Loko napisał: |
Informowałem również o opowieści zaufanej osoby, o dziwacznym przypadku odpadającego mięska w gardle. |
Też mi się zdarzyło coś takiego parę razy, tylko że na podniebieniu. Nie pamiętam w jakich okolicznościach.
theonly napisał: |
Pytam bo mnie męczy kaszel od bardzo dawna , nie wiadomo dlaczego , jestem zdrowy jak byk i nie palę. |
Skoro cię męczy kaszel, to jednak nie jesteś zdrowy
jak byk . Główną przyczyną każdego kaszlu jest obecność płuc w organizmie
Mnie nie łapią przeziębienia i takie inne duperele (ewentualnie tak jakby
chciały i nie mogły) od kiedy nie przegrzewam się ubiorem. Zdarza mi się w zimie / jesienią / wiosną np. wyjść na dwór z chaty bez obciążania się dodatkowym ciuchem i jakoś mnie po tym nie łapie
. Raz nawet (może więcej) gardło mi się ochłodziło przynajmniej o kilka stopni, a przeziębienia brak
FreeG napisał: |
Nie łączę tego z jakimiś chemtrails i pewnie to temat na oddzielny wątek, ale może ktoś ma pomysły. Czy to wpływ zanieczyszczenia? |
Według pewnej teorii, choroby są procesem odsyfiania organizmu z nagromadzonego syfu. Znalazłem niedawno PDFa o oczyszczaniu organizmu oraz eliminowaniu różnych różniastych chorób, m. in. tzw.
cywilizacyjnych. Jeszcze nie przetestowałem, ale mam zamiar
. Autor sprawdził to wszystko / znaczną większość na sobie, więc chyba nie wciska kitu (no, może z wyjątkiem odwołań do bełkotu Jana Pająka, albo tam totalizmu). Może ci się przyda. Tytuł to
Najważniejsza Książka Jaką Kiedykolwiek Przeczytasz: Zdrowie.