W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Tajemnice banków i kart kredytowych  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
4 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 2399
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Azizami

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:33, 05 Paź '13   Temat postu: Tajemnice banków i kart kredytowych Odpowiedz z cytatem

Film o czymś czego przeciętna Amerykańska rodzina ma osiem Laughing a na chwilę obecną pewnie i więcej niż osiem ponieważ materiał ten jest już dosyć stary.

Historia kart kredytowych - o tym jak banki nas wkręcają w spiralę brania kolejnych kart kredytowych i jak dążą do tego abyśmy brali jak najwięcej pożyczek na ich warunkach.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
goral_

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:22, 08 Paź '13   Temat postu: Re: Tajemnice banków i kart kredytowych Odpowiedz z cytatem

h3xer napisał:
Film o czymś czego przeciętna Amerykańska rodzina ma osiem Laughing a na chwilę obecną pewnie i więcej niż osiem ponieważ materiał ten jest już dosyć stary.

Historia kart kredytowych - o tym jak banki nas wkręcają w spiralę brania kolejnych kart kredytowych i jak dążą do tego abyśmy brali jak najwięcej pożyczek na ich warunkach.

Po pierwsze nic nowego, po drugie - ten materiał jest delikatnie mówiąc dziwny i sam w sobie sprzeczny.
Jak wygląda rynek kart kredytowych w UK, mogę coś powiedzieć w USA nic.
Tak czy inaczej, karta kredytowa jest moim zdaniem bardzo dobrym rozwiązaniem, ma wiele zalet, ale też należy z niej umieć korzystać.
Z nieocenionej zalety można wymienić możliwość cofnięcia transakcji! Kupujesz bilet na samolot, za tydzień zmienia się termin, dzwonisz i kasujesz autoryzację, kasa wraca na kartęSmile i tym podobne plusy.
W UK karty kredytowe mają w 95% okres bez oprocentowania wynoszący 56 dni czyli dwa miesiące. Ja nie wiem, gdzie indziej można dostać kredyt na 2 miesiące bez oprocentowania...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BrackYa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:41, 09 Paź '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Np. w BZWBK alias Santander na kredytówce mam 51 dni na spłacenie.
Powrót do góry
nanook

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:29, 14 Paź '13   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, co za dobroczyńca ten Rotszyld (Santander).
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: