W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Politycy smieja sie z nas  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 691
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy umiesz sie smiac z samego siebie?
TAK
75%
 75%  [ 15 ]
NIE
15%
 15%  [ 3 ]
niwiem
10%
 10%  [ 2 ]
Wszystkich Głosów : 20

Autor Wiadomość
tournament

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:27, 23 Lut '08   Temat postu: Politycy smieja sie z nas Odpowiedz z cytatem

Czesto pomijamy w swoim mysleniu to to ze Politycy sie smieja z nas do rozpuku i maja ubaw z tej gawedzi ktora ich wybiera przed wyborami -lo jezu jak oni sie staraja -wszystko zrobia nawet stajnie uprzatna aby tylko zyskac twoj glos a po wyborach pelen wypas -mam cie gdzies wyborco:).No prosze o wypowiedz wszystkich zwolennikow PO i PiS aaaaaaaaa to im sie udalo podzielic Polske ach jak oni sie smieja z nas ze tak latwo dajemy sie sterowac ze moga nam wszystko wcisnac a wiekszosc pojdzie bo to na przyklad trendy he ha :)No ja potrafie smiac sie z samego siebie bo czasami jestem tak naiwny ze ja cie p...a czy ty potrafisz smiac sie z samego siebie?Bo jesli TAK to zyskujesz przewage nad Politykami :)bo oni nie cierpia gdy sie z nich smieje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Aikon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:51, 23 Lut '08   Temat postu: Re: Politycy smieja sie z nas Odpowiedz z cytatem

tournament napisał:
Czesto pomijamy w swoim mysleniu to to ze Politycy sie smieja z nas do rozpuku i maja ubaw z tej gawedzi ktora ich wybiera przed wyborami -lo jezu jak oni sie staraja -wszystko zrobia nawet stajnie uprzatna aby tylko zyskac twoj glos a po wyborach pelen wypas -mam cie gdzies wyborco:).No prosze o wypowiedz wszystkich zwolennikow PO i PiS aaaaaaaaa to im sie udalo podzielic Polske ach jak oni sie smieja z nas ze tak latwo dajemy sie sterowac ze moga nam wszystko wcisnac a wiekszosc pojdzie bo to na przyklad trendy he ha :)No ja potrafie smiac sie z samego siebie bo czasami jestem tak naiwny ze ja cie p...a czy ty potrafisz smiac sie z samego siebie?Bo jesli TAK to zyskujesz przewage nad Politykami :)bo oni nie cierpia gdy sie z nich smieje

Weź to jakoś poukładaj. Zdania nie mają nic wspólnego z językiem polskim. Chaotyczne przemyślenia, z których nic nie wynika.
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:54, 23 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tournament chyba ćwiczy przed maturą z polskiego.
może lepiej na razie nie podchodź Smile
lepiej skup się na działalności propisowskiej - oni dziś potrzebują patriotów, gdyż są "niedorżniętą watahą" Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
czlowiekmelon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:58, 23 Lut '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[/code]
tournament

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:50, 23 Lut '08   Temat postu: Re: Politycy smieja sie z nas Odpowiedz z cytatem

Aikon napisał:

Weź to jakoś poukładaj. Zdania nie mają nic wspólnego z językiem polskim. Chaotyczne przemyślenia, z których nic nie wynika.
?Aikon Czasoumilaczu zadziw mnie swoja wiedza prosze i napisz cos interesujacego w tym temacie cos na wzor mam swoje wlasne zdanie Smile :)wiec ladnie poukladaj to sobie w glowce i wnies do mego postu swoje madrosci Napisane nasza piekna Mowa Smile
Powrót do góry
Aikon

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:29, 23 Lut '08   Temat postu: Re: Politycy smieja sie z nas Odpowiedz z cytatem

tournament napisał:
Aikon napisał:

?Aikon Czasoumilaczu zadziw mnie swoja wiedza prosze i napisz cos interesujacego w tym temacie cos na wzor mam swoje wlasne zdanie Smile :)wiec ladnie poukladaj to sobie w glowce i wnies do mego postu swoje madrosci Napisane nasza piekna Mowa Smile

A co mam napisać w tak bzdurnym temacie ? Nie mam ochoty głosić prawd oczywistych. EOT
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: