Byc moze ze wiekszosc z nas zna ten temat juz doglebnie,(tych przepraszam za powtorki)vskoro tak latwo dostepny i mozna go znalezc nawet na You Tube pl.
Lecz Ci ktorzy wierza jeszcze ze Walesa, Michnik, i im podobni "bohaterowie z pierwszych stron gazet a z drugich stron barykad przeciwko "systemowi zla"- to wieczni bohaterowie zasluzeni w niezlomnej walce i pokonaniu tego systemu-niech uwierza wlasnym oczom. Spojrzcie na te "BARYKADY" ktore dziela biesiadujacych... tzn. "walczacych" i na "ostra amunicje" z ktorej "strzelaja" do siebie, na te zaciete twarze widzace w przeciwniku nieprzejednanego wroga.Chyba ze zdjecia sa zmanipulowane -jak "lojalka " Kaczynskiego.
link na YOU tube
http://www.youtube.com/watch?v=qLLh2Jepn1Y&NR=1
Nie wiem czy juz nie byla podejmowana takowa, (znowu moje przeprosiny dla tego ktory juz ten temat podejmowal)lecz jesli nie?!- mysle ze warto oddac glos proszac pierwej o niego ,ludziom z forum,ktorzy interesuja sie najnowsza historia Polski i znaja wiele jej tajemnic skrywanych przed opinia.
I moje najglebsze wyrazy szacunku,dla tych wszystkich ,ktorym nie jest obojetny los naszej Ojczyzny-Polski!!!