Maras napisał: |
Witam! Ostatnio dyskutowałem ze szwagrem i mówiłem mu między innymi o żydowskim pochodzeniu Michnika, Wałęsy, Mazowieckiego, Kwacha i Kuronia. Skwitował mnie śmiechem |
Listy rzekomych Żydów są bardzo słabo uzasadnione. Olej je, bo skończy się na tym, że bedziesz zmuszony udowadniać z góry przyjętą tezę. Np. Kaczyński. Ważne czy Żyd? Wązne, ze wstrzyamł ekshumacje w Jedwabnym, az piszczał do neocons i był jawnie proizraelski, np. porównywał się do Szarona. Było nie było zbrodniarza. Nieważne czy to z głupoty czy jakiegoś zakamuflowania.
Tiesto12 napisał: |
Znajomy ostatnio stwierdził ze gdyby w Polsce rzadzili żydzi to nie byli bysmy takim biednym krajem - cos w tym jest... |
Amerykanie z pewnością są szczęsliwi mogąc dorzucic cegiełkę w finansowaniu syjonistycznej polityki bliskowschodniej, żydowski FED chodzi jak zegarek (powiedzenie: możesz polegać jak na dolarze), a hollywood to centrum rozwijania wrażliwości młodego Amerykanina.
Marynarze z USS Liberty musieli pekac z radości wiedząc, że za pisneicie słowa o tym jak ich Izraelczycy probowali ich wymordowac dostana czapę w swoim wolnym kraju. Teraz żydowski Homeland Security zadba o amerykanskie bezpieczeństwo. Jest OK. Oni robią to dla dobra USA.
Dobroczynne wpływy mogą potwierdzić Palestynczycy. Przed przybyciem Żydów było szaro i nudno: zasiewy, żniwa, hodowla itp. A teraz jedna wielka strzelanka w Counter Strike. W Polsce jak masz starych zgredów to każą wyłaczyć kompa, uczyć się i nici z gry. A z Żydami jest fajniej. Szkoły nie ma bo zbomardowana, w środku nocy dach znika od upadku bomby, a wokół mnóstwo enemusów. Problem tylko, że grają na cheatach, ale co tam
Polska przed rozbiorami. Żydzi conajmniej sami się rządzili, mieli włąsny sejmik. Zaryskowałbym tezę, że nie tylko sami siebie, bo skoro już w srednioweiczu bili monetę (za Jasienicą). Wątpię by zależało im na silnej władzy centralnej. Ale uapadek to oczywiście wina magnaterii. tak oczono mnie w szkole i tego się będę trzymał
Polska po 1945 to władza Żydów z nadania Stalina. Same korzyści od najważniejszej poczynając: eliminacja zaplutych karłów reakcji.
Żydów nie na w Japonii i to się rzuca w oczy. Nędza, analfabetyzm i zacofanie.
Powszechnie wiadom, że mózg goja jest mniejszy niż mózg Żyda. Goje są potrzebni do uprawy, budowy dróg, mostów itp. Ale kto będzie planował te drugi i mosty? I najważniejsze: liczył pieniądze? Przy liczeniu łatow się pomylić wiec lepiej zostawmy to mądrzejszym. Zaufajmy im. Bo moralniejsi z pewnością też są.
PS. oczywiście zartowałem. To nie jest takie klarowne, ale pisanie, ze z władzą zydowską byłoby nam lepiej to moim zdaniem żart nieco absurdalniejszy. Coś jakby szaraki i kręgi w zbożu (dla zainteresowanych: nie wchodzę juz w tameten watek, bo mam alergię na głupote X filesowców).
PS2. w XIX wieku była taka fajna perspektywa. Państwo buforowe na wschód od Niemiec podległe Niemcom. Rządzone przez Żydów. Google: Judeopolonia. Wtedy to sie nie spełniło, ale w przyszłości to kto wie?
Szalom Tiesto