W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Rozłam w PIS  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Odsłon: 688
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sknerus

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:23, 31 Mar '08   Temat postu: Rozłam w PIS Odpowiedz z cytatem

http://www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20080331&id=po31.txt

Co wy na to odpływ elektoratu radykalnego z PiS braci Kaczyńskich (poparcie PO 60-70% w 2010) rozdwojenie na 2 mniejsze partie które nie będą wstanie same wpłynąć na rzeczywistość społeczno-polityczną. Partie te nie będą mogły tworzyć polityki lecz w wyniku braku realnej alternatywy stworzą twardą opozycje która na dobre i na złe będzie krytykować wszystko jak leci w stylu o.Rydzyka. I tak do 2012 roku budując swoją markę jako jedyny prawdziwy polski ośrodek polityczny który po nie udanych Euro 2012( niestety ale mam wrażenie, że ludzie nie zdają sobie spawy jak wielkie jest to przedsięwzięcie moim zdaniem już mamy spore zaległości w realizacji projektów elementarnych które warunkują sukces tej ogólnonarodowej budowy) i jeżeli oczywiście nie odbiorą nam tego dycydenci zachodnio-europejscy.
Zaistniały (w 2012) wzrost bezrobocia poprzez wyczerpanie funduszy strukturalnych które cały czas tworzą u nas nowe miejsca pracy i pompują „solidny fundament” na którym stoi nasza post-komunistyczna gospodarka. Zachwianie wiary w moc naszej gospodarki spowoduje nagły odpływ kapitału zagranicznego wprowadzając nas w trwałą recesję powodując zachwianie nastrojów społecznych włącznie z powszechnymi strajkami i sprzeciwem dla członkostwa w UE. POWSTANĄ wtedy z Popiołów nasze „jedyne słuszne” dwie parte old-PiS i New-PiS tworząc partię mającą największe poparcie w historii nowoczesnej „wolnorynkowej polski” opowiadając się jasno „NIE DLA UE”.

Czy taki plan ma Jarosław na najbliższe 4 lata dać szansę Liberałom wiedząc że to i tak się wszystko przewróci w „PiSdu”
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Polska i Polacy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: