Zydzi przyjmowali obce geny na takiej samej zasadzie jak inne narody. Ja ekspertem nie jestem, ale takie hasla jak "chazarowie" kolaczą mi sie po glowie. Sa przeciez nawet czarni Zydzi.
Tutaj pare slow:
http://zakorzenianie.most.org.pl/za4/05.htm
Wsrod Zydow sa nawet blondyni - szczegolnie porzadani przez Mossad.
Zydzi pod wzgledem genetycznym nie maja zwiazkow z Palestyna. Syjonizm to chora ideologia, ktora znalazla sobie pretekst w postaci Biblii. Na tej zasadzie ja moglbym zalozyc sekte, ktora dajmy na to za 500 lat bedzie mordowac Chinczykow bo uzna, ze 20tys lat temu przodkowie jej czlonkow zamieszkiwali Chiny.
W mediach panuje terror i nikt sie nie osmiela powiedizec wprost, ze Izrael to sztuczny potworek zalozony przez niebezpiecznych fanatykow. Wymyslili sobie jakies pretensje do ziemi z ktora nie laczy ich doslownie nic. Czuja, ze nie maja racji dlatego sa tacy agresuwni i tak zawziecie poluja na "odmawiajacych Izraelowi prawa do istenia".
Kurcze, kiedys tez myslalem, ze Izrael prawo do istnienia ma. Teraz uwazam go bekarta T.Herzla, Stalina i Brytyjczykow. Nic wiecej. Byc moze zdechnie jak Panstwo Krzyzackie. Miejmy nadzieje, ze nastapi to w drodze pokojowej.