W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Akcja przeciw tarczy- zbieranie podpisów.  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1590
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
przebudzony

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:15, 20 Mar '08   Temat postu: Akcja przeciw tarczy- zbieranie podpisów. Odpowiedz z cytatem

Sądzimy, że jest to bardzo ważny moment w naszej historii i dla naszej przyszłości. Bardzo prosimy o wsparcie akcji przeciwko tarczy antyrakietowej: zbieranie podpisów oraz promowanie akcji wśród znajomych. Wierzymy, że wspólnymi siłami nam się uda! Jeszcze nie jest za późno.

http://www.niconasbeznas.pl/
Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:22, 20 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

myślę, ze akcja odniosłaby większy skutek gdybyście zbierali podpisy sprayem na murach instytucji rządowych Smile
szkoda czasu - jak amerykanie będą chcieli mieć tą tarczę to założą ją sobie choćby w dupie kaczora, a o waszych podpisach nawet się nie dowiedzą.
niestety - jesteśmy pachołem usa, jak kiedyś byliśmy pachołem zsrr.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
iaro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:09, 20 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
myślę, ze akcja odniosłaby większy skutek gdybyście zbierali podpisy sprayem na murach instytucji rządowych Smile
szkoda czasu - jak amerykanie będą chcieli mieć tą tarczę to założą ją sobie choćby w dupie kaczora, a o waszych podpisach nawet się nie dowiedzą.
niestety - jesteśmy pachołem usa, jak kiedyś byliśmy pachołem zsrr.

Owszem,jeżeli USrAńce bdą chcieli to badziewie założyć to założą bez znaczenia ile będzie podpisów przeciwko temu.Ale...zawsze trzeba coś robić w kierunku żeby nie zostało przypieczętowane nasze wiernopoddaństwo dla usa.Trzeba coś zrobić,chociażby było to z góry skazane na niepowodzenie.Zebyś później patrząc na ruskie rakiety spadające na miasto nie miał cholernych wyrzutów sumienia,że nic nie zrobiłeś Cool
Powrót do góry
Wiktoriusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:31, 20 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popieram akcje, drukuje, zbieram podpisy, wysyłam.......
......i mam nadzieję, że nie będę jedyny, który to uczyni.
roala42

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:12, 23 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napiszcie, proszę skąd wziąć taki formularz (nie mam drukarki), czy może być odręcznie zrobiony (może uda mi się zebrać trochę p odpisów).Napiszcie również do kiedy można wysyłać. Dzięki.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: