W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Jaki masz stosunek do UE ?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Odsłon: 602
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Jaki masz stosunek do UE ?
uważam, że wstąpienie Polski do UE jest korzystne dla kraju
27%
 27%  [ 6 ]
uważam, że wstąpienie Polski do UE jest niekorzystne dla kraju
72%
 72%  [ 16 ]
Wszystkich Głosów : 22

Autor Wiadomość
Łukasz555

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:50, 02 Kwi '08   Temat postu: Jaki masz stosunek do UE ? Odpowiedz z cytatem

można komentować wyniki na bieżąco lub inne wątki sprawy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
piotr147

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:30, 04 Kwi '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki UE zostało uratowanych 2 miliony Polaków bo jak wiemy u nas czekała by ich śmierć głodowa ...
Powrót do góry
Jean Armand de Ri

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:36, 04 Kwi '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

piotr147 napisał:
Dzięki UE zostało uratowanych 2 miliony Polaków bo jak wiemy u nas czekała by ich śmierć głodowa ...

Dokładniej zrobił to swobodny ruch na granicach i strefa Schengen. Ale nie wiem co to ma wspólnego z Unią Confused .
Powrót do góry
zaspany

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:36, 08 Kwi '08   Temat postu: Kto zostal uratowany?... Odpowiedz z cytatem

piotr147 napisał:

Piotrusiu biedny Panie!

Gdybys siegnal do logiki, uznalbys raczej ze to dzieki Unii zostalo uratowanych przynajmniej dwa miliony Zydow i zydkow w Polsce. Pan Nowak na swojej str "Raport Nowaka" pisal kiedys ze liczba zakamuflowanych Zydow siegac moze w Polsce nawet liczby 6 mln.
Slyszales o Wielkim Glodzie -w latach 1932-33- i slyszales z pewnoscia o tysiacach przypadkow KANIBALIZMU!!! Czy uwazasz ze w obliczu podobnie wielkiego glodu ,Polacy nie rozszerzyli by menu swej kuchni o np; pieczen po slasku z mlodego zydka, lub bigos mysliwski z upolowanych zydziakow, lub np. zeberka zydowskie z SOS-em Mossadu.
Przepraszam za cynizm i zwyrodniale pomysly- piszac o takich "daniach". Nie jest to czesc mojej natury,wrecz odwrotnie. Wlalbym chyba byc ofiarą niz mordercą. Czlowiek jednak w chwili zgrozenia zycia,ma prawo do obrony, a granice tejze obrony jakiekolwiek by nie byly i kogokolwiek by nie usprawiedliwialy-sa tylko kwestia umowna. To zagrozeni ludzie byliby prokuratorami,sedziami,obroncami i katami jednoczesnie, i to oni w danej chwili stanowiliby o jej granicach. Gniew ludzki to zywiol!!! Polacy -moze nie w calosci jako Narod- maja jednak swiadomosc kto dokonuje na Nich zbrodni. I wiedzieli nawet nasi "uswieceni z katolickiej Synagogi Polskiej", w jakim kierunku moga podazac losy rozgrabionego i glodujacego kraju,skoro choc polgebkiem namawiali jednak do "wejscia" byle z zachowaniem pozorow polskiego katolicyzmu w zyciu codziennym. Czy uwazasz nadal ze w obliczu buntu spolecznego ,wybor; Unia- i rozladowanie w postaci wyjazdow za chlebem najbardziej wojowniczego mlodego elementu spoleczenstwa.. lub Rewolta- i krew(nie tylko z pewnoscia polska)oraz niepewnosc co do dalszych losow kraju,bo a nuz widelec zwyciezylaby opcja propolska?... wybor mogl byc inny?...
I Ty Piotrusiu Panie Biedny, wyjezdzasz z teoria o cudownym Unijnym ocaleniu od glodu i smierci 2 mln Polakow?...
Az sie prosi by zapytac ; czemus biedny ?.... bos... ale ja tego nie powiem

Lacze zyczenia zdrowia.
Powrót do góry
piotr147

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:56, 08 Kwi '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie przeczytałem całego twojego postu bo nie widzę żadnego związku z moja wypowiedzą.
Nie wiem co miałeś na myśli oprócz idiotycznego wywodu ...

Dzięki UE tak czy inaczej nie doszło do tego bo nas chcieli i inne kraje dały polakom prace i godne życie w przeciwieństw do własnego kraju ...
[Mam kuzynkę która jest z mężem w UK oboje z tytułem magistra jakoś i tam lepiej ... + znajomych]
Powrót do góry
Sikorski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:37, 08 Kwi '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Jaki jest Twój stosunek do UE?

Jak już zaczęli współpracę na początku 90-tych i pozwolili wejść do Polski kapitałowi zagranicznemu to niech już to kontynuują, bo dotacje unijne przynajmniej trochę to złodziejstwo zrekompensują. Moje zdanie jest zajebiście jasne. Trzeba było nie zaczynać, bo teraz to już przepadło. Prywatyzację trzeba było całkowicie inaczej przeprowadzać i wolniej, bo to co się w Polsce stało to jest kpina kpin, złodziejstwo złodziejstw. Nie trzeba było zaczynać, a przynajmniej nie od razu kiedy Polacy byli ślepi i otumanieni mitem raju-zachodu.

A kto Polskę kupił za grosze? Zachód. Więc jednak coś wspólnego ma.
Powrót do góry
piotr147

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:47, 08 Kwi '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

UE akurat nie ma nic wspólnego z wyprzedażą polski z latach `90.
Wyprzedawali komuniści o dziwo ...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: