Żydzi to są nieźli kozacy chcą zniszczyć "ustalony ład", który został ustalony przez Żydów
Jeśli naprawdę są takimi kozakami to mimo, że traktuję ich za ćwierć-inteligentnych pastuchów zdobywają u mnie punkty za abstrakcyjne poczucie humoru.
Zastanawiające jest, że Żydzi bezpośrednio rządzą 3.3 mld {2.2 mld "braci mniejszych" chrześcijan funkcjonujących na etapie przeróbek Tory, 1 mld "braci mniejszych" muzułmanów funkcjonujących na podstawie przeróbek przeróbek Tory, 120 mln Żydów funkcjonujących na podstawie Talmudu} ludzi na całym świecie, co stanowi połowę ludzkości, a pośrednio zapewne jakimiś 75% ludzi na całym świecie, co najmniej i to już obecnie. Jednak chcą to zniszczyć, zniszczyć ten "ustalony ład" i budować od nowa panowanie nad 75% ludzi. Są albo takimi głąbami, kołkami i debilami, czego wcale nie wykluczam albo mają niezłe poczucie humoru. W ostateczności stawiam na to, że im się nudzi
Nadmienię jeszcze, jak obecnie mówi się o pogodzie. Włączam sobie telewizję jakoś z dwa dni temu i słyszę mniej, więcej coś takiego. "Temperatura dziś osiągnęła prawie rekordowe wyniki.
Jest to najwyższa temperatura w Polsce od początku roku." WOW Na coś takiego mogę powiedzieć jedynie: wężykiem Jasiu, wężykiem.
Brakuje już im nawet słów, żeby podkreślić, jak to jest dziwna ta pogoda. "Kurwa" dziwny to był maj, który wyglądał, jak marzec, a nie czerwiec, który wygląda, jak co najmniej, co drugi czerwiec za mego życia.
Szczypior niech imć Saal przedstawi mi wyniki z okresów wcześniejszych. Zesrałbyś się ze strachu, gdyby Ci wybuchł taki wulkan, jaki zniszczył rozwijającą się cywilizację minojską na Krecie. A było to ok. 1700 p.n.e, a nie milion lat temu.
Nadmieniam, żeby nikt nie pierdolił, że to jakieś hocki klocki, a nie naturalna kolej rzeczy. Za mego życia spodziewam się pierdolnięcia Wezuwiusza, co już będzie posraniem się konkretnym.
Jak pierdolnie Marsili, ale to już nie za naszego życia to skończą się wakacje na wybrzeżach Włoch na kilkadziesiąt lat.
Osobiście czekam na jakieś takie pierdolnięcie w stylu Krakatau z 1883 roku. Wielu przygłupów zapewne pozbawiło, by się życia, gdyby zobaczyło słońce o zielonym zabarwieniu i księżyc o niebieskim. Zdecydowanie świat mógłby stać się piękniejszy.
Jednak NAJBARDZIEJ, ale to już tak bardzo, że trzymam za to kciuki, co najmniej co dwa dni, liczę na wulkan Yellowstone
Liczę na to ze zrozumiałych względów.