Post zebrał 80000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:49, 08 Mar '14
Temat postu: Dzień Kobiet
Wszystkim dziewczynom piszącym na forum,
wszystkim kobietom zaangażowanym po stronie prawdy i sprawiedliwości,
w ogóle wszystkim kobietom - z okazji ich święta
składam najlepsze życzenia
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:21, 08 Mar '14
Temat postu:
Mala napisał:
Co z ciebie za kobieta jeśli siejesz propagandę na terenie mojego kochanego kraju w moim języku, nie zaprzeczałaś, że jesteś Rosjanką.
No co ty? Nie jestem Rosjanką. Jestem prawosławną Polką. Mój poziom rosyjskiego to coś koło C i nic więcej.
Mała, przyjmij więc ode mnie prezent, specjalnie dla Ciebie,
link ze zdjęciami ofiar banderyzmu Polakami, polskimi kobietami i polskimi dziećmi (+ 18 )
Wysłany: 09:44, 09 Mar '14
Temat postu:
Wiem kim byli banderyści też mogłabym dać linki do ofiar Katynia i zamordowanych w warszawskich więzieniach w czasach prlu ale po co? By dzielić narody? A to cały czas robisz.
Albo jesteś niemądra albo robisz to specjalnie jedno z dwóch
Wysłany: 04:53, 30 Sty '25
Temat postu:
Europa zdycha pod matriarchatem
Bald się odpalił - ale trudno nie przyznać mu racji w diagnozie.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 08:37, 30 Sty '25
Temat postu:
Skoro już ten temat podbiliście to dorzucę coś co mnie wkurwia do białości. Czyli babochłopy typu jakaś pizda barcelońska Pajor czy ta druga wolność i Swoboda. Dosłownie kurwa ideały, pierwowzory kobiecości i nachalne ich promowanie.
Wysłany: 08:48, 31 Sty '25
Temat postu:
King Crimson napisał:
Skoro już ten temat podbiliście to dorzucę coś co mnie wkurwia do białości. Czyli babochłopy typu jakaś pizda barcelońska Pajor czy ta druga wolność i Swoboda. Dosłownie kurwa ideały, pierwowzory kobiecości i nachalne ich promowanie.
Poleciałeś po bandzie, czyli powrót do przysłowiowego średniowiecza? Prać, sprzatać, gotować i w sexy ciuszkach z rozłożonymi nogami grzecznie czekać na swojego pana.....chore
Wysłany: 09:00, 31 Sty '25
Temat postu:
Nie kurwa zakuty łbie. Mówię o najprostszej sprawie jaką jest piękno i dobro, za nimi delikatność, także ta fizyczna i umiejętność tworzenia ogniska domowego do którego każdy normalny facet będzie gnał na skrzydłach. Trzeba być kurwa biedroniem albo innym trzaskowskim żeby jarać się damskimi tranzystorami. Wyobrażasz sobie że jakiś facet roztoczy w sposób naturalny opiekę nad takim szwarcenegerem - pancerfaustem?
Wysłany: 09:51, 31 Sty '25
Temat postu:
szkoda wpisu na ynteligenta ...
Pterapogon napisał:
King Crimson napisał:
Poleciałeś po bandzie, czyli powrót do przysłowiowego średniowiecza? Prać, sprzatać, gotować i w sexy ciuszkach z rozłożonymi nogami grzecznie czekać na swojego pana.....chore
takie skojarzenia mógł mieć tylko niezły KIEP. ...można rzec przysłowiem: głodnemu chleb na myśli XD
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Post zebrał 140 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:59, 31 Sty '25
Temat postu:
Cytat:
wyobrażasz sobie że jakiś facet roztoczy w sposób naturalny opiekę nad takim szwarcenegerem - pancerfaustem?
Może znajdzie sobie kogoś na miarę swojej aparycji - jakiegoś kulturystę, Gołotę - albo innego Popka, kto wie ... różne są zboczenia.
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 09:12, 01 Lut '25
Temat postu:
Żal mi was. Tutaj jeden z drugim mądrala jakich mało, krzyczący o wszystko, do wszystkich i o wszystkim bez ładu i składu, a w domu i życiu prywatnym pewnie siedzący cicho i bojący się odezwać nieudacznicy, i w większości pewnie nadal prawiczki. Naprawdę żal mi was
Wysłany: 09:20, 01 Lut '25
Temat postu:
Wielkoduszny napisał:
Żal mi was. Tutaj jeden z drugim mądrala jakich mało, krzyczący o wszystko, do wszystkich i o wszystkim bez ładu i składu, a w domu i życiu prywatnym pewnie siedzący cicho i bojący się odezwać nieudacznicy, i w większości pewnie nadal prawiczki. Naprawdę żal mi was
O proszę , kolejne wysrywy radosnych pobożnych życzeń .. A jakie to współczucie, jakież miłosierdzie promieniuje z tych słów . Co za cudowny, litościwy chłopak _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #