Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:11, 16 Wrz '08
Temat postu:
I jak JackBlood? Nadal wierzysz Liebermanowi w jego inicjatywach politycznych zwalających winę ze ceny surowców na spekulantów?
Koleś razem z Grammem, ekonomicznym doradcą McCaina to szare eminencje plączące się zawsze gdzieś w pobliżu w najbardziej kluczowych decyzjach Neoconserwatystów forsujących NWO. W Polsce np. ten senator był silnie zaangażowany w negocjacjach o instalacji tarczy "anty"-rakietowej.
Wysłany: 17:21, 16 Wrz '08
Temat postu:
Konta zamykali już dawno. Ludzie i tak zakładają nowe, potem znowu je zamykają i tak na okrągło.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Wysłany: 17:50, 23 Wrz '08
Temat postu:
Z tego co wiem, kanał DavidIckeChannel to był fake zamieszczający obraźliwe wpisy w komentarzach do filmów wideo. Podobnie AlexJonesChannel (nie mylić z TheAlexJonesChannel), TsarionChannel, NufffRespekdz itd. Prawdopodobnie przez tego gościa zniknęła masa kanałów z YT, między innymi jeden z moich ulubionych - teabowbraine.
Wysłany: 20:04, 23 Wrz '08
Temat postu:
próboją sprawic aby ludzie nie jednoczyli sie poprzez internet tak jak robią to teraz -> negatywna siła próbuje rozbic tą jedność ktora sie tworzy przeciwko złu : P
Wysłany: 10:11, 11 Wrz '14
Temat postu:
Konto amatorskich opinii i analiz politycznych zamknięte "z powodu wielokrotnych lub poważnych naruszeń Warunków korzystania z usługi".
http://www.youtube.com/user/JKMfan12/videos _________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).