będą bratać się z diabłem przeciwko obecnym władzom i całemu towarzyszącemu burdelowi ! To właśnie kibole jako nieliczni w tym kraju staną w obronie Ojczyzny w razie W. Więc nie gadaj bzdur tylko prześledź temat albo porozmawiaj z kimś z tego środowiska .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
jarondo
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 23:09, 13 Lut '15
Temat postu: |
|
|
@rabarbarowy, jakże mi bliskie twoje słowa:
Cytat: | stanowczo zaprzeczam ,że któraś z kibolskich ekip dogada się kiedykolwiek z MORDERCAMI Polaków na Kresach .To ,że kibole są anty-systemowi nie oznacza ,że będą bratać się z diabłem przeciwko obecnym władzom i całemu towarzyszącemu burdelowi ! |
napisz do mnie na bitmessage:
BM-2cVnQsMdXiydu4XBouqC9yMXg7LGfrsTFR
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
wkurwiony
Post zebrał 40000 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 11:25, 14 Lut '15
|
|
Rabarbarowy, badz sobie kim chcesz ale kibole to jedna z bardziej sterowanych grup spolecznych w Polsce. Jak bedzie trzeba to zostana uruchomieni zeby zalatwic to czy tamto. Pierdolenie idealow o patriotyzmie i ojczyznie to sobie mozesz wsadzic miedzy bajki. Kazdy plan wdrazany jest malymi kroczkami a wszelkie zamieszki i rewolty przeprowadzane sa w okreslonym celu i interesie - na pewno nie dla dobra Polski. Niestety wiekszosc ludzi tego nie rozumie niezaleznie czy sa lekarzami czy kibolami. Wiecej pozytecznej roboty moze zrobic jednostka niz tysiac chlopa wyprowadzonych na ulice. Pozdrawiam..
_________________ www.youtube.com/channel/UCI3vDM6Hf57cufFRgHA76-w/videos
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
goral_
|
Wysłany: 12:07, 14 Lut '15
|
|
W zasadzie, to wkurwiony Odpowiedział na to pytanie.
Ja tylko po raz kolejny powtórzę, że kibole są utrzymywani jako rezerwy do zwalczania wszelkich niepokoi społecznych. Czy wręcz opozycji! Ale tej realniej opozycji, która dziś jest na pewno poza parlamentem.
jak będzie potrzeba to kibole zorganizują starcie z górnikami, rolnikami... Choć na moje to protesty rolników i górników tez wyglądają na tak zwaną "parę w gwizdek".
Kibole są tak podatni na sterowanie - jak chyba żadna inna grupa społeczna:)
A to, że kibole mówiąc coś o Wołyniu... Ludzie, już Schetyna oficjalnie zmienia historię! ) Obóz w Oświęcimiu wyzwalali ukrianicy:) razem z kolegami na wieżach strażniczych:) Zakończenie wojny będziem świętować w miejscu gdzie się rozpoczęła
Już nie świętujemy wyzwolenia Warszawy 17 stycznia czy Krakowa... Ale już za rok będziemy świętować zatopienie niemieckiego statku uciekającego z Łotwy faszystami na pokładzie...
Jacyniuk już w Berlinie przecie powiedział, że to ZSRR napadło na Niemcy i Ukrainę! Więc w czym problem zacząć urabiać kiboli, że za Wołyń odpowiadają sowieckie bolszewickie bandy, a Ukraińcy jedynie starali się pomagać Polakom? Skoro wyzwali Obóz koncentracyjny....
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
pszek
|
Wysłany: 12:07, 14 Lut '15
|
|
wkurwiony napisał: | Rabarbarowy, badz sobie kim chcesz ale kibole to jedna z bardziej sterowanych grup spolecznych w Polsce. Jak bedzie trzeba to zostana uruchomieni zeby zalatwic to czy tamto. Pierdolenie idealow o patriotyzmie i ojczyznie to sobie mozesz wsadzic miedzy bajki.. |
To prawda @wkurwiony.Tak jak sportowe kluby są czyjąś własnością (najczęściej oligarchów) tak kibice również są finansowani i sterowani przez właścicieli.Niestety umysł średnio-statystycznego kibola nie jest w stanie tego ogarnąć
_________________ sasza.mild.60@mail.ru
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 14:06, 14 Lut '15
|
|
Sterowani są ci co biorą kasę , albo mogliby wziąć . Tak czy siak to rusofobi , z tym ze w Gdańsku patrząc pod kątem Ukraiński to Żółto Niebieski to kolor czysto kurewski
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 15:39, 14 Lut '15
|
|
nie często się chyba zdarza żebyśmy się w jakiejś kwestii aż tak zgadzali, ale nie da się ukryć, że i ja przychylam się do tezy iż kibole to zasadniczo banda debili, którymi sterować wcale nie trudniej niż religijnymi fanatykami.
kibole z całą pewnością nie są "anty-systemowi", bo są za głupi na to aby w ogóle rozumieć na czym polega system.
zwłaszcza, że sam właśnie kolega napisał, że "kibole jako nieliczni w tym kraju staną w obronie Ojczyzny" - czyli właśnie systemu...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rabarbarowy1 Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 10:37, 15 Lut '15
|
|
,,Kazdy plan wdrazany jest malymi kroczkami a wszelkie zamieszki i rewolty przeprowadzane sa w okreslonym celu i interesie - na pewno nie dla dobra Polski." o jakim planie piszesz wkurwiony ? NWO
,,kibole są utrzymywani jako rezerwy do zwalczania wszelkich niepokoi społecznych" jak dotąd to My jako Kibole wywołujemy niepokoje społeczne wywoływane licznymi prowokacjami policyjno - politycznymi ,nie rozumiem jak można zwalczać niepokój społeczny skoro go,, sami wywołujemy ''
,,zorganizują starcie z górnikami, rolnikami... " moim zdaniem każdy kto ma chodź trochę rozumu i umie wyciągać wnioski z ,,rzucanych" nam wiadomości gdzie leży prawda ,a gdzie obłuda i kręcenie bata. A cały ten motłoch mnie nie interesuje, który też znajduje się w środowisku kibiców . Ja mogę reprezentować swoje zdanie i moich znajomych którzy tworzą grupę i prezentują jakiś poziom inteligencji i stanu urzeczywistnienia ,pieprząc tą politykę i dziwne układy dla uzyskania jakiś korzyści.Czy to Górnictwie wyżej wspominanym czy jakiejkolwiek grupie społecznej są ludzie i parapety.
,,kibole z całą pewnością nie są "anty-systemowi", bo są za głupi na to aby w ogóle rozumieć na czym polega system" otóż Bimi w pewnym stopniu się zgodzę ,że jak na razie większość osób ale nie tylko w tym środowisku nie wie na czym polega system a pewnym jego trybem jest właśnie prowokowanie i medialność zadym kibicowskich wiele razy wspominanym na tym forum problem i rozwiązanie.
,,zwłaszcza, że sam właśnie kolega napisał, że "kibole jako nieliczni w tym kraju staną w obronie Ojczyzny" - czyli właśnie systemu..." to podaj rozwiązanie skoro system można rzecz taki pieprzony wirus, choroba uwiesiła się na Polsce ? Doskonały plan systemu w takim razie tak to wszystko skonstruować ,że w razie W i tak będziesz musiał walczyć czy Ci się to podoba czy nie bo zamkną Ci granice albo powołają Cię z przymusu tak jak to miało już miejsce na Ukrainie. A co jeśli zmieni się rząd i jego system wtedy będziesz walczył za Ojczyznę ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
goral_
|
Wysłany: 11:15, 15 Lut '15
|
|
Rabarbarowy1 napisał: |
,,kibole są utrzymywani jako rezerwy do zwalczania wszelkich niepokoi społecznych" jak dotąd to My jako Kibole wywołujemy niepokoje społeczne wywoływane licznymi prowokacjami policyjno - politycznymi ,nie rozumiem jak można zwalczać niepokój społeczny skoro go,, sami wywołujemy '' |
Zapytam Cie o jedno.
Pamiętasz takie hasło: "Tusk, ty matole, twój rząd obalą kibole"?
Możesz zreferować jak się to hasło skończyło i kiedy kibole obalili rząd matoła Tuska bo mi umknęło?
Już nie będę cie dobijać pytaniami, kiedy to kibole atakowali polityków, demonstrowali pod siedzibami rządu, centralnego czy lokalnego - jedyne co mi się kojarzy to walki o to kto ma prawo do obchodzenia 1 listopada:))) buheheheh i napierdalanie meksykanów na plaży w Sopocie...
Kibole to najgłupsza masa, zresztą kto zostaje kibolem?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rabarbarowy1 Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 12:05, 15 Lut '15
|
|
tak pamiętam to hasło spowodowane było one wepchaniem łap politycznych do środowiska kibicowskiego. Kibice Ruchu Chorzów owszem dokopali Meksykankom na plaży w Sopocie bo jako jedyni zareagowali na chamskie i zboczone gesty wobec polek np zrywanie staników i obrażanie plażowiczów .Ty zapewne byś się do nich dołączył bo przecież kibice to motłoch zapewniam Cię ,że tak nie jest . A to ,że jak już wspomniałem wcześniej nie utożsamiam się z kretynami czy to są w owym środowisku czy innym np do którego możesz należeć Ty gdzie są jacyś kretyni po prostu nie uogólniam ludzi i nie wrzucam ich do jednego worka.
Mówisz ,że kibole to najgłupsza masa i kto nim zostaje ... To ,że jestem kibicem i utożsamiam się z moją drużyną nie oznacza ,że od razu jestem głupcem i nie widzę co się dzieje i jakie są tego konsekwencje umiem oddzielać pewne kwestię w danej sytuacji rozsądnie na nie reagować tak samo jak moi znajomi . Druga sprawa ,że są i to jest fakt niezaprzeczalny buraki i totalne upośledzone mózgi w środowisku kibicowskim są dyskryminowani i odrzucani z grup które coś wnoszą swoją postawą i czynem dla danego klubu i jego wizerunku chociaż jeszcze daleka droga patrząc na to co się dzieje dobrym przykładem jest MN w którym to ulegają tacy ludzie manipulacją ,,systemu'' robiąc burdy . Ogólnie rzecz mówiąc to środowisko jest bardzo specyficzne ale powiedzmy sobie szczerze nie można uogólniać ludzi o to właśnie chodzi w tym systemie dziel i rządź . Moim zdaniem jeżeli chcemy zmian zacznijmy je od siebie tak dobierając ludzi z którymi można wspólnymi siłami coś wnieść po drodze eliminując patologię czy to środowisku kibolskim czy innym. Chcesz zmian i żyć w lepszym świecie i dać je przyszłym pokoleniom to coś do cholery rób a nie krytykuj i pieprz o tym zasranym NWO czy innych pierdołach działaj podaj jakieś rozwiązania zmieniaj na lepsze a nie ulegaj systemowi bo o to w tym właśnie chodzi wprowadzić obojętność ! Nie odpowiedziałeś mi na pytanie w razie W ponownie poproszę o podanie jakiegoś rozwiązania ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
good why
|
Wysłany: 12:44, 15 Lut '15
|
|
Góral to zjeb, kurwa mawia że polacy nie umieją mawiać w innych językach mimo iż fakty przeczą jego pierdoleniu bo w porównaniu do innych narodowości jesteśmy w czołówce pod tym względem, a że sam został wypędzony pięćset lat temu i z musu sie po nauczał to myśli że jest cool i lepsiejszy
o ruchu kibicowskim wie tyle co z mediów (bo z kąd ma kurwa niby wiedzieć burak ? )
z pewnością jest tak że ten ruch jest inflirtowany ale wyobraz sobie że każda osoba ma swojego muzga
a tak ogólnie to chyba was wszystkich zbluzgam
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
good why
|
Wysłany: 12:51, 15 Lut '15
|
|
Cytat: | że kibole są utrzymywani jako rezerwy do zwalczania wszelkich niepokoi społecznych. |
podaj przykład, bo pustosłowie i gdyby babcia miała wąsy to o kant dupy
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
good why
|
Wysłany: 12:55, 15 Lut '15
|
|
Cytat: | jak będzie potrzeba to kibole zorganizują starcie z górnikami, rolnikami.. |
następny kwiatek nam tu wyrósł babcia używa filiszejwa buraku a może przyszło ci kiedyś do tej ograniczonej cymbaliny że np. rolnicy i górnicy to też są tzw. KIBOLE
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
good why
|
Wysłany: 13:09, 15 Lut '15
|
|
Cytat: | Pamiętasz takie hasło: "Tusk, ty matole, twój rząd obalą kibole"? |
Pamiętam a ty pamiętasz pacyfikacje ludzi utorzsamiających sie pod tym hasłem ? czy pamięć wybiórcza, jak z kozą kaliego
spokojnie, my (mimo iż nie zaliczam sie do grona tzw. kiboli ) sie uzbroimy bo tak troche głupio z motyką na księżyc
i te kurwy co Absolutarin zadał pytanie "kiedy wojna" będziem zwarci i gotowi w przeciwieństwie do ciebie cieplaku.
w 2016 r. już nas chcą wjebać w konflikt powiązany z ukrainą, skąd wiem ? z gestykulacji komora w przemówieniu do narodu, jednak nie moge znalezć tego jego pierdolenia na potwierdzenie akurat.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
jarondo
|
Wysłany: 13:17, 15 Lut '15
|
|
@Rabarbarowy1 masz wiadomość na bitmessage
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
wkurwiony
|
Wysłany: 13:29, 15 Lut '15
|
|
Niestety dalsza dyskusja z uzytkownikiem Rabarbarowy nie ma sensu. Stroisz sie tu na jakiegos bojownika a po chwili na konkretne argumenty wyskakujesz ze spiewka o NWO [mimo, iz nikt o tym wczesniej nie wspominal] Sadzilem, ze chcesz rzeczowej konfrontacji mysli a nie gimbazjalnej przepychanki takze ja to pierdole, ze tak powiem bo w sumie szkoda czasu na wykladanie podstaw i przedstawianie kolejnych faktow. Tak jak zostalo juz napisane, sa ludzie ktorzy pewnych kwestii nie pojma chocby na glowie staneli i to sie po raz enty na tym forum sprawdzilo.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 10:27, 18 Lut '15
|
|
Tak mi się przypomniało jak zszedł ze sceny JPII i kibice Wisły i Cracovii się pojednali , oczywiście nie na długo , tak tylko przed kamerą . Z pierwszej ręki wiem co się dzieje w Krakowie . To jest jakiś obłęd . Ci ludzie są popierdoleni . Sytuacja . Odbierają ziomka z dworca wiślacy autem . Jadą przez miasto , nagle rozpoznali auto z cracovii , co robią, pościg i taranują auto ( rozjebali auto by dopaść jakiś gości ), dopadli typów i wpierdol .
Kumpel mówi, gadałem z gościem w niedziele przed powrotem do Gdańska . W poniedziałek wieczorem dostałem telefon , że koleś nie żyje , że zadźgał go jakiś kibol cracovii .
Samonapędzający strumień niekończącej się nienawiści .
Tam każdy kibic nosi jakiś sprzęt ( czytać nóż czy coś podobnego ) , to nie jest normalne .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Mirkas
|
Wysłany: 11:03, 18 Lut '15
|
|
Też wiem doskonale co się dzieje w Krakowie, no może co się kiedyś działo kilka, kilkanaście lat temu, ale z tego co wiem niewiele się zmieniło.
Wpadali kibole do tramwaju i napierdalali bogu ducha winnych ludzi bez żadnego powodu.
Wiślacy nazywają kibiców Crakowii (jak to "fajnie" wygląda pisane przez "C") żydami, a ci ich psami - wszyscy warci siebie.
Tacy są antysystemowi, że napierdalają się miedzy sobą (to pół biedy) i niewinnych przypadkowych ludzi uciemiężonych przez system, jakby mieli oni jeszcze za mało problemów. Prócz biedy i wyzysku, problemów z pracą dzięki "antysystemowym" "kibicom" dochodzą im problemy z wybitymi zębami, połamanymi nosami i wynikające z tego problemu obcowania z równie problematyczną "służbą" "zdrowia".
Dzięki Ordel, że przypomniałeś mi o tym "pojednaniu" po śmierci "świętego papy".
Tacy są "antysytemowi", że się "zjednoczyli" po śmierci wielce "antysytemowej" wadowickiej mendy. Wiem, że w tym kraju takie określenie to świętokradztwo, ale najwyższy czas zacząć przełamywać tabu i nazywać rzeczy po imieniu. Jak inaczej nazwać głowę okultystycznej sekty z siedzibą w Watykanie, najbogatszym państwie świata (ponoć) oraz miłośnika prafdy i Heleny Bławatskiej?
Kibole są bardziej systemowi niż nie jeden urzędnik, ksiądz, czy policjant - gdyż doskonale wypełniają..., tzn. postępują zgodnie z odwieczną zasadą "DZIEL I RZĄDŹ".
Ta zasada pochodzi ze starożytnego Rzymu, gdzie również organizowano poddanym igrzyska, a czymże innym są mecze na wypełnionych po brzegi ogromnych stadionach, jeśli nie współczesnymi igrzyskami?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Mirkas
|
Wysłany: 11:15, 18 Lut '15
|
|
Bimi napisał: | nie często się chyba zdarza żebyśmy się w jakiejś kwestii aż tak zgadzali, ale nie da się ukryć, że i ja przychylam się do tezy iż kibole to zasadniczo banda debili, którymi sterować wcale nie trudniej niż religijnymi fanatykami. |
Bo to są religijni fanatycy, tylko że wyznają trochę inną religię (przecież poszczególne religie różnią się od siebie):
Cytat: |
Dlaczego Zidane i Beckham są popularniejsi od Jezusa? Harry Potter ma w Holandii konkurenta. Za większego magika i prestidigi-tatora uchodzi tam Ruud van Nistelrooy. Mało tego, piłkarz Manchesteru United jest w Holandii obiektem niemal religijnej czci. Uwielbienie dla Ruuda wzrosło kilka dni temu, gdy uratował remis dla swojej drużyny w końcówce meczu z Niemcami. Sposób, w jaki strzelił gola, upewnił jego wyznawców, że jeśli nawet nie jest on boski, to przynajmniej ma stały kontakt z siłami nadprzyrodzonymi. Van Nistelrooy strzelił gola, stojąc tyłem do bramki, a właściwie leżąc, w dodatku mając za plecami niemieckiego obrońcę. O napastniku, który trafia do siatki średnio w co drugim meczu, kibice mówią, że rozsiewa mistyczną aurę. Porównania z religią i magią nie są przypadkowe: piłka nożna jest współczesną religią. To do świątyń futbolu ciągną wielotysięczne pielgrzymki kibiców (a miliony zasiadają przed telewizorami), których łączy mistyka widowiska. Nieprzypadkowo też osoby nie lubiące czy nie rozumiejące piłki nożnej są nazywane "niewiernymi".
Stadiony jak katedry
Tak jak dawniej w krajobrazie europejskich miast wyróżniały się katedry, tak obecnie wzrok przykuwają stadiony - jak Stade de France w Paryżu, Highbury w Londynie, Old Trafford w Manchesterze, Santiago Bernabeu w Madrycie, Nou Camp w Barcelonie, San Siro w Mediolanie czy Arena AufSchalke w Gelsehkirchen. Tam przychodzi się po to, by uczestniczyć w futbolowej mszy, a także by potwierdzić przynależność do globalnego kultu (m.in. kupując piłkarskie dewocjonalia - szaliki czy koszulki z nazwiskami największych bożków).
"Jesteśmy popularniejsi od Jezusa Chrystusa" - mówił prowokacyjnie John Lennon u szczytu powodzenia The Beatles. Byłby bliższy prawdy, gdyby powiedział to nie o muzyce pop, lecz o futbolu. |
http://www.wprost.pl/ar/61945/Religia-futbolu/
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goniec Króla
|
Wysłany: 13:11, 18 Lut '15
|
|
do urzydkownika easy russian:
plemię navi z filmu avatar: od navigable - nadający się do sterowania, sterowalny, sterowny (łatwy do sterowania)
do urzydkownika Mirkas:
Cytat: | Jeśli już rozważać to w kategoriach własności, czy przynależności, to ludzie należą do ziemi, a nie ziemia do ludzi. |
właśnie. i o to jak sądzę chodziło easy'emu: należysz do ziemii, rozumiesz? TO TRZEBA POCZUĆ.
albo tak: jesteś wybranym, the one, neo. Ale to nie znaczy że ty sobie coś wybrałeś.. zostałeś wybrany, i kuhwa, nie masz nic do gadania, to się odbyło bez twojego udziału.. Tak samo z przywiązaniem do ziemii: to nie ty jesteś przywiązany do ziemii, ale ziemia do ciebie. Nie opuszczaj Jej... zostałeś przez nią wybrany...
Cytat: | Rdzenni Indianie Ameryki Pn też byli przywiązani do ziemi, ale to przywiązanie polegało na zupełnie czymś innym, niż (...) Rosji |
Nie zgodzę się.. Przeczytaj taką książkę pt. "Chłopi" autorstwa niejakiego Reymonta W. Opisuje w niej życie na wsi, w nie tak znowu odległym dla nas czasie i miejscu. Można się spodziewać, że kilkanaście wieków wstecz i bardziej na wschód kultywowanie tradycji Zżycia z Ziemią było jeszcze mocniejsze i barwniejsze i nie tak znowu bardzo odbiegało od tradycji Rdzennych Amerykaninów (Nie ma czegoś takiego jak "rdzenni indianie" -to neologizm, sylogizm, czy coś... )
Cytat: | W świecie opisywanym przez Orwella też było kilka takich "niezależnych" mocarstw |
no właśnie: było - a nie jest...
a wiesz co się robi z tym co "było, a nie jest"?
chyba zapominasz, że "świat opisywany przez Orwella" to jednak literacka fikcja. w przeciwieństwie do "Chłopów", które powstały bądź co bądź w oparciu o życie (i to wielu pokoleń).
_________________ w_Królestwie_TV
http://www.metrykakoronna.org.pl/
#zdejmijMaske i #wyjdźZchaty
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
de93ial
|
Wysłany: 17:27, 18 Lut '15
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
de93ial
|
Wysłany: 17:28, 18 Lut '15
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Goniec Króla
|
Wysłany: 18:26, 18 Lut '15
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 18:30, 18 Lut '15
|
|
de93ial napisał: | Bardziej wsłuchujcie się w swoje wnętrza. Mniej pierdolcie na zewnątrz. Lub inaczej - mniej gadać, więcej słuchać. I wiele spraw się wyjaśni |
No i jak się wyjaśni to co dalej ?
Mam poprosić by źli ludzie odeszli
W końcu , nieuchronnie nadchodzi ten czas kiedy trzeba przyjebać .
I co wtedy robić @de?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 18:38, 18 Lut '15
|
|
I jeszcze coś mi się przypomniało .
Jak dziadek opowiadał , że za gówniarza i pod okupacją niemiecka w Poznaniu napierdalali się z Hitlerjugend . Że zawsze krew była , sztachety, kamienie, pasy , kije . Nie pamiętam czy mówłi czy w tym wieku już się zabijali ale było grubo .
Tak patrze na ten Kraków gdzie dwa kluby jak w Poznaniu Polacy vs Niemcy , walczą ze sobą , na śmierć i życie z tym że w Krakowie to polak z polakiem ot dupach się popierdoliło .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|