|
Autor
|
Wiadomość |
XTC88
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 20:27, 13 Mar '07
Temat postu: |
|
|
Angela Merkel: Nie będzie w Deklaracji Berlińskiej zapisów o chrześcijańskich korzeniach Europy, ani odwołaniach do Boga !!! ( szkoda mi tej babki, już została zwerbowana przez zakon iluminatów, a przecież ma polską krew, bowiem jej babcia była Polką).
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
urwis
|
Wysłany: 00:05, 15 Mar '07
|
|
Jak polacy sie nie zgodza albo inne panstwa chrzescijanskie to, nie uchwala takiej konstytucji,mam nadzieje ze nie pekna i nie pujda na kompromis,bardzo metny zreszta.To co sie dzieje jest na reke zydostwu, to samo tyczy sie pederastow i calego zamieszania z tolerancja.To wszystko oslabia nas jako chrzescijan co jest celem zydow.Dlatego musimy baczniej sie przygladac sprawom naprawde waznym a nie takim ktore odwracaja uwage od istoty rzeczy,w czym przoduje gazeta wybiórcza i naczelny rabin - michtrix oraz reszta szakali z zydokomunistycznego obozu.
_________________ "Ci fałszywi Apostołowie, to podstępni działacze.
Oni udają Apostołów Chrystusa, nic dziwnego.
Sam bowiem szatan podaje się za anioła Światłości"
2Kor 11,13-14
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 15:32, 15 Mar '07
|
|
pragnę zgłosić swoje votum separatum w tej kwesti.
nie jestem chrześcijaninem i nie będe promował religii, która wymordowała w swej historii więcej ludzi niz wszyscy niemcy razem wzięci. jeżeli coś osłabia chrześcijan to ma moje pełne poparcie, juz na starcie, bez zagłębiania się w ideologię tego czegoś.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 15:51, 15 Mar '07
|
|
Bimi, nie jesteś katolikiem?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
SQRW
|
Wysłany: 17:31, 15 Mar '07
|
|
i ja też się podpisze w nic nie wierze a napewno nie w to
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
urwis
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
Wysłany: 19:10, 15 Mar '07
|
|
urwis, pomyśl lepiej na ile miliardów rocznie twój kochany kościół okrada państwo polskie w tym wliczając fundusz kościelny spłacony dawno i z nawiązką i ilu z prominentów kościelnych to krzywe noski, komuniści i byli TW, pomijając przy tym homos. i pedofilów.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
|
Powrót do góry
|
|
|
urwis
|
Wysłany: 19:17, 15 Mar '07
|
|
Do niczego nie doprowadzi ta rozmowa,dlatego juz nie bede w niej zabieral glosu.
_________________ "Ci fałszywi Apostołowie, to podstępni działacze.
Oni udają Apostołów Chrystusa, nic dziwnego.
Sam bowiem szatan podaje się za anioła Światłości"
2Kor 11,13-14
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
albercik
|
Wysłany: 19:18, 21 Maj '07
|
|
Bimi: katolicy a chrzescijanie...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Easy_Rider
|
Wysłany: 11:09, 22 Maj '07
|
|
Korzenie cywilizacji europejskiej wywodzą się z kultury antycznej - Grecja, Rzym. Chrześcijaństwo jest religią bliskowschodnią, siłą i podstępem narzuconą Europie, która spowodowała zastój cywilizacyjny przez kilkanaście wieków. Mówienie o korzeniach chrześcijańskich Europy byłoby jakimś ponurym żartem.
Ale trzeba uważać, żeby w miejsce chrześcijaństwa nie wymyślono jakiejś nowoczesnej religii. Na dzisiaj pretenduje do niej demokracja w połączeniu z wolnym rynkiem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
Wysłany: 13:57, 22 Maj '07
|
|
raczej Konsumpcjonizm połączony z otumanianiem społeczeństwa medialna papką płynącą z odbiorników tv- bzdurne bajki, bzdurne telenowele, bzdurne wiadomości, pranie mózgu całej rodziny
RON PAUL 2008 !!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
$iemo
|
Wysłany: 20:44, 22 Maj '07
|
|
Nie lubię "czarnych", bo się strasznie panoszą i wszędzie drą kasę (zwłaszcza w naszym świętojebliwym kraju), ale lepsze to chyba niż muzułmanie, z którymi europa zachodnia ma teraz spory problem. Oni panoszą się jeszcze bardziej.
O ironio, w "katolicyżmie" naszego kraju widzę szansę przed zalewem "kultury" muzułmańskiej.
_________________ ...Nie polemizuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Baccalus
|
Wysłany: 10:20, 23 Maj '07
Temat postu: Drogi Bimi |
|
|
Z tego, co wiem, to teksty uważane za pozostałość po naukach Jezusa głoszą pokój, miłość, jedność ludzkości. Jeżeli ci, którzy wykożystali Jego nauki do omamienia społeczeństw są chrześcijanami, to znaczy, że chrześcijanie nie są "naśladowcami Jezusa". W tym momencie popieram twoje poparcie dla wszystkiego, co osłabia ten krąg ludzi.
Jeżeli chodzi o treść konstytucji uE to jestem jaknajbardziej za tym, żeby zawierała nauki Jezusa, które wedłóg wcześniej wspomnianego nazewnictwa nie mają wiele wspólnego z chrześcijaństwem .
A tak poza tym. Czy karabin skonstruowany zgodnie z nauką Jezusa byłby karabinem? /Pytanie pomocnicze/- Czy konstytucja uE pisana przez iluminatóW itp. itd., oparta na nauce Jezusa jest konstytucją uE?
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 16:42, 08 Cze '21