Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku. Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.
Post zebrał 160000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:25, 24 Gru '13
Temat postu: Wesołych Świąt Poszukiwacze
Zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, tym wierzącym i niewierzącym, tym pijącym i tym zaszytym a także szczęśliwego Nowego Roku Oby te poszukiwania prawdy wychodziły nam w przyszłym roku bez takiej ilości sporów, awantur i obcinania limitów Zdrówka Wszystkim gdziekolwiek porozrzucało Was po świecie.
Post zebrał 40000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:59, 24 Gru '13
Temat postu:
Ode laurka z grumpy catem:
zdrowych przede wszystkim spędźcie je w rodzinnym cieple
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 03:58, 25 Gru '13
Temat postu:
Heh, leżę z rozjebaną ręką najebany. Typens miał twardy łeb, albo moja koordynacja.... Chuj sałatka. Dobre krokiety rozpierdalaja mózg. Jutro to będzie noooo wróciłem właśnie szmaty nie czczące odpoczynku. Smartphone. Boli
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Post zebrał 40000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:09, 25 Gru '13
Temat postu:
Venom napisał:
Heh, leżę z rozjebaną ręką najebany. Typens miał twardy łeb, albo moja koordynacja.... Chuj sałatka. Dobre krokiety rozpierdalaja mózg. Jutro to będzie noooo wróciłem właśnie szmaty nie czczące odpoczynku. Smartphone. Boli
no poezja cztery ukraińskie krasawice pozdrawiają Ciebie
Wysłany: 13:28, 25 Gru '13
Temat postu:
Davaj nalivaj. Dziś jest piękny dzień na bitwę.
Post zebrał 80000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:26, 26 Gru '13
Temat postu:
Zdrowych I Wesolych...
Troche spoznione, ale dopiero teraz wszedlem na form hehe i ogolnie kurwa chyba dobrze jest zyczyc innym zdrowia i usmiechu
Co do zdrowia to jak to mowia w zdrowym ciele zdrowy duch i na odwrot. Najlepiej jednak samemu o to zadbac, lub jak jest okazja dobre sprawdzone narzedzia przekazywac inny by sami o siebie zadbali.
Hehe ja ze swojej strony moge polecic proste przysiady, pompki, i brzuszki, najlepiej seriami hehe oczywiscie codziennie i najlepiej stopniowo zwiekszac liczby i wydolnosc swojego organizmu.
Proste rzeczy a naturalnie poprawiaja samopoczucie, I niewatpliwie przysluzaja sie calemu organizmowi a co za tym idzie zdrowiu
Co do usmiechu hehe to ludziom slabym hehe podobnie jak czasem ja polecam sie czasami zjarac, ale wiadomo co za duzo to niezdrowo, choc sam sie czasami nad tym zastanawiam ale chyba jednak tak jest.
Co do picia, to zyjac w tym kraju i nie chcac byc wyspa to chyba nie da sie nie pic
Ja akurat dzis znow postanowilem odmowic picie, trzech dobrych ziomkow co dawno sie z nimi nie widzialem (a nie pilem jeszcze dawniej ) Zadzwonilem pierwszemu ze nie wpadne, drugi mi zadzwonil i mnie ostro przekonywal, a na koniec jeszcze trzeci napisal smsa. Na koniec mu napisalem sorry I jak tu kurwa nie pic. Troche sie boje ze tym razem juz sie na mnie wkurwili
Ale plus jest taki ze w tym czasie jak z nimi nie pilem wymyslilem se zajebiste cwiczenia na bebny, i jak je troche pocwicze to bedzie kosmos serio tak wlasnie bylo I kosmos tez bedzie
Pierdolone plusy I minusy.
Hehe znow sie kurwa rozpisalem, a nie taki byl plan...
No I wracajac do usmiechu, to wydaje mi sie ze na rozne problemy, I ogolnie przywrocenie dobrego samopoczucia nie ma lepszego naturalnego stabilizatora psychiki jak medytacja. Racjonalisci i chyba ogol ludzi na tej planecie nie docenia tego narzedzia. Nie odcedzaja filozofii i tresci od samego narzedzia.
Nigdy nawet nie sprobowali a juz wszystko o tym kurwa wiedza.
Polecam tymbardziej ludziom ktorzy duzo mysla .
Udanego nowego roku....
Hehe przypomnial mi sie teraz dopiero kawalek
O umysl I tresci jakie sie w nim znajduja niestety juz kazdy sam musi jakos probowac dbac. Nie jest prosta sprawa, bo latwo o wyprowadzenie w pole. Ale kiedys chyba dobrej sciezki sie zlapalem. Nie bierz czegos na 100% bo przeciez kurwa nie wiesz, z drugiej strony nie odrzucaj na 100% bo przeciez tez kurwa do konca nie wiesz. Niby troche to chujowe, ale mi sie podoba
Wysłany: 09:06, 26 Gru '13
Temat postu:
Te staropolskie święta... Nie odchodzimy u teściów od stołu. Dzisiaj 3 dzień, wóda leje się strumieniami, suto przegryzana różnymi, świątecznymi przysmakami Jak ja to lubię To jest chyba jedyny okres w roku kiedy nie mam kaca i gorzałka mi służy że aż miło. No czas do piwniczki po zimnego browarka Dzięki Wszystkim za wpisy i życzenia
Wysłany: 16:02, 26 Gru '13
Temat postu:
Pr0meteusz napisał:
idioci..
chuj