W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

TDT.ORG.PL - ile wersji tego samego badziewia nam zaserwują?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 2341
Strona: 1, 2, 3, 4   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MrBigMac

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:48, 17 Wrz '05   Temat postu: TDT.ORG.PL - ile wersji tego samego badziewia nam zaserwują? Odpowiedz z cytatem

Witam.

Po wypowiedzi CrossKirka'a , którą można przeczytać tu:

http://www.prawda.fora.pl/viewtopic.php?t=19&start=60

odwiedziłem stronę http://tdt.org.pl i widzę kolejną wersję zamknięcia serwisu. Chyba zacznę kolekcjonować te widoczki jak pocztówki Wink

W zależności od tego jak kształtowały sie opinie na necie na ich temat taka treść pojawiała się na ich stronie. Na początku grobowo - czarne tło i lakonicznie o zamknięciu serwisu.

Gdy ludzie zauważyli, że ktoś ich wydymał w biały dzień, postanowili napisać coś więcej... Decyzją administracji.... pierdu, pierdu....

Potem pojawił się CrossKirk z tym swoim przygłupim Forum Nowych Technologii.

Teraz, gdy świadomość ludzi dorosła do zrozumienia, że to był jeden wielki przekręt, nawet biedny CrossKirk odpuścił a na stronie można przeczytać słowa tak żałosne, że nie wiem, czy będę mógł się dzisiaj wysrać bo mnie tak zwieracze się zwarły ze śmiechu...

Złodzieje z tdt.org.pl sami siebie chwalą !

Wszystkiego sie spodziewałem ale nie aż takiego aktu desperacji Wink

Cytuję:

R.I.P

"Legends may sleep, but they NEVER die .."

Jaka legenda? Jaki R.I.P. ?

Hahaha !

Legendą to może jest Wałęsa czy Zawisza Czarny. Banda złodziei, którzy okradli kilka tysięcy osób to nie jest legenda. To porażka dla naszego społeczeństwa, że jest takie głupie. To legendą na pewno nie będzie.

Może natomiast być niezłą nauczką dla kolejnych oszustów i naciągaczy mających podobne pomysły jak DROPS, RDKM i reszta tych złodziei wtedy, gdy TVN pokaże jak to kolesia Kozłowskiego (RDKM) czy jednego z pracowników firmy mpm.net z Łodzi (MELE) wsadza się do pierdla.

To tylko kwestia zgłoszenia na Policję stosownego wniosku o złamanie Art 286 Kodeksu Karnego.

Kto jest zainteresowany ?

Pozdrawiam,
MrBigMac
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość
Gość

PostWysłany: 20:08, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no zglosisz ok ale strona sluzyla do nielegalnych celow czy oni przyjma takie zgloszenie
Powrót do góry
MrBigMac

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:14, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
no zglosisz ok ale strona sluzyla do nielegalnych celow czy oni przyjma takie zgloszenie

Nielegalnych celów?
Nie sądzę. Pliki torrent nie są nielegalne. Nielegalne jest rozpowszechnianie materiałów objętych Ustawą o Prawach Autorskich i Pokrewnych bez zgody autorów tzw. dzieła.

Nie podlegają ochronie prawnej np. akty prawne. Publikacje rozprowadzane na zasadzie OpenSource czy programy freeware też nie łamią niczyich praw....

Mam dalej tłumaczyć ? Wink

Pozdrawiam,
MrBigMac
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 20:21, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie niemusisz niby tak jak by na serwie bykly pliki to tak a sam pliczek torent to nic zlego Smile
Powrót do góry
RE
Gość

PostWysłany: 20:27, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MrBigMac NAPISAŁEŚ:

To tylko kwestia zgłoszenia na Policję stosownego wniosku o złamanie Art 286 Kodeksu Karnego.

Ale co masz na mysli chcesz to zgłość Policji czy co .

A moze DO TVN lub POLSAT oni lubią takie afery.Program Uwaga na TVN az czeka aby mieć cos z afery a to nie wątpliwie jest jakiś przekręt doskonały...
Powrót do góry
MrBigMac

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:28, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
nie niemusisz niby tak jak by na serwie bykly pliki to tak a sam pliczek torent to nic zlego Smile

Nieco to rozwinę...

Uważam, że dużo było do ściągania plików free.

Np. jakieś opisy, czyjeś prywatne produkcje muzyczne itd... Przecież nie wszystko, co tam się znajdowało było nielegalne, prawda ?

Poza tym, policja przede wszystkim zbada prawdziwość ZARZUTU a nie DLACZEGO ktoś wpłacał pieniądze...

Zarzutem zaś będzie OSZUSTWO ekipy TDT.

Ja mogę wpłacać J. Kwaśniewskiej pieniądze na cokolwiek, co uznam, że ma sens. Jeśli ona mnie okradnie (wyda pieniądze na coś innego), nie ja będę się tłumaczył tylko ona ze zwykłego OSZUSTWA.

I tak właśnie jest w tym przypadku.

Pozdrawiam,
MrBigMac
Powrót do góry
vegetto18
Gość

PostWysłany: 20:30, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe to już wiem dlaczego jak zaproponowałem żeby sprzedali domenę aby opłacić serwer to odzew był zerowy Laughing
Powrót do góry
MrBigMac

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:36, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W wolnej chwili zapraszam do udziału w ankiecie:

http://www.prawda.fora.pl/viewtopic.php?t=22
Powrót do góry
MrBigMac

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:41, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

RE napisał:
Ale co masz na mysli chcesz to zgłość Policji czy co .

Osobiście, zastanawiam się nad zgłoszeniem tej sprawy do prokuratury. W sumie - co mi zależy?

Za te marne 10 zł, które mi ukradli kilka dni temu (1 dzień przed zamknięciem serwisu wpłaciłem na jego utrzymanie i prowadziłem korespondencję z RDKM w tej sprawie) jestem w stanie poświęcić kilka godzin na wizytę na policji celem złożenia wyjaśnień przeciwko tym złodziejom...

Z zasady. Po to, żeby ukarać tego, który tak pięknie mnie zwodził za nos. RDKM, możesz się pakować Wink

RE napisał:
Program Uwaga na TVN az czeka aby mieć cos z afery a to nie wątpliwie jest jakiś przekręt doskonały...

To nie jest przekręt doskonały. To zwykłe oszustwo i mam nadzieję, że w końcu to dotarło do większości osób związanych w jakikolwiek sposób z tdt.org.pl

Gdyby to był przekręt doskonały - nie wyszedłby na jaw. Coś takiego jest niemożliwe nawet w teorii. Z definicji to samo sobie zaprzecza... Wink
Powrót do góry
VLB vel VIVA LA BAMBAA
Gość

PostWysłany: 21:00, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tez na jednym forum walczylem z ich chamstwem a po zamknieciu tdt pokazuje ludziom oszustwa i zlodziejstwo tychze ludzi
Smutne wiedziec ze w ojczyznie POLAK POLAKA W TAKI SPOSOB OKRADA

Dla tvnu bylby to temat na super program a o poczynaniach KLUSKA i calej bandy zlozyliby info do prokuratury

Byc moze sam podrzuce tv ten pomysl

Pozdro MrBigMac
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 21:07, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale czesc adminow byla z zagranicy tzreba by dobrze pomyslec jak to zrobic
Powrót do góry
VLB
Gość

PostWysłany: 21:13, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Klusek jest ze wschodu Polski wiec zadnych trudnosci nie byloby Smile
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 21:14, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

VLB napisał:
Klusek jest ze wschodu Polski wiec zadnych trudnosci nie byloby Smile
chyba ze tak nigdy nie lubilem tego debila, jaki to pan wazny jest co juz po nie jego mysli napisane zostalo to warning kmiotek i tyle
Powrót do góry
Stefan
Gość

PostWysłany: 22:09, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hahahahahaha ale polewa Wy chyba macie naprawdę po 12 lat hahahahaha Nie mogę hahahahahahaha Ale dajecie hahahahahaha
=========
Nawet wlazłem na stronę główną tej całej prawdy.pl żeby zobaczyc kto pozwala takie bzdury pisać. I co ???
Sami żeście sobie forum założyli. hahahahahahaha
Dobra spadam bujajcie się kundelki hahahahahaa

Wasz kochany Stefan Razz
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 22:21, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haha znowu ten burak
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 22:29, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stefan to chyba dawny klusek albo jeden znich..
Powrót do góry
MrBigMac

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:29, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
haha znowu ten burak

Proponuję nie zwracać uwagi na tego debila Stefana. Kiedyś mu się to klepanie znudzi. Zajmie się może wtedy swoimi własnymi organami, jeśli je w ogóle ma Wink
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 23:19, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bicmac ty mnie lepiej poszukaj materialow o daun_torrent bo jestems trasznie o co z tym kolesiem chodzilo ponoc masz wszystko udokumentowane na kompie
Powrót do góry
egefege

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:27, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
stefan to chyba dawny klusek albo jeden znich..
moze i tak byc Smile
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 23:57, 17 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rdkm jest wlasnie na forum polishbytes
Powrót do góry
MrBigMac

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:28, 18 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
bicmac ty mnie lepiej poszukaj materialow o daun_torrent bo jestems trasznie o co z tym kolesiem chodzilo ponoc masz wszystko udokumentowane na kompie

Po pierwsze - proszę grzeczniej...

Po drugie - już się do tego zabrałem ale tyle tego jest że się sam w tym gubię...

Po trzecie - to nie ten temat na forum Wink

Cierpliwości.
Powrót do góry
Kiedys sie kurwa dowiesz
Gość

PostWysłany: 02:39, 18 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@MrBigMac

Po pierwsze co ty chcesz zglaszac do prokuratury? Nikt Cie nie zmuszal do wplaty pieniedzy na konto TDT.ORG.PL. Zrobiles to kozaczku DOBROWOLNIE na policji mozesz powiedziec co najwyzej, ze jestes frajerem. Kolejna sprawa to grzeczniej sie zachowuj, bo od Twoich postow to juz sie zygac chce. Komu Ty chcesz cos udowodnic "Szerloku"? Same bez sensowne rozkminki, jedyne co mozesz udowdodnic to, to ze jestes idiota. Oszukali czy nie oszukali nic na to nie poradzisz. To nie jest allegro, ze kupiles kota w worku. Nikt nikogo nie zmuszal do wysylania pieniedzy, jeszcze raz Ci kurwo powtarzam ze wplaty byly dobrowolne. Wiec wez kurwa stul ten jebany pysk, bo Twoje jebane dane kraza po necie i zebys sie przypadkiem kiedys nie zdziwil frajerze. Kozakiem kazdy moze byc, ale na kazdego cwaniaka znajdzie sie wieszky.
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 04:53, 18 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedys sie kurwa dowiesz napisał:
Twoje jebane dane kraza po necie i zebys sie przypadkiem kiedys nie zdziwil frajerze. Kozakiem kazdy moze byc, ale na kazdego cwaniaka znajdzie sie wieszky.
robi sie groznie o jejku jejku jaki ja jestem grozny
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 05:49, 18 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm... czyżby kiedy się kurwa dowiesz to też KLUSEK? Very Happy
Powrót do góry
ktoś
Gość

PostWysłany: 08:11, 18 Wrz '05   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

człowieku co ty chcesz zgłaszać??były tam też nielegalne rzeczy do ściągania ty wpłaciłeś kase na nowy serw czyli pomogłeś budować nielegalną stronę oj ci ludzie nie wiedzą już co wymyślać!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2, 3, 4   » 
Strona 1 z 4

Skocz do: