Przewidując, że szmaciarz @Venom będzie w dalszym ciągu "edytował" moje posty w temacie "
Mi jest dobrze" (nietrudno typa prześwietlić - widać wyraźnie że tak, jak kundel tarzający się w każdym łajnie, ów mentalny gnojek posunie się do marnego aktu, byle zrobić sobie dobrze) — wyjaśniam przeto, że oryginalne brzmienie tych wpisów wyglądało następująco:
Kretyn Tomeczek nie wyrósł jeszcze z krótkich spodeneczek, i zabawia się tanio -cudzym kosztem.. Trudno powiedzieć, co sobie tym sposobem kompensuje, ciekawe jednak że administracja toleruje jego jawnie chamskie zachowanie; bo ja jeszcze rozumiem, że można wpis "edytować" -tj. poprawić coś zachowując w miarę treść i przekaz; ocenzurować -też ... ale nie do ciężkiego wała zmieniać na zasadzie taplania sie w szambie!? Czemu to ma służyć?
..."
redagowane" .. czyli to rozumie pod tym pojęciem?? Niechże wieprz
do słownika zajrzy! Ów styl-naleciałość z ulicznego trajkotania, ale kataryniarzowi myli się prestiżowe forum z podwórkiem przed jego styropianowym blokiem.
a propos .. Gdyby ktoś się zastanawiał,
dlaczego @gea już nie publikuje.
I to tyle.. w tym temacie pokazuję bez ogródek, co z niego za niedojrzały dzieciuch, i popapraniec w jednym. Jego "władza" tu nie sięga.. To mój temat
/*\/*\/*\/*\/*\/*\/*\/*\/*\/*\/*\/*\
Sraj Venomie, sraj, bo to piękny haj!
..tyle już ci pozostało,
że się wysrać możesz śmiało.