|
Autor
|
Wiadomość |
Bimi Site Admin
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 21:51, 03 Cze '07
Temat postu: |
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8902100
Cytat: | Ahmadineżad: trwa odliczanie do zniszczenia Izraela
Z Bożą pomocą, guzik do odliczania zniszczenia syjonistycznego reżymu został wciśnięty rękoma dzieci Libanu i Palestyny - powiedział Ahmadineżad w trakcie przemówienia z okazji przypadającej w poniedziałek 18. rocznicy zgonu ajatollaha Chomeiniego.
Z woli Boga, będziemy świadkami zniszczenia tego reżymu w bliskiej przyszłości - dodał prezydent. Nie sprecyzował jednak, o jaki termin mu chodzi.
Dwa lata temu Ahmadineżad wzburzył opinię międzynarodową publicznym stwierdzeniem, iż Izrael powinien zostać "wymazany z mapy". Jednocześnie ustawicznie podkreśla, że Iran nie stanowi żadnego zagrożenia militarnego dla państwa żydowskiego. (aka) |
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 10:11, 04 Cze '07
|
|
Przeciez on nie powiedział, że to Iran zniszczy Izrael.
Powiedział tylko że Izrael zostanie zniszczony. Prędzej czy później...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 10:16, 04 Cze '07
|
|
Nie ma na swiecie kraju, ktory mógłby przeciwstawic sie sile Izraela, obok USA. LIBAN I PALESTYNA, HEHEHE, co one mogą? p.s a najgorsze a moze i odwrotne jest to, ze polska armia bedzie szkolona przez izraelskie służby, juz niedlugo zostanie podpisana umowa... a tak w nawiasie to polska armia jest o wiele potezniejsza niz to widac w tv, dotarlem do informacji, dzieki ktorym wiem, ze amerykanie zgodzili sie unowoczesnic i to w stanowczy sposob armie polske w zamian za ofset, w 2004 r w lipcu na mazurach bylo slychac, jaki ladunek posiada armia polska...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 10:23, 04 Cze '07
|
|
Armia to nie wszystko - by utrzymać armię na dłuższą metę potrzebna jest dobra gospodarka.
Rzym updał, USA upadnie i Izrael tez upadnie. Kwestia czasu. Ten ostatni tym szybciej, że już nagrabał sobie masakrycznie u wszystkich sąsiadów.
A wracając do samej wypowiedzi prezydenta Iranu - w sumie nie jest to nic nowego. Swego czasu nawet Einstein twierdził, ze Izrael długo nie pociągnie...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 16:48, 04 Cze '07
|
|
Izrael nigdy nie zniknie z powierzchni ziemi, choćby z faktu BIMI ( że jest narodem wybranym jak Polska "3 tajemnica fatimska). Poza tym ma najwiekszego z mozliwych sojuszników. WEDŁUG MNIE, JEST JEDNA ZASADA MIĘDZY OBYDWOMA FASZYSTOWSKYMI NARODAMI, KTO ATAKUJE IZRAEL, ATAKUJE USA, I VICE VERSA... ATAK NA 11 WRZESNIA TO NIE TYLKO ILUMINACI, ALE I SŁUŻBY SPECJALNE IZRAELA, TO SAMO ATAK NA LONDYN ROCZEK TEMU, Z UDZIALEM MI6 I W MADRYCIE, Z UDZIALEM MASONERII... DLA TYCH LUDZI ( BO TRZEBA ICH TAK NAZWAC NIESTETY) LUDZKOŚC SIE NIE LICZY, BOWIEM UWAŻAJĄ SIEBIE ZA NADLUDZI... P.S JEDYNĄ KWESTIĄ JAKĄ DO DZIS NIE UDAŁO MI SIE UZYSKAC JEST WPŁYW UFO NA SYTUACJE NA SWIECIE... OD 19 LAT ZASTANAWIA MNIE FAKT, CZY UFO WSPÓŁPRACUJE Z ILUMINATAMI... OBRAZKI Z 11 WRZEŚNIA CHYBA UWIARYGADNIAJA MOJĄ TEORIE, ORAZ BAZA51, ... INNE KWESTIE ZWIAZANE ZILUMINATAMI WIEM, WIEM, ŻE W 2007 R. COS SIE ZDARZY, NAJPRAWDOPODBNIEJ JESIENIĄ,... ILUMINACI COS SZYKUJĄ, TAK WYNIKA Z BLOGU A.JONESA... TO MOŻE BYC NAWET ZAMACH NA B16... Już nie mogę się doczekać przyjazdu G.W.BUSHA do Polski.. Wsłuchujcie sie uważnie w to co mówi ... Język iluminatów posiada zaszyforwany kod jak np "przekrztałcic kraj w milion punktów swietlnych", co zapowiedział Bush Junior w 2001 r.. Milion pkt świetlnych=kraj bez regół, bez patriotyzmu, ale braterski, wszyscy sie musza podporzadkowac temu dobremu, czyli złemu ( czyli powiedzmy skrajny socjalizm konserwatywny zamiast demokracji w telminologii masonskiej=iluminatów) etc.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:26, 04 Cze '07
|
|
raz zniknął - zniknie i drugi. trzeba być dobrej myśli
izrael nie ma ani dobrej gospodarki, ani społeczeństwa patriotycznego, które jest w stanie poświęcić życie za ojczyznę. pod tym względem, w konfrontacji z sąsiadami, nie mają szans.
oczywiście - kasa i broń robią swoje.
ale czy na dłuższą metę uda im się utrzymac dyktaturę w totalitarnej ziemi obiecanej? jakoś słabo to widzę. im więcej sobie teraz nagrabią, tym gorzej dla nich w przyszłości. a grabią sobie srogo - nie jestem historykiem ale nie zam przykładu żadnego kraju w przeszłości który byłby tak nieliczny a zarazem tak zadziorny i fałszywy.
sam pomyśl, xtc... jak długo na tym pojadą? ile czasu pozostało do wojny na wodorówki?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 19:00, 04 Cze '07
|
|
Nigdy nie dojdzie do wojny wodorowej, ponieważ plan NWO tego nie zakłada. Te pogróżki, np o tarcze, czy o Izrael to gra skierowana w strone ludzkości, aby uwierzyli w coś co nigdy nie będzsie istniało. tracza będzie , ale nigdy nie zostanie użyta, najprawdopodobniej będzie to początek konca POLSKIE niestety... A nawet gdyby do konfliktu nuklerarnego doszło, to kto mógłby zagroźic Izraelowi i USA? CZY ROSJA I CHINY SĄ POTĘZNIEJSZE JESLI CHODZI O BROŃ KONWENCJONALNĄ I NIEKONWENCJONALNĄ? P.S WIEM Z PEWNEGO ŹRÓDŁA, ZE JEST O WIELE POTĘŻNIEJSZA BRON OD BOMB WODOROWYCH, ILUMINACI JUŻ JĄ DOPRACOWALI.. JEST O WIELE POTĘZNIEJSZA OD WODOROWEJ..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:03, 04 Cze '07
|
|
masz na myśli ufo?
to nie ma znaczenie kto ma więcej broni konwencjonalne czy niekonwencjonalnej.
na ile lat to starczy? powiedzmy, że wystrzelą wszystko, rozjebią cały świat, załóżmy ktos tam jednak przeżyje pierwsze lata wojny. co się stanie potem? przecież wojna nie może trwać w nieskończoność, podobnie jak okupacja.
żydów, amerykanów i iluminatów jest za mało by kontrolować całą reszte ludzi wrogo im nastawionych. zamierzaja zostawić aż tak niewielu?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 20:26, 04 Cze '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 21:04, 04 Cze '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 21:39, 04 Cze '07
|
|
po pierwsze wisisz mi już spirytus, ktorego mi nie oddajesz bo nie chce ci podawac swojego adresu.
po drugie, wolałbym rozliczać się w euro, jeśli nie w złotówkach.
a po trzecie, do 2010 "mocarstwowego konfliktu" może i nie będzie, ale czy do 2050 też nie?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 08:36, 05 Cze '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 15:55, 05 Cze '07
|
|
jak to czas ostateczny?
sam mówisz, że wojny nie będzie..
to co, meteoryt w ziemie uderzy?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 18:28, 05 Cze '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 20:04, 05 Cze '07
|
|
Fanatyzm religijny można Bimi, przyjacielu zaobserwować w żydomasonskiej Polsce. Gorzko mi jest, jak to mówie, taki naród z taką tradycją, inne kraje nam nie dosięgają do pięt, ale są "żydomasony" dla któych liczy się kasa.. Ale powracając do tematu fanatyzmem można nazwać fakt, iż w kraju, gdzie żądzą "żydomasony" z loży K6 ( Bimi jestes pierwszy któremu to mowie, prosze Cie nikomu nie rozpowiadaj, to poufna sprawa) jest 94 % katolików, bądź ultrakatolików. To sie nazywa wrodzony, dziediczny fanatyzm narodowy..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Baccalus
|
Wysłany: 20:25, 05 Cze '07
|
|
A ja rozumiem. Nie mam nic do dodania. Dobra robota XTC88!
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 20:41, 05 Cze '07
|
|
fajnie.
tylko teraz będę chyba musiał odkleić ten wątek, bo miał być o przygotowanich do napaści na iran a jest o polskim fanatyźmie religijnym
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Baccalus
|
Wysłany: 15:29, 06 Cze '07
|
|
Proponuję skasować posty nie związane z tematem a sam temat zostawić.
_________________ Admin ograniczył mi liczbę postów do 4, bo krytykowałem policjanta kopiącego człowieka podczas Marszu Niepodległości. Teraz 1/dobę(nie powiedział dlaczego).
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 20:45, 06 Cze '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 20:27, 15 Lut '08
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
mandarck
|
Wysłany: 22:12, 15 Lut '08
|
|
XTC88 napisał: | INNE KWESTIE ZWIAZANE ZILUMINATAMI WIEM, WIEM, ŻE W 2007 R. COS SIE ZDARZY, NAJPRAWDOPODBNIEJ JESIENIĄ,... |
Tak na marginesie XTC, co takiego wielkiego się wydarzyło ? : ]
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 22:19, 15 Lut '08
|
|
tak 15 pażdziernika mielismy najnizszy w historii kurs dolara.. 14 listopada usa weszło w wody zatoki perskiej przekraczając.. granice ... iranu 17 grudnia bush wypowiedział milowe zdanie " kto przeciw Polske ten przeciw Iranowi "
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|