Post zebrał 40000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:21, 05 Mar '14
Temat postu: Wielki Projekt ogólnoludzki dwudziesta pierwsza
Jak uratować ludzi i planetę, zmienić losy na takie jakie powinny być.
Były prowadzone doświadczenia w Niemczech i Polsce w czasie dużej zorganizowanej medytacji. Okazało się, że w trakcie i parę dni po nich została zmieniona czasoprzestrzeń w ten sposób, że zmniejszyły się przestępstwa i ogólnie wszystko co dotyczy destrukcyjnego zachowania ludzi. To zostało zbadane i poparte konkretnymi liczbami. Dlatego
Od jutra o godzinie 21.00 zostaje zorganizowana ogólnoludzka masowa medytacja. Zarówno wierzący jak i niewierzący, ludzie wszelkich odmian wyznań i z wszystkich krajów są proszeni o chwilę skupienia o godzinie 21.00 jutro i każdego dnia, dopóki choć jeden konflikt będzie trwał na Ziemi.
Należy wtedy wysłać wyobrażenie w kierunku swojego kraju i planety wiązki jasnego światła ją otulającego, naładowanego dobrem i miłością z serca. To wystarczy, można dodać też od siebie co niesie pozytywny ładunek.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:16, 05 Mar '14
Temat postu: Re: Wielki Projekt ogólnoludzki dwudziesta pierwsza
Mala napisał:
Od jutra o godzinie 21.00 zostaje zorganizowana ogólnoludzka masowa medytacja. Zarówno wierzący jak i niewierzący, ludzie wszelkich odmian wyznań i z wszystkich krajów są proszeni o chwilę skupienia o godzinie 21.00 jutro i każdego dnia, dopóki choć jeden konflikt będzie trwał na Ziemi.
Należy wtedy wysłać wyobrażenie w kierunku swojego kraju i planety wiązki jasnego światła ją otulającego, naładowanego dobrem i miłością z serca. To wystarczy, można dodać też od siebie co niesie pozytywny ładunek.
Wysłany: 23:25, 05 Mar '14
Temat postu:
A czy ta wiązka światła może dla dobra ludzkości trafić w kogoś konkretnego w celu eliminacji zła czy raczej tylko pokojowe otulanie
Bo jak bym miał ten laser wykierować w konkretne osoby to sporo większy power bym wykrzesał
Dobra dobra żartowałem dołączam do akcji i zachęcam wszystkich użytkowników tego forum aby ich wewnętrzny blask otulił naszego kolegę Manhatanmana ...Jeśli ta masowa medytacja daje efekty to będziemy mieli tu na forum własne owoce Ps..Proponuję już od rana nie bluzgać jeden na drugiego celem stworzenia dobrego gruntu na godzinę 21...a Manhatanmana proszę o niezakłócanie transmisji ...PEACE
_________________ Gaza Strefa śmierci
Wysłany: 23:46, 05 Mar '14
Temat postu:
mala jak wkleisz tu zdjecie swojej cipki to bede medytowal z cala rodzina i kolegami z pracy no chyba tyle jestes w stanie zrobic dla pokoju na swiecie, no nie?
Wysłany: 00:00, 06 Mar '14
Temat postu:
Otulamy Manhattana wyjebiemy z niego to choróbsko.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 13:04, 06 Mar '14
Temat postu:
Fajni jesteście
---------------------
Strefa czasowa nasza, należy przełożyć to na inne, ważne by był ten sam czas i by się nie rozpraszać na inne godziny, jednak jeśli będą duże grupy w innych strefach czasowych wtedy dla nich też 21.00
------------------------------------
Trochę spraw technicznych. Jak to się robi. Ogólnie sama medytacja jest prostsza niż konstrukcja cepa. Można to zrobić na stojąco, leżąco, siedząco. Głównie, że o 21.00. Jeśli w tym czasie biegasz, chodzisz itp. nie szkodzi wystarczy na parę sekund trochę się skupić albo i nie i wysłać dobre myśli w kierunku kraju, ludzi, planety. Jeden człowiek niewiele zmieni ale siła w ilości. Można w grupie lub prowadząc samochód (wtedy nie zamykaj oczu).
Ile ma trwać? To zależy od ciebie: godzinę, dwie, pół, minutę, ważne by było. Forma dowolna, cel ten sam. Możliwości mózgu są ogromne pora z nich skorzystać.
Dla sceptyków: tylko nie myśl o 21.00 nie myśl o 21.00
Może od razu nic nie będzie widać ale niektórzy już pierwszego dnia odczują ciepło i lepsze samopoczucie bo to wpływa na jednostki również.
Wysłany: 14:45, 06 Mar '14
Temat postu:
Mala napisał:
------------------------------------
Trochę spraw technicznych. Jak to się robi. (…) Można to zrobić na stojąco, leżąco, siedząco. Głównie, że o 21.00. Jeśli w tym czasie biegasz, chodzisz itp. nie szkodzi wystarczy na parę sekund trochę się skupić albo...
Można w grupie lub prowadząc samochód (wtedy nie zamykaj oczu).
Ile ma trwać? To zależy od ciebie: godzinę, dwie, pół, minutę, ważne by było. Forma dowolna, cel ten sam.
Może od razu nic nie będzie widać ale niektórzy już pierwszego dnia odczują ciepło i lepsze samopoczucie bo to wpływa na jednostki również.
Pozdrawiam
Pamiętajcie- dziś i zawsze.
Mała, czy Ty aby nie piszesz o seksie???
Biorę udział!
_________________ "Bądźmy realistami, żądajmy niemożliwego"
Wysłany: 17:28, 06 Mar '14
Temat postu: Re: Wielki Projekt ogólnoludzki dwudziesta pierwsza
Mala napisał:
Jak uratować ludzi i planetę, zmienić losy na takie jakie powinny być.
Ale po co ratować ludzi , skoro oni tego nie chcą . Ja mogę pomedytować za to by ludzie wyginęli jak dinozaury . Na chwile obecną człowiek nie zasługuje na nic dobrego .
Samozniszczenie jest nam pisane . Podświadomie o nim marzymy, zdając sobie sprawę , że pokój, równość i szczęście dla wszystkich zanudziłoby nas na śmierć .
Wysłany: 19:58, 06 Mar '14
Temat postu:
tej a to musi być jednakowa godzina?
Jak ja sobie będę tak wysyłać np. co godzinę dobre fuidy dla całej planety to już to nie zadziała?
Bo umówmy się tu nie rozchodzi się o żadne zaginanie czasoprzestrzeni , a o tzw.samospełniające się proroctwo czyli im bardziej będę programować sama swój umysł na bycie bytem nieskazitelnie moralnym tym po prostu z dnia na dzień taka będę się stawać co będzie po jakimś czasie widoczne w mojej postawie wobec świata i wobec innych ludzi i jeśli będą się tak wszyscy programować codziennie to świat rozumiem stanie się krainą miodem i mlekiem płynącym.
Phi także nie widzę potrzeby jednoczyć się telepatycznie o tej samej godzinie.
Wysłany: 20:25, 06 Mar '14
Temat postu:
Tańcząca nie p.....l tylko się rozbieraj bo podobno rajstopy zakłócają dobra energię mała to już od wczoraj nago lata ...Jeszcze tylko pół godziny i nastąpi wielki wybuch
Wysłany: 20:34, 06 Mar '14
Temat postu:
no widac wlasnie mala jak ci zalezy. pierdzielic trzy po trzy to kazdy potrafi, ale udowodnic swoja wiare w powodzenie projektu i przekonac niedowiarka takiego jak ja to juz sie nie chce. normalnie ZERO poswiecenia dla sprawy. ja w to nie wchodze.
Wysłany: 00:06, 07 Mar '14
Temat postu:
Ja zapomniałem hehe
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 06:36, 07 Mar '14
Temat postu:
To se budzik nastaw
-------
Tańcząca napisałam, że zmierzono statystycznie, że takie grupowe medytowanie, modlenie się zmienia rzeczywistość. Każdy się zgodzi, że mamy w sobie elektryczność (i nie tylko), planeta również (ale to nie o elektryczność chodzi to tylko mały przykład). Najszybszą rzeczą w komunikowaniu się jest myśl. Myśl jest sprawcza. To tak jakby każdy z nas był pilotem. Pilot bez baterii nie zadziała, nie włączy telewizora, my jesteśmy takimi pilotami nastawionymi na włączenie pewnego obszaru rzeczywistości, na jego zmianie a raczej wybranie pewnej opcji (ale to już fizyka i mechanika kwantowa) nasz brak baterii( to niewiedza jak umysł wykorzystać). Fizyka kwantowa mówi, że cząstka jedna najmniejsza (ale ta najnowsza mówi że i większe) potrafią być w kilku miejscach jednocześnie a obserwator patrząc (czyli skupiając się) wybiera jedną opcję z setek czy więcej możliwych. W każdym razie można tak zadziałać aby stworzyć świat, w którym my i przyszłe pokolenia będą miały optymalnie dobrą możliwość rozwoju, a to można najszybciej (co jednostki spierd... przez pokolenia załatwić grupowym zjednoczeniem w eterze). Nie obiecuję cudów od razu, to może zadziałać za rok za dziesięć lat za więcej, ale zadziała i nawet nie będziemy świadomi tego, że bez złączenia w medytacji mogło być gorzej dla nas i planety.
