W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

ktoś może mi to przetłumaczyć?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 1575
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pzab

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:50, 28 Lut '08   Temat postu: ktoś może mi to przetłumaczyć? Odpowiedz z cytatem

http://www.stage6.com/UFO-CHANNEL2---CAN.....-and-Facts
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Stanley

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:40, 28 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj @pzab !

Nie podejmę się specjalnego tłumaczenia tekstu z owej produkcyjki, ponieważ moje rozumienie może odbiegać od prawidłowej interpretacji jego autora. Wystarczy, że tylko jedno słowo niewłaściwie przetłumaczę i całość informacji może zostać przez Ciebie inaczej odebrana.
Dlatego wrzucam Ci pod spodem link, gdzie posłuchaj sobie samemu o co chodzi z tym Nibiru. To jest najbardziej przystępne do zrozumienia wyjaśnienie owego tematu w całym internecie dla ludzi po polsku.

http://skidar.wrzuta.pl/audio/nOAAfPjJl3/

Kliknij na play, po 3ch sekundach na pause, odczekaj aż się załaduje więcej niż połowa i przesuń strzałkę do 17:25 min i kliknij ponownie play. Do ok. 21:00 min o Planecie X. Reszty wcale nie musisz słuchać jeśli Cię to nie zainteresuje. Twój wybór i Wolna Wola. W skrócie mogę Ci wyjaśnić jedynie, że Nadciąga Zagłada Dla Starych Systemów Na Ziemi.

Pozdrawiam Serdecznie.
Wszystkich LDW i OS także.
Powrót do góry
Komzar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:16, 28 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Audycja którą podałeś Stanley była sponsorowana (to chyba najlepsze określenie) przez fundację Dar Światowida związaną z projektem Cheops.
Ponieważ moje zdanie w tej kwestii było by jedynie jednym z wielu głosów zachęcam do poczytania forum:
http://www.xcheops.fora.pl/
gdzie ludzie różni opisują swoje doświadczenia z tym projektem.
Śledząc te różne tajemnicze tematy można dojść do wniosku, że obecnie w Polsce na topie są dwie główne organizacje, Nautilus i Projekt Cheops. Obie na swój temat nic nie wspominają i nie lubią się na wzajem. Jednocześnie obie stosują taktykę dawkowania informacji. Jedni mają swoje forum inni tego unikają. Problem w tym, że trudno się domyślić dlaczego tak jest.
Kto więc mówi prawdę?
Pewnie leży ona po środku Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Stanley

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:28, 02 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć @Komzar !

Tak własnie to wygląda jak napisałeś, że " obie stosują taktykę dawkowania informacji". Dzieje się tak dlatego, ponieważ wszystko jest jeszcze zależne od reklamodawców we wszystkich działach multimediów i nic nie może zostać przyspieszone. Wiedza jest Odpowiedzialnością i w związku z tym Prawdy Ostatecznej nie uzyskamy od żadnej z tych stron, gdyż wszystko ma być zsynchronizowane w czasie.

Link, który podałeś jest już dawno nieaktualny. Forum jest już przeniesione, ponieważ od tamtego czasu wiele się zmieniło.
A swoją drogą to i na tym nowym jest bardzo wielu "wojowników mroku", którzy przeprowadzają wyjątkowo perfidną kampanię dezinformacyjną, mającą na celu niedopuścić do zabezpieczenia energetycznego Ziemi we właściwym czasie.
Oto aktualny link:

http://www.cheops.fora.pl/

W sprawie omijania tematu przez Fundację Nautilus odpowiedź uzyskałem od nich osobiście, jak również bezpośrednio od PCh. Nie mam w związku z tym już najmniejszych wątpliwości, ale z powodów, które opisałem powyżej, naprawdę nic więcej nie mogę tu napisać. Jeszcze mnóstwo osób ma czas na "pobódkę" i zrozumienie Szerszej Rzeczywistości, a ogłoszenie z "ambony" jedynie zahamuje ten proces.

Pozdrawiam Wszystkich LDW i OS
Powrót do góry
Komzar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:02, 02 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile hehe, niech będzie, a znasz może jakąś sprytną metodę by samemu się czegoś dowiedzieć bez udziału pośredników typu 'projekty'?
W końcu wszystkim nam zależy na przetrwaniu a z tego co piszesz i co sam widzę, to słuchając innym ma się cały czas ten sam problem: Kto mówi prawdę?
Metoda nie musi być super szybka i prosa ale by chociaż dawała nadzieje, że wyjdzie się na swoje nie musząc rzucać monetą w chwili obecnej z pytaniem, komu zaufać.
Powrót do góry
Stanley

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:58, 03 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj @Komzar !

Masz rację z tym słowem "projekt", gdyż bezpośrednio przywodzi on na myśl coś negatywnego i autumatycznie budzi w nas podejrzenia co do jego intencjii. Lecz jeśli się tak dobrze zastanowić to wszystkie żródła z których czerpiemy informacje są swego rodzaju systemami,- projektami ukierunkowującymi naszą świadomość w daną stronę. Tak, że nikt na Ziemi nie jest w stanie od razu zorientować się gdzie jest Prawda.
Jest to wręcz niemożliwe. Każdy z osobna musi uporać się z dokonaniem własnego wyboru komu Wierzyć, lecz nie ma to nic wspólnego z Wiedzą. Wiara ma w sobie element wątpliwości, który sprawia, że poszukujemy potwierdzenia w innych Źródłach. Natomiast empiryczna Wiedza nie zmusza już do dalszych poszukiwań potwierdzenia lub zaprzeczenia danej idei, co bardzo łatwo można zauważyć czytając chociażby posty wielu forumowiczów niniejszej witryny.

Dla mnie samego jest ona wyjątkowo cenna, ponieważ w doskonały sposób uzmysławia tym "jeszcze poszukującym", zakres i rozpiętość całokształtu Szerszej Rzeczywistości, co i tak jest w dalszym ciągu jedynie wierzchołkiem góry lodowej, lecz już nieporównywalnie większym w stosunku do mnóstwa pozostałych witryn.

Jeśli chodzi o podanie jakiejś metody na przyspieszenie procesu podnoszenia samoświadomości wśród ludzi, to w tej chwili jest to absolutnie niemożliwe, ponieważ czasu jest naprawdę niewiele, a zakres materiałów do "przerobienia" jest zbyt wielki.
Na dodatek panuje już - jeszcze bardziej się powiększając - obfita kakofonia informacyjna, z której należy kierując się własną intuicją, oddzielać samemu - co jest Prawdą, a co nią nie jest.

Nie ma takiej możliwości by ktokolwiek z "tych jeszcze wątpiących" wchłonął z łatwością informacje Wingmakers, Kasjopejan, Ra Materiału, Arkturian, Akartian, Anastazji, Fundacji Nautilus, Plejadan Meiera czy Barbary Marciniak, Fundacji "Świadomość Ziemi, Dogonów, Indian Hopi, Roberta "Morning Sky", Roberta Monroe`a, Matrixa(trzech części), Allana Kardeca, Forum Prawdy PL, Projektu Cheops, Systemu Miłości Narodów, Disclosure Projectu, Rose of Sharon, Bhagawadgity, Koranu, Biblii i dziesiątów innych, także zawierających niezwykłe ziarna Prawdy. Na dodatek trzeba jeszcze choćby odrobiny chęci na Otwarcie Serca i Umysłu oraz pokonanie wewnętrznego Strachu, a to właśne stanowi największą barierę do pokonania.

Tak z ciekawości, niech tylko sobie każdy "jeszcze poszukujący" zajrzy na poniższy link, a zorientuje się w mig,- co jest do przeczytania, by zacząc się przynajmniej zastanawiać, że coś tu jest nie tak z tym Obecnie Panującym Zgiełkiem Na Świecie;-

http://www.ksiegozbiory.cba.pl/ksiegi.html

Na początek wystarczy sobie tylko zadać pytanie: "co najpierw chciałbym przeczytać?"- i pokierować się tym pierwszym podszeptem intuicji,- nic więcej. Reszta pójdzie już nieprawdopodobnie gładko.

Ależ się rozpisałem..., za co Bardzo Wszystkich Przepraszam.

Pozdrawiam LDW i OS.
Powrót do góry
Komzar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:10, 03 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czyli w skrócie staramy się rozwijać swoją intuicję (zdaje sobie sprawę, że to słowo nie dla wszystkich jest w pełni zrozumiałe) i w wspomagając się nią szukać wśród tego co już zostało napisane czy powiedziane.
Jak znam życie, to na większość pytań gdzieś na świecie pojawiła się już odpowiedź, teraz tylko należy ją wyłowić z tego szumu.
Powrót do góry
Stanley

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:42, 03 Mar '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak jest. Własnie o to chodzi.

Intuicja jest tym "narzędziem", które ma każdemu z nas pomóc w znalezieniu ostatecznych odpowiedzi, ktore znamy, ale nie na poziomie świadomości.
Świadomość podlega procesowi szkolenia w kierunku Prawdy i kiedy to nastąpuje, to osoba taka posiada już empiryczną Wiedzę, która nie zostanie zachwiana przez "byle wiaterek" z jakiejkolwiek strony.

Najciekawszym asapektem owego Ostatecznego Poznania jest stwierdzenie:- "Wiem, że nic nie wiem" i dopiero w tym momencie zaczyna się Prawdziwa Zabawa w Życie.

Prościej nie potrafię już tego wyjaśnić. Pozdrawiam.

Wszystkich Pozostałych również.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: