Ta pamiętam tego 10 kwietnia, co serwer Prawdy2 nie dawał rady , bo wszyscy w necie szukali informacji , i dość często przypadkiem trafiali na Prawdę2.
A prawda jest taka , że chuj nas obchodzi prawda. Prawda jest taka , że bez żarcia , prawdą nie zapewnimy żołądków . Życie z prawdą, w prawdzie to życie człowieka pogodzonego z cierpieniem i śmiercią, nie zapominającego o tym że istnieje jeszcze radość w życiu .
A co do tej sraczki, czy jak kto woli biegunki . Wszystko jest spowodowane niepewnością jutra . To strach , ale nie przed najgorszym czyli przed śmiercią. Tylko strach o wiele potężniejszy . To strach przed popadnięciem w długi a co się z tym wiąże , życiem w
nędzy . Nędzy która ma wiele wymiarów, i różnie jest zauważalna .
Kiedy jesteś młody masz czas . Czas szkoły średniej , i zaraz po . Masz ten czas na poznawanie prawdy , masz - często - ten komfort, że dach nad głową zapewniają ci rodzice , jak i wikt i opierunek . I to jest twój czas na wolność . Bo tylko wtedy najłatwiej zrozumieć mechanizmy które rządzą światem . Później wiedzę szlifujesz, dostrajasz , uzupełniasz . Układasz układankę w pewnym wieku i wiesz
know how ale
so what .
I co ja kurwa poczną z tym
światłem które na mnie
oświeciło . I wtedy najbezpieczniej jest zacząć wszystko od początku. Wszystkie procesy zrewidować . Tak jest bezpiecznie wiecznie myśleć , rozprawiać . Gdyż unikamy działania i wiążących się z tym trudności takich jak ból, prześladowania , śmierć .
Wolność w udawaniu szczęśliwości w obliczu prawdy to luksus na który potrafi się wznieść coraz więcej odkrywców tego co ukrywa się pod hasłem prawdy .
W pewnym momencie jest koniec. On występuje zawsze . Tak jak po nim przychodzi nowy początek . Ale w wypadku początku i końca naszego świata, to nigdy nie obędzie się bez cierpienia wykrzywiającego nam twarz w przeraźliwym krzyku . Wystarczy spojrzeć na jeden z etapów przychodzenia na świat nowego człowieka . Nowy człowiek przerażony krzyczy , kiedy Matka pozwala opuścić swój świat w bólach . Ból można zagłuszyć , ale nigdy się go nie pozbędziemy .
Początek jest zawsze końcem .