http://wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,.....aid=111159
Cytat: |
Przed warszawskim sądem ma dziś ruszyć cywilny proces, który były szef NCS Rafał Kapler wytoczył obecnym władzom Centrum. Chodzi o słynną premie należną za oddanie Stadionu Narodowego do użytku i sprawne przeprowadzenie na nim meczów podczas Mistrzostw Europy. |
Moralne dno! Dla jasności, zapłacę ja, ty i reszta frajerów, czyli podatników. Nie zapłaci znajoma Rafałka szanowna pani Mucha, bo ona to przecież z naszych podatków się utrzymuje. Pytanie brzmi jaki trzeba mieć skurwysyński tupet, żeby publicznie pokazywać jakim się jest skurwielem? Np. ja zawsze uważałem że w dupie mam co ludzie myślą, no ale żeby mnie tak wszystkie wiadomości TV, portale i gazety pokazały w takiej sytuacji to raczej już wolałbym się schować do swojej limuzynki i odjechać do ładnej chałupki po ciuchu. Ale nie... trzeba kasy, może się samochód wymieni, bo ten już ma kilka lat? Ja bym raczej trochę bał dupy po takim czymś na ulice wychodzić, chociaż w sumie taki panoczek to do sklepu pewnie nie chodzi osobiście po szynkę i chleb.
No i czekam na proces minister Muchy za niegospodarność, a może nawet korupcję. Gdzie ten prokurator jak potrzebny? Gania menda gówniarzy po ulicach? Co za kraj....