Zależy co masz namyśli pisząc, że to "dobra wiadomość"?
Po szybkim zapoznaniu się ze stroną mam raczej pozytywne wrażenia, z tym że przesłanie jakie z niej płynie jest zgoła odmienne od twoich poglądów jakie zaprezentowałeś w wątku:
Co jest nie tak z Januszem Korwinem-Mikke.
Prezentują tam podejście z jakim tak zaciekle walczyłeś np. z chemicloo, i które kwalifikujesz jako "lewackie".
Obserwowałem wątek i miałem coś tam napisać i może jeszcze to zrobię... Ogólnie to nie popieram żadnej ideologii i nie mam zamiaru toczyć sporów o to co gorsze: kapitalizm, czy komunizm w takiej postaci, jaka była zaaplikowana Polsce po wojnie i czego kontynuację w innej formie, ale w tym samym wykonaniu (tych samych rządzących) mamy do dziś.
Taka propozycja/prośba/sugestia do ciebie: wyluzuj trochę. Każdy z was trochę ma racji, i każdy trochę jest w błędzie.
Oglądałeś wykład Michaela Tellingera? Zapoznałeś się z pracą jaką wykonał Mark Passio i kolega de93ial tłumacząc ją (
Naturalne prawo przyciągania. )?
Co o tym myślisz?
Ta
wiedza "może stać się przygodą zmieniającą życie - trzeba trochę odwagi przed jej lekturą, muszę przyznać, bowiem po niej już nic nie jest tak jak było!"
Zdanie z tej strony, którą znalazłeś (
http://www.poloneum.com/libraryp.html ) - pozwoliłem sobie tylko zamienić słowo "książka" na "wiedza".