|
Czy warto walczyć z NWO? |
1. Tak, uda się. |
|
32% |
[ 9 ] |
2. Tak, chociaz to ryzykowne. |
|
25% |
[ 7 ] |
3. Tak, bo cociaz przegramy, ludzie nigdy tego nie zapomną. |
|
10% |
[ 3 ] |
4. Tak, i tak zamierzałem się zabić, jak się dowiedziałem prawdy. |
|
7% |
[ 2 ] |
5. Tak, ale wy, nie ja. Skorzystam nie ryzykując. |
|
0% |
[ 0 ] |
5. Tak. Chociaż opóźnimy ich plany |
|
10% |
[ 3 ] |
6. Nie. I tak się nie uda. cieszmy się życiem, póki możemy. |
|
14% |
[ 4 ] |
|
Wszystkich Głosów : 28 |
|
Autor
|
Wiadomość |
Mijak
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 17:58, 27 Lut '08
Temat postu: Czy warto z tym walczyć? |
|
|
Taka ankieta.
Niektore opcje są "lekko" naciągane, ale co tam.
Ankiety sa anonimowe, więc nie bojcie się zaznaczyć możliwość 5. W koncu liczy się szczerość.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko nielogiczne i mało prawdopodobne.
GG 7434411
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Cortez
|
Wysłany: 20:58, 27 Lut '08
Temat postu: |
|
|
Dobre pytanie. Czasami się tak zastanawiam, czy jest sens z tym walczyć. Może to jest dobre? Cały świat będzie połączony, nie będzie wojen, przemocy, cierpienia. Zostaną przecież zachowane takie standardy jak chociażby sprawiedliwość. Chyba każdy tak jak teraz będzie mógł się odłączyć od życia społecznego i iść przez życie jak mu się podoba.
Jedyne co mówi mi, że NWO jest złe, to sposób w jaki jest wprowadzany. Chyba, że cel uświęca środki???
P.S Musze w końcu obejrzeć EndGame
_________________ "Sekretarz generalny ONZ, Kofi Annan mówi, że nie widzi żadnych powodów dla, których należałoby zaatakować Irak. A ja widzę ich aż pięć: Shell, Exxon, Mobil, Texaco i BP." - Jay Leno
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sprzeciw
|
|
Powrót do góry
|
|
|
JackBlood
|
Wysłany: 23:44, 27 Lut '08
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
pete
|
Wysłany: 00:31, 28 Lut '08
|
|
Ruch oporu zalewa i bynajmniej nie maleje...yeah
Co jak co, ale w jednosci sila->nikt nas nie bardziej sie nie zniewoli od nas samych bo my decydujemy, ktora mainstreamowa papke przyjmniemy badz nie...
Blogoslawieni, ktorz nie zobaczyli, a uwierzyli moze z duza prawdopodnoscia tyczy sie nas...
Nie zmarnujmy tej szansy...
Elo!!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Jean Armand de Ri
|
Wysłany: 11:10, 28 Lut '08
|
|
Szczerze mówiąc to my decydujemy czy dany rząd ma władzę czy nie.
Załóżmy że na środek ulicy wyjdzie jakiś koleś i powie: "wybudujcie mi piramidę". Ludzie go wyśmieją albo jeszcze nasadzą mu kopów za bredzenie. A w starożytnym Egipcie faraon tak powiedział i ciemni ludzie go posłuchali. Nawet gdyby wyszedł najmądrzejszy człowiek na świecie i powiedział ludziom co mają robić i tak by go nie posłuchali. Tylko dlatego że uważają że tego trzeba się słuchać a tego nie. Wystarczy że ludzie zaczną sie słuchać kogo innego a architekci NWO będą mogli sobie co najwyżej wydawać rozkazy swojemu psu .
To nie są jacyś potężni panowie tylko grupka zbrodniarzy która bredzi.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
dr02d2u
|
Wysłany: 12:18, 28 Lut '08
|
|
Przyszłość nie jest przesądzona. Nie wiem więc czy się uda, czy tylko opóźnimy ich plany (punkt 1 i 5b). Na pewno warto podjąć tą grę, bo raczej walką bym tego nie nazwał
Zaznaczam 1.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
iaro
|
Wysłany: 18:12, 28 Lut '08
|
|
Cortez napisał: | Dobre pytanie. Czasami się tak zastanawiam, czy jest sens z tym walczyć. Może to jest dobre? Cały świat będzie połączony, nie będzie wojen, przemocy, cierpienia. Zostaną przecież zachowane takie standardy jak chociażby sprawiedliwość. Chyba każdy tak jak teraz będzie mógł się odłączyć od życia społecznego i iść przez życie jak mu się podoba.
Jedyne co mówi mi, że NWO jest złe, to sposób w jaki jest wprowadzany. Chyba, że cel uświęca środki???
|
Wiesz dlaczego NWO jest złe i np.ja jestem o tym przekonany?
Dlatego,że koncepcja jednego rządu światowego jest wyraźnie wspomniana w Biblii jako inicjatywa diabła.Możesz w to wierzyć lub nie,ale ja 3mam się Pana Boga (zaraz pojadą mnie od fanatyków).
Pozatym wiesz chyba,że 9.11 to przekręt-skoro zrobili coś takiego zanim ich plan jeszcze na dobre wszedł w życie to bójmy się...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Cortez
|
Wysłany: 22:19, 28 Lut '08
|
|
Cytat: | Wiesz dlaczego NWO jest złe i np.ja jestem o tym przekonany?
Dlatego,że koncepcja jednego rządu światowego jest wyraźnie wspomniana w Biblii jako inicjatywa diabła.Możesz w to wierzyć lub nie,ale ja 3mam się Pana Boga (zaraz pojadą mnie od fanatyków). |
Ok, czyli dla ludzi wierzących to jest silny argument... a dla nie wierzących?
Cytat: | Pozatym wiesz chyba,że 9.11 to przekręt-skoro zrobili coś takiego zanim ich plan jeszcze na dobre wszedł w życie to bójmy się... |
Tak, pisałem o tym. To mnie właśnie w tym najbardziej nie pokoi - styl w jakim do tego dążą. Chyba, że wyszli z założenia "cel uświęca środki", inaczej by się nie dało???
_________________ "Sekretarz generalny ONZ, Kofi Annan mówi, że nie widzi żadnych powodów dla, których należałoby zaatakować Irak. A ja widzę ich aż pięć: Shell, Exxon, Mobil, Texaco i BP." - Jay Leno
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
AndSmo
|
Wysłany: 22:29, 28 Lut '08
|
|
Cortez napisał: | Dobre pytanie. Czasami się tak zastanawiam, czy jest sens z tym walczyć. Może to jest dobre? Cały świat będzie połączony, nie będzie wojen, przemocy, cierpienia. |
Bardzo ładnie to brzmi tylko warto zadać sobie pytanie czy nie jest to "chwyt marketingowy". Coś w tym jest, że bardzo często pojawiają się głosy o tym, że nowy porządek zostanie zaprowadzony po wielkiej wojnie po której ludzkość będzie pragnęła jedynie spokoju - nieważne jaką drogą. A skąd przekonanie, że nie będzie cierpienia?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 22:47, 28 Lut '08
|
|
Czy warto uczestniczyć w tak tandetnej ankiecie?
1. Tak, bo co mam lepszego do roboty.
2. Tak, chociaz to ryzykowne.
3. Tak, bo choć to bez sensu ludzie nigdy tego nie zapomną.
4. Tak, i tak zamierzałem się zabić, jak się dowiedziałem prawdy.
5. Tak, ale wy, nie ja. Popatrzę na wyniki.
5. Tak. Chociaż wynik będzie niepewny.
6. Nie. Ankiety są bez sensu. Chuj wam wszystkim w dupę.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
JackBlood
|
Wysłany: 22:52, 28 Lut '08
|
|
Bimi napisał: | Czy warto uczestniczyć w tak tandetnej ankiecie?
1. Tak, bo co mam lepszego do roboty.
2. Tak, chociaz to ryzykowne.
3. Tak, bo choć to bez sensu ludzie nigdy tego nie zapomną.
4. Tak, i tak zamierzałem się zabić, jak się dowiedziałem prawdy.
5. Tak, ale wy, nie ja. Popatrzę na wyniki.
5. Tak. Chociaż wynik będzie niepewny.
6. Nie. Ankiety są bez sensu. Chuj wam wszystkim w dupę. |
1 odrzucam - jestem zawalony robotą... waham się między 3 i 6...
Może pół na pół? Nie poproszę publiczność o pomoc!
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|