Większość tu zgromadzonych wie że teorie dzielą się na
1. teorie prawdziwe czyli te całkiem racjonalne
2. teorie zmyślone specjalnie by zasłonić nimi te pierwsze (zająć czas ludziom, odwrócić ich uwagę)
3. teorie które mają być najbardziej absurdalne jak to możliwe po to by ośmieszać te pierwsze
Dlatego alergicznie reaguje na Ickego. Z początku wydawało się ze chce dochodzić prawdy, mówił z sensem. Potem zaczął mówić o reptilianach. Nie wiem czy ktoś go zastraszył czy może od początku dostał plan zaskarbienia sobie grupy słuchaczy a potem ich ośmieszenia a moze też jest zwykłym świrem lub widząc jaką ma rzeszę fanów wymyślił to by sobie na nich zarobić.
Jak widać teoria o reptilianch jest posmiewiskiem i przez nią człowiek wstydzi się przyznać że wierzy w teorię jakąkolwiek (nawet w WTC).
To samo jest z chemitralsami. Nie wiem kto to wymyślił ale albo jest mocno świrnięty albo zrobił to z premedytacją by jeszcze bardziej ośmieszyć inne teorie spiskowe.
@One1 – filmik fajny jednak obawiam się ze zniknie za jakiś czas i ludzi nie będą mięli pojęcia co chciałeś przekazać. Pamiętaj że nie my tu rozmawiamy ale oprócz tego ludzie to czytają (zarówno dziś jak i za kilka lat).
@armar - jeśli sąd skazuje na podstawie poszlak to równie dobrze i ja moge skazać za to:
viewpost.php?p=289410 Poszlaki sa całkiem, całkiem a teoria jest dość zgrabna.