Nie wiem jak wy ale ja zasnęłam po medytacji jak dziecko, dawno nie miałam tak mocnego snu. Wysłałam smsy również aby inni się w to włączyli do czego zachęcam.
Przyjdą chwile, że machniecie ręką i że wam się nie będzie chciało ale pokonajcie je i wróćcie do działania.
Na najbliżesz dni: obszar ochrony musimy skupić na rejonach Ukrainy i Rosji, tam wszędzie z rejonów nam najbliżej położonych jak na chwilę obecną to najbardziej jest potrzebne. Takie samo uczucie dobrego światła (nazwijcie to jak chcecie) w cały ten rejon bez wyjątku.
Wysłany: 08:45, 07 Mar '14
Temat postu:
Mala napisał:
To se budzik nastaw
-------
Tańcząca napisałam, że zmierzono statystycznie, że takie grupowe medytowanie, modlenie się zmienia rzeczywistość. Każdy się zgodzi, że mamy w sobie elektryczność (i nie tylko), planeta również (ale to nie o elektryczność chodzi to tylko mały przykład). Najszybszą rzeczą w komunikowaniu się jest myśl. Myśl jest sprawcza. To tak jakby każdy z nas był pilotem. Pilot bez baterii nie zadziała, nie włączy telewizora, my jesteśmy takimi pilotami nastawionymi na włączenie pewnego obszaru rzeczywistości, na jego zmianie a raczej wybranie pewnej opcji (ale to już fizyka i mechanika kwantowa) nasz brak baterii( to niewiedza jak umysł wykorzystać). Fizyka kwantowa mówi, że cząstka jedna najmniejsza (ale ta najnowsza mówi że i większe) potrafią być w kilku miejscach jednocześnie a obserwator patrząc (czyli skupiając się) wybiera jedną opcję z setek czy więcej możliwych. W każdym razie można tak zadziałać aby stworzyć świat, w którym my i przyszłe pokolenia będą miały optymalnie dobrą możliwość rozwoju, a to można najszybciej (co jednostki spierd... przez pokolenia załatwić grupowym zjednoczeniem w eterze). Nie obiecuję cudów od razu, to może zadziałać za rok za dziesięć lat za więcej, ale zadziała i nawet nie będziemy świadomi tego, że bez złączenia w medytacji mogło być gorzej dla nas i planety.
Nie wiem jak wy ale ja zasnęłam po medytacji jak dziecko, dawno nie miałam tak mocnego snu. Wysłałam smsy również aby inni się w to włączyli do czego zachęcam.
Przyjdą chwile, że machniecie ręką i że wam się nie będzie chciało ale pokonajcie je i wróćcie do działania.
Na najbliżesz dni: obszar ochrony musimy skupić na rejonach Ukrainy i Rosji, tam wszędzie z rejonów nam najbliżej położonych jak na chwilę obecną to najbardziej jest potrzebne. Takie samo uczucie dobrego światła (nazwijcie to jak chcecie) w cały ten rejon bez wyjątku.
Myślę że w celu pomocy Ukrainie to lepszym wyjściem byłoby skupienie się na USA i to mocniejszym laserem niż tylko otulanie światłem Rozwiązało by to problem wielu miejsc zapalnych... A gdyby tak zogniskować naszą pokojowa energię wiekuistą nad Izraelem to i Ameryka zmieniła by oblicze swoje i ziemi , tej ziemi
Wysłany: 21:17, 07 Mar '14
Temat postu:
Mala napisał:
To se budzik nastaw
-------
A może jeszcze frytki do tego?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2