Uwaga! Znajdujesz się w jednej z sekcji autorskich forum.
Administracja forum nie ponosi odpowiedzialności za ewentualną cenzurę w tym wątku. Moderatorem tego tematu jest jego założyciel czyli autor pierwszego posta.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:52, 04 Maj '09
Temat postu: Konto na YouTube Alexa Jonesa zawieszone
Konto Alexa Zawieszone na szczęście zdążyłem skopiować ostatni wywiad. Alex miał umieścić materiał z Bohemian Grove, ktoś inny tam się przedostał. Czy wiecie coś na ten temat? Wiem że miał taki telefon.
Wysłany: 19:01, 04 Maj '09
Temat postu:
zaciekawiłeś mnie tym i to nawet bardzo. Też bym prosił o jakies info w tej sprawie ,jak ktoś coś słyszał. Czy alex mówił o tym że ma zamiar opublikowac jakieś video na antenie ???
Wysłany: 19:05, 04 Maj '09
Temat postu:
outlaw87 napisał:
zaciekawiłeś mnie tym i to nawet bardzo. Też bym prosił o jakies info w tej sprawie ,jak ktoś coś słyszał. Czy alex mówił o tym że ma zamiar opublikowac jakieś video na antenie ???
Będę szukał, mam video na którym ktoś dzwoni i o tym mówi.
Ostatnie nagranie Jonesa dotyczyło tzw Świńskiej grypy, która jest kolejnym sztucznym wirusem etnicznym mającym atakować Azjatów. Próba generalna.
Wysłany: 20:16, 04 Maj '09
Temat postu:
redmuluc napisał:
nagranie Jonesa dotyczyło tzw Świńskiej grypy, która jest kolejnym sztucznym wirusem etnicznym mającym atakować Azjatów. Próba generalna.
cos Alex zmienia chyba zdanie zbyt czesto... ostatnio puscil na swoim -zawieszonym juz- koncie filmik, ze swinska grypa jest sztucznie utworzonym wirusem majacym zaatakowac lantynosow.. to teraz twierdzi, ze azjaci tak?
a po youtubowych cenzorach to mozna bylo sie tego predzej czy pozniej spodziewac
Wysłany: 10:26, 05 Maj '09
Temat postu:
mówi że ma sygnały że na całym świecie są zamykane konta z takimi materiałami - można by powiedzieć że przesadza i jak zwykle nakręca mały problem. Jednak w Polsce mamy przykłady likwidowania kont. Czy ktoś może wytłumaczyć skąd takie nasilenie takich akcji? Co skłoniło google do zamknięcia, przecież te kanały miały olbrzymią oglądalność i przyciągały do google miliony ludzi.
_________________ Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."
Wysłany: 10:45, 07 Maj '09
Temat postu:
No alex dobrze mówi ze sie zamyka konta z tymi filmami prawdy bo komuś to nie pasuje i nie ma co sie dziwić bo jedynie z tego większość Polaków co ogląda ma w ogóle świadomość co się dzieje. Powinien ktoś zrobić coś podobnego do youtube i tam same filmy prawdy i też użytkownicy by byli i nie było by kasowania i innych motywów