Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:26, 04 Kwi '08
Temat postu: Dane pacjentów na sprzedaż?
Cytat:
Informacje o zdrowiu pacjentów będą legalnie mogły opuścić przychodnie, szpitale, czy prywatne gabinety lekarskie - ostrzega "Dziennik". Posłowie PO zgłosili projekt ustawy, w myśl której ubezpieczyciele będą mogli sobie kupić informacje na co jesteśmy chorzy albo jakie operacje przeszliśmy.
Cytat:
Według posła, firmy będą przechowywać dane nt. stanu naszego zdrowia, nawet jeśli nie podpiszemy z nimi umowy, lub szybko ją rozwiążemy.
PO dobrze reprezentuje swoich elektorów. Nie mogę sobie wybaczyć że na nich zagłosowałem. Rząd sprzedawczyków. Zdradziecki sejm rozbiorowy. Ciekawe gdzie będą trzymać te dane? Może zajmie się tym B.E.A.S.T?
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:03, 05 Kwi '08
Temat postu:
Ja Bogu dzięki głosowałem Na LPR. Więc mam ten komfort że nie przyłożyłem ręki do tej ZDRADY z 01.04.2008. Ale nie mam pretensji do tych co się dali oszukać, i nieświadomie poparli zdrajców.
_________________ http://republika.pl/blog_fa_550912/991430/sz/zwoliludu.gif