W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Izraelskie zołdactwo na dachach palestynskich domow  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 759
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:18, 21 Sty '07   Temat postu: Izraelskie zołdactwo na dachach palestynskich domow Odpowiedz z cytatem

Iran chce wymazac Izrael z powierzcni ziemi. Tak nam to przedstawiaja w mediach. Tymczasem jest to daleka nadimpretacja slow prezydenta Ahmadinejad dotyczacych obalenia izraelskiego rezimu. Rezimu - sposobu sprawowania wladzy, a nie kraju jako zbiorowiska ludnosci i dobr materialnych.

http://poland.indymedia.org/pl/2007/01/25819.shtml

Ofierze syjonistycznej propagandy nie przychodzi do glowy o co moze chodzic. Przeciez w Izraelu zyja sobie spokojni Zydzi nekani sporadycznie palestynskim zamachem. W czym rzecz? Nie jest to miejsce by opisac sprawe dokladnie. Swietna ilustracja zycia Palestynczykow pod butem zydowskich osiedlencow (Izrael powstal jako sztuczne panstwo importujace Zydow z calego swiata) jest ten artykul:

http://poland.indymedia.org/pl/2007/01/25667.shtml

Cytat:
Hashem już nawet nie pamięta dokładnie, kiedy zaczęło się nękanie jego rodziny przez osadników. Bardzo dokładnie pamieta jednak dzień, kiedy przyszli żołnierze izraelscy i urządzili na dachu jego domu swoją bazę, oczywiście mając na uwadze "względy bezpieczeństwa". Hashem przez 6 lat (od 1990 roku) walczył o swoje prawa w sądzie, korzystając z pomocy izraelskich prawników. Po sześciu latach udało mu sie wprawdzie uzyskać wyrok sądu nakazujący usunięcie bazy wojskowej, efek końcowy był jednak daleki od tego, którego się spodziewał. IDF przeniosło bowiem swoją bazę zaledwie parę metrów dalej ... na dach domu jego brata i pozostaje tam do dnia dzisiejszego.

Żołnierze koczujący tuż nad jego głową okazali się być jednak mniej uciążliwi od sąsiadów, którzy robili wszystko, aby uprzykrzyć życie jego rodzinie. Prawdziwy koszmar zaczął się w 2001 roku, gdy Hashem odrzucił ofertę kupna jego domu za sporą sumę pieniędzy. W dwa dni po odrzuceniu oferty IDF zablokowało wszystkie ścieżki prowadzące do jego domu. Osadnicy zaczęli wyrzucać na jego podwórko resztki jedzenia, butelki wypełnione moczem, stare urządzenia, ubrania... Pewnego dnia wycięli wszystkie drzewa owocowe, a na drzwiach zostawili czytelny dla wszystkich znak. W 2005 roku uprowadzili wracającego ze szkoły bratanka Hashema i wpychali mu kamienie do buzi niszcząc całkowicie jego zęby.

A tu ekstra kawalek na You Tube zwiazany z tematem:

filmik

Wiekszosc osob sobie nawet nie wyobraza jakim kozmarem jest zycie pod zydowska dominacja.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tournament

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:57, 24 Sty '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo sie zdziwilem co oznacza nazwa Izrael......
Cytat:
Etymologia nazwy

Nazwa Izrael (hebr. ישׂראל) pochodzi z Biblii Starego Testamentu (por. Rodz. 32,29) i oznacza "ten, który walczy z Bogiem" (שרה – walczyć, bić się, wojować; אֵל – Bóg). Takie imię otrzymał patriarcha Jakub.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Izrael .......niedawno sie dowiedzialem ze Izrael ma bron Atomowa a tu jest potwierdzenie...........
Cytat:
Właściwie pewne jest, że Izrael posiada arsenał jądrowy, który jest niezwykle ważnym elementem stosowanej przez niego doktryny odstraszania. Jego dokładna wielkość nie jest znana, przypuszcza się jednak iż wynosi ponad 400 głowic i zajmuje czwarte miejsce na świecie pod względem liczbności. Jedyny izraelski ośrodek atomowy, Dimona na pustyni Negew jest pilnie strzeżony. Pewną ilość informacji na ten temat ujawnił jeden z jego pracowników, Mordechaj Vanunu, który za ujawnienie tajemnic broni atomowej Izraela został osądzony i skazany na 18 lat więzienia.
.........
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:46, 24 Sty '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tournament napisał:
.......niedawno sie dowiedzialem ze Izrael ma bron Atomowa a tu jest potwierdzenie...........

to nie nowość. ciekawostką jest natomiast to skąd wzieli broń atomową.
zdaje się, że oficjalnie ukradli amerykanom.
ale znając życie to pewnie sobie po prostu wzięli Smile bo ameryka je im z ręki, podobnie jak polska

nie mówię tego bynajmniej z pobudek antysemickich, choć jeśli ktoś chce mnie tak nazwać to z chęcią przyznam mu rację.

zresztą termin antysemityzm syjoniści też ukradli, gdyż od dawien dawna semita to nie tylko syjonista, ale także palestyńczyk. a ja jestem całym swym sercem z palestyną. Smile

nawet cytując tak nielubianą przeze mnie wikipedię: Do Semitów zaliczają się m.in.: Akadowie, Arabowie, Aramejczycy, Asyryjczycy, Babilończycy, Fenicjanie, Izraelici
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ludy_semickie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:13, 26 Sty '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uczciwy człowiek odpowiedzialny za swoje słowa nie ma co się bać oskarżeń o antysemityzm Smile. Miałem kiedyś sporo linków na materialy pokazujace Żydów: od Izraelczykow angażujących sie w proces pokojowy (tych autentycznych, a nie cwaniaków markujacych negocjacje) poprzez krytykujacych polityke Izraela az po modlacych sie o pokojowe znikniecie państwa Izrael (sic!). Widziałem zdjecie ukazujace żydów (tych religijnych) pałowanych przez armie izraelską , widzialem żydów (znowu tych religijnych na czarno, z pejsami) wyzywanych na demonstracji w USA przez syjonistę. Tym nie można przypiąć łatki antysemity, choć spotykałem sie z zarzutami o "zdrade rasy". Very Happy

Ja już od dawna nie robie zastrzeżeń typu "nie jestem antysemitą, ale...". Trzeba po prostu wyrażać się klarownie a cwaniaków dyskutujacych nieczysto ignorować. W sumie...to strasznie naciągany pomysł: krytykować układ sił w USA i politykę Izraela dlatego, ze sie jest antysemita. Mnie tam taka babcia radiomaryjna kojarzy sie raczej z zabobonami typu "Jezusa zabili", "krew na mace" a nie z wgladem w wydarzenia na Bliskim Wschodzie.
Powrót do góry
agentsmith

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:52, 09 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pathocracy - disease

Już tu kiedyś podawałem link do tego poruszającego filmiku - teraz jest na YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=6N6Z_IhzBak

Tylko 3 min.
Warto

as
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:12, 09 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak swoją drogą, izraelscy przybysze nie mają genetycznie chyba zbyt wiele wspólnego z semitami...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Duff

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:59, 09 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tzn.? jeśli dobrze rozumiem to:
izraelscy przybysze = żydzi
żydzi (arabowie zresztą też) = semici
więc żydzi nie mają genetycznie wiele wspólnego z... żydami? (bo z arabami to mogę zrozumieć)
troszkę się pogubiłem
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:33, 09 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zydzi przyjmowali obce geny na takiej samej zasadzie jak inne narody. Ja ekspertem nie jestem, ale takie hasla jak "chazarowie" kolaczą mi sie po glowie. Sa przeciez nawet czarni Zydzi.

Tutaj pare slow:

http://zakorzenianie.most.org.pl/za4/05.htm

Wsrod Zydow sa nawet blondyni - szczegolnie porzadani przez Mossad.

Zydzi pod wzgledem genetycznym nie maja zwiazkow z Palestyna. Syjonizm to chora ideologia, ktora znalazla sobie pretekst w postaci Biblii. Na tej zasadzie ja moglbym zalozyc sekte, ktora dajmy na to za 500 lat bedzie mordowac Chinczykow bo uzna, ze 20tys lat temu przodkowie jej czlonkow zamieszkiwali Chiny.

W mediach panuje terror i nikt sie nie osmiela powiedizec wprost, ze Izrael to sztuczny potworek zalozony przez niebezpiecznych fanatykow. Wymyslili sobie jakies pretensje do ziemi z ktora nie laczy ich doslownie nic. Czuja, ze nie maja racji dlatego sa tacy agresuwni i tak zawziecie poluja na "odmawiajacych Izraelowi prawa do istenia".

Kurcze, kiedys tez myslalem, ze Izrael prawo do istnienia ma. Teraz uwazam go bekarta T.Herzla, Stalina i Brytyjczykow. Nic wiecej. Byc moze zdechnie jak Panstwo Krzyzackie. Miejmy nadzieje, ze nastapi to w drodze pokojowej.
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:06, 10 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żeby Izrael mógł powstać potrzebny był Holocaust. Pytanie ile z tych 6 mln ofiar wyjechało do Izraela?
Powrót do góry
frasobliwy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:09, 11 Lut '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wielu oficjeli III Rzeszy mialo zydowskie pochodzenie.

http://www.polonica.net/zydzi_w_wehrmachcie.htm

materialy trudne do zweryfikowania bo publicznie gadac o Zydach w aparacie III Rzeszy sie po prostu nie da.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